Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (3.74 secunde)
Comisia propune acces gratuit doar pentru elevi si studenti, care oricum beneficiaza de anumite reduceri", a sustinut Berceanu. Legea este ordinara, Senatul fiind prima Camera sesizata in acest caz.
Apoi, avem tendinta sa facem reduceri de peste tot dar nu stim cum sa producem. In al treilea rand, exista o mare neincredere in politicieni si institutii care ne impiedica poate sa gasim acei oameni care sa rezolve problemele.
Faptul ca guvernul nu se ocupa de economie (subliniez economie si nu fiscalitate si reduceri de venituri) cheltuind numai banii imprumutati este un fapt deja cunoscut si blamat de toata lumea, dar iata ca guvernantii "reglementeza"si sistemul educational, de sanatate si social, cazand astfel in propriile capcane, intinse nu se stie de ce, ca un paianjen care se incurca in propria plasa.
reduceri de personal, eliminarea definitiva a platii celui de-al 13-lea salariu, a tichetelor de masa si a primelor de vacanta pentru 2012, inclusiv inghetarea punctului de pensie sunt doar cateva dintre masurile pregatite de Guvern.
Reduceri de ajutoare, de la 56 la 9, privatizari sau management privat la unitatile de stat, concedieri din sistemul bugetar, iar alegerile sunt colea, dupa colt.
"PNL si-a putut implementa ideile principale privitoare la o adevarata politica fiscala de dreapta, ceea ce inseamna reduceri de taxe si impozite.
Profesorii au semnalat noi reduceri salariale. Guvernul a decis sa concendieze aproape 8000 de angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor.
Basescu si PDL, ca si PSD si PNL, de altfel, au evitat sa vorbeasca despre consecintele crizei, despre reduceri bugetare, despre austeritate.
Nu putem combate un viitor posibil val doi al crizei tot cu reduceri de salarii si pensii si cu noi contracte din bani publici pentru clientela PDL.
(...) Adevarul este ca inflația s-a redus puternic, iar masura este adecvata atat timp cat vom vedea o consolidare a acestei reduceri", a declarat Jeffrey Franks.
Alte institutii vizate de reduceri bugetare pe final de an sunt Caminul pentru Batrani (162.000 de lei) si Serviciul Public Crese, Cabinete medicale si de Medicina dentara din unitatile de invatamant (380.000 de lei).
Alte institutii vizate de reduceri bugetare pe final de an sunt Caminul pentru Batrani (162.000 de lei) si Serviciul Public Crese, Cabinete medicale si de Medicina dentara din unitatile de invatamant (380.000 de lei).
"Am vazut televiziuni ale unor fosti turnatori din Securitate promovand national si international dezastrul din Romania, este obiectivul unei categorii care se teme si de urmarile legii, este obiectivul unor oameni care astazi trebuie sa raspunda in fata legii de a crea dezordine, de data aceasta urcandu-se pe un val indreptatit de nemultumire al oamenilor care au trecut, in paralel, atat printr-un proces dur de ajustari structurale necesare pentru ca Romania sa poata merge inainte - taieri de salarii, cresteri TVA, reduceri sau introduceri de impozite pe un anumite segment de pensii - toate acestea au creat unor oameni care ar vrea ca Romania sa se intoarca la inceputul anilor ‘90 posibilitatea sa se urce pa valul nemultumirii populare", a adaugat presedintele.
Este obiectivul unei categorii care se teme si de urmarile legii, este obiectivul unor oameni care astazi trebuie sa raspunda in fata legii, de a crea dezordine, de data aceasta urcandu-se pe un val indreptatit de nemultumire al oamenilor care au trecut printr-un proces dur de ajustari structurale necesare pentru ca Romania sa poata merge inainte - taieri de salarii, cresteri de TVA, reduceri sau introduceri de impozite pe un anumit segment din pensii.
Mediul economic privat a fost motorul economiei si a generat cresterea economica din ultimele trei trimestre ale anului trecut, iar angajatii din sectorul privat au suportat la randul lor drastice reduceri salariale.
• au distrus demnitatea romanilor, • au taiat cu 25% salariile din sectorul public, • au diminuat cu 15% prestatiile sociale, • au facut alte reduceri ale cheltuielilor publice cu bunuri si servicii, • au scazut cu peste 8% numarul angajatilor din sectorul public, • au majorat TVA-ul cu 5 puncte procentuale, la 24% • viata romanilor s-a degradat din cauza masurilor abuzive adoptate de fostele guverne.
Presedintele PSD, Victor Ponta, declara, luni, ca USL va inchiria Arena Nationala pentru lansarea candidatilor la parlamentare platind contravaloarea acestui serviciu, fara reduceri, in timp ce Dragnea afirma ca "se negociaza" contractul cu Primaria Capitalei.
"Si la Administratia Prezidentiala vom face reduceri. Faptul ca ditamai avionul sta pe pista cate trei zile sa se plimbe presedintele la Bruxelles, la Consiliul European...
Pentru 2013 se au in vedere reduceri de cheltuieli atat la Parlament si Guvern, cat si la alte institutii publice.
Ca erau asteptate mariri de pensii si reduceri de taxe, nu invers. Ca atunci cand a venit vorba despre spargerea tarii in regiuni era sa-l belim pe Boc, ca gaze avem si noi in mate, nu doar sisturile.
google-analytics.com