Cautare

4862 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 calific" (3.92 secunde)
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
“Acesti bani nu au fost mentionati in cheltuielile de campanie ale PSD, deci Iliescu a folosit resursele Presedintiei in vizitele sale, pe care le calific drept electorale“, a declarat Parvulescu.
Daca eu nu ma calific, ce facem? Sunt 20 si ceva de judete in care liderii PDL au muncit si au cicatrici, dar n-au reusit sa castige pentru ca cetatenii judetului respectiv au acordat increderea reprezentantului altui partid.
"N-as vrea sa-l calific intr-un mod peiorativ, dar este greu fezabil in momentul de fata, PD nu e inca membru al PPE.
"In Romania mediatizarea e una partizana, vadit partizana de catre cei care sunt proprietarii marilor trusturi de presa pe care ii calific ca oameni de dreapta, oameni cu interese politice in zona esichierului politic din dreapta, cu interese financiare si economice in societatea romaneasca.
"Nu pot sa nu constat ca PD-L este intr-o stare de relativa izolare, si acest lucru se datoreaza in principal presedintelui Traian Basescu, care a radicalizat relatiile cu PNL, printr-o intrasigenta pe care nu vreau s-o calific, si a anuntat ca nu doreste sa faca nicio alianta cu PSD.
Duminica, pe 22 noiembrie, sunt alegeri pentru presedinte, nu pentru postul de bucatar sef la dna Violeta Alexandru, de aceea un astfel de argument este atat de penibil din partea IPP incat nici nu pot sa-l calific", a declarat Kelemen Hunor.
Romania are nevoie de solutii, de discutii pe baza unor solutii acum, nu de polemici cu caracter mai mult sau mai putin de mahala, dupa cum pot sa le calific, din pacate, din partea unor lideri politici", a spus Antonescu, intr-o conferinta de presa.
E o situatie speciala, o situatie cu care nu ne intalnim in fiecare zi si, ca de obicei, unii se precipita sa arunce vina intr-o directie sau in alta, cand, din punctul meu de vedere, exista un singur cuvant cu care as putea sa-l calific pe domnul primar:
"Nu doresc sa calific in vreun fel iesirea domnului Basescu din aceasta seara, pentru ca eu cred ca nu a surprins pe nimeni, sunt opt ani de zile de cand il cunoastem pe Traian Basescu.
In contextul dezbaterilor aprinse despre regionalizare, imi permit sa calific aceste afirmatii drept iresponsabile si mincinoase. Astfel de declaratii nu doar ca agita apele, incercand sa instrumentalizeze o parte a cetatenilor tarii impotriva celorlalti.
"Din clipa in care am devenit ministrul economiei, am avut in Petrom un partener pe care as putea sa-l calific drept rezonabil, care este dispus sa colaboreze inclusiv la crearea fondului social", a spus Vosganian.
"La ultima sedinta a Comisiei Tehnice am promis un lucru si ma tin de cuvant ca, daca nu ma calific cu echipa nationala, o sa demisionez si eu ma tin de lucrul asta.
Partea buna a fost ca am reusit totusi sa ma calific si sa termin cursa cu tot cu accidentare pe un onorabil loc 21".
ne calificăm la mondiale, dar şi aici e cu dus şi întors pentru că Cehia pare mai tare decat Finlanda (asta e ceva mai abstractă, dar pentru cunoscători...).
ne calificăm la mondiale, dar şi aici e cu dus şi întors pentru că Cehia pare mai tare decat Finlanda (asta e ceva mai abstractă, dar pentru cunoscători...).
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
google-analytics.com