Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (3.11 secunde)
Reprezentantii CNAPMC au declarat ca in zilele urmatoare vor prezenta o varianta de reduceri de taxe in acest domeniu, care pot ajunge pana la 50%.
In timp ce la Bucuresti premierul Emil Boc anunta ca se fac reduceri, ca bugetarii vor avea concedii fara plata, si alte asemenea masuri pentru a combate criza, la Constanta banii continua sa se duca pe salariile directorilor de societati cu capital de stat.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata. Pentru a le pune insa in aplicare, va trebui sa apeleze la adevarate acrobatii legislative.
Jumatate din primarii si viceprimarii din Gorj sunt printre cei mai stresati din tara, daca in perioada crizei economice, cand in toate sectoarele administratiei publice se vorbeste de economii, restructurari si reduceri de personal, si-au acordat indemnizatii de tot felul si sporuri de stres, noxe, fidelitate, mobilitate si altele.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata. Pentru a le pune insa in aplicare, va trebui sa apeleze la adevarate acrobatii legislative.
"Speram sa nu mai trecem prin situatia de a suferi cinci reduceri ale bugetului", a adaugat el. Deputatii nu s-au grabit insa sa-si aprobe bugetul.
Conform proiectului de buget sunt sub 100.000 de angajati", a precizat Vladescu, care a adaugat ca unele reduceri de posturi vor veni pe cale naturala, prin neangajarea de persoane pe posturile care se elibereaza.
Pe capitole bugetare, cele mai substantiale reduceri sunt la cheltuielile de personal, de la 85 de milioane, cat era prevazut in proiectul adoptat de Senat, la 68 de milioane cat este prevazut in proiectul de la Ministerul Finantelor.
Chiar daca este criza si multe institutii nu au bani pentru plata salariilor, fiind nevoite sa faca si reduceri de personal, consiliul judetean tine sa se achite de obligatia finantarii activitatii sportive, mai ales acolo unde figureaza ca membru fondator.
A cheltuit toti banii pe pensii si salarii, spre fericirea mall-urilor si hypermarketurilor, carora valuri de bugetari le-au rupt usile, ca sa cumpere masini de gaurit de la "reduceri".
Pot fi operate reduceri de personal, dar trebuie sa-i lasam pe cei care raman in sistem sa traiasca. De altfel, nu numai aceste cheltuieli genereaza "gaurile negre" din buget.
Propunand aceste reduceri majore pentru cele mai vulnerabile categorii de cetateni, beneficiari de indemnizatii de somaj si alte drepturi de protectie sociala se incalca articolul 41 "Munca si protectia sociala" si articolul 47 "Nivelul de trai" din Constitutia Romaniei.
Guvernul Emil Boc este la a doua isprava de acest fel, dupa ce in septembrie 2009 si-a angajat raspunderea pe proiectul de lege ce a interzis cumulul intre salarii si pensii si urmau sa fie facute o serie de alte reduceri in sectorul bugetar.
Potrivit liderului PRM, Cabinetul Boc ar trebui sa incerce sa aplice masurile de reduceri cu 15% a pensiilor si cu 25% a salariilor bugetarilor in formula in care si-a asumat raspunderea pentru ele in fata Parlamentului.
Nu poti sa le ceri oamenilor reduceri de salarii si pensii si in acelasi timp sa accepti in continuare evaziune fiscala.
"In primul si-n primul rand, ceea ce tine de TVA, ceea ce am votat in Senat si ceea ce cei de la PDL si UDMR au respins - 5% pentru alimente, 5% pentru constructii, 19% TVA -, faptul ca nu impozitam pensiile asa cum vrea Traian Basescu si cum, probabil, vrea si Emil Boc, faptul ca nu mai facem taieri nediscriminatorii de salarii, facem reduceri bugetare - sunt masuri anticriza pe care un Guvern normal si un Guvern de bun-simt pentru aceasta tara le-ar fi facut.
Echipamente de la reduceri Intrucat nu au avut fonduri suficiente pentru cumpararea de echipament de protectie pentru angajatii care vor fi angrenati in actiunile de deszapezire, sefii Edilitara Public au ajuns la o intelegere cu SC Distrigaz.
Echipamente de la reduceri Intrucat nu au avut fonduri suficiente pentru cumpararea de echipament de protectie pentru angajatii care vor fi angrenati in actiunile de deszapezire, sefii Edilitara Public au ajuns la o intelegere cu SC Distrigaz.
Valul reducerii numarului de posturi in sistemul bugetar ajunge si la Agentia pentru Protectia Mediului (APM).
"Si acum regret enorm cresterea TVA, ca alternativa la decizia curtii constitutionala de a nu accepta scaderea temporraa a pensiilor (..) cei care au pierdut masiv au fost pensionarii si vor pierde pe termen lung in locul unei reduceri temporare pana la 31.12.
google-analytics.com