Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (2.79 secunde)
Daca noi, pana la sfarsitul anului, vom avea aceasta crestere de 8 miliarde lei si nu operam aceste reduceri, inseamna ca ii tinem intr-un cont si nu-i folosim.
In primul rand, aceasta masura poate fi aplicata pe de o parte ca urmare a nivelului mic de incasari din impozitul pe dividende, undeva la 1,6 miliarde (lei - n.r.), iar pe de alta parte da posibilitatea ca in urma aplicarii acestei reduceri extrem de importante sa nu avem o dubla impozitare si sa avem o crestere in special in ceea ce priveste impozitul pe profit.
In plus, Facebook a lansat acum cateva zile in cinci orase din Statele Unite, un serviciu de reduceri asemanator cu cel de la Groupon, potrivit Wall Street Journal.
Proiectul OZN al Ministerului Apararii a fost inchis in 2009, masura fiind parte dintr-o serie mai larga de reduceri in domeniul apararii.
Pentru a avea un venit cat de cat normal, medicii trebuie sa faca reduceri la functionarea lui. Asta inseamna cabinete care nu corespund, care nu ofera mai nimic dacat un stetoscop si un tensiometru.
Reduceri de taxe si impozite, nu. Atunci, ce? Sa vina dreapta, sa taie salarii si sa mareasca taxe si impozite, ca sa fie bani de praduit pentru prietenii politici?
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie) Capricornii astazi vor fi la o vanzare mare, posibil reduceri. Cel mai probabil, vorbim despre lichidarea unei colectii anterioare de mobilier sau bunuri electrice.
"Intai s-ar fi putut organiza reuniuni pentru a vedea unde ne putem dispensa de un secretar de stat, de un sef de agentie, unde se pot face reduceri sau comasari.
Dupa aceasta, Statele Unite ar trebui sa inceapa un program de reduceri drastice ale emisiilor de carbon, "care sa ajunga la un nivel total de cel putin 90% pana in 2050", apreciaza Gore, care a propus si introducerea unei taxe pentru aceste emisii.
"Aceste reduceri i-ar determina pe comercianti sa scada preturile macar putin. Azi cumparam un kilogram de rosii cu 3-4 lei, cind anul trecut le luam cu maxim 1 leu kilogramul.
Guvernul va diminua bugetele la aproape toate ministerele cu o suma totala de aproximativ 2,6 miliarde lei (echivalentul a 787 milioane euro), prin prima rectificare a bugetului de stat pe 2008, cele mai mari reduceri de fonduri urmand sa fie operate in domeniile apararii, agriculturii si sanatatii.
"Pentru ei, am pregatit un program inspirat de social-democratia germana, care consta in reduceri fiscale pentru firmele care pastreaza sau angajeaza salariati mai batrani de 45 de ani", a anuntat liderul PSD.
Senatul american a aprobat marti un plan de relansare a economiei de 838 de miliarde de dolari, ceea ce deschide calea pentru negocieri dificile saptamana aceasta privind pachetul final de cheltuieli si de reduceri de impozite, care vizeaza evitarea accentuarii recesiunii.
Asta pentru ca “incasarile la buget sunt foarte slabe, nu avem bani, ba chiar vom face reduceri la cheltuielile cu personalul, dar nu numai”, a declarat Ovidiu Brailoiu, primarul orasului Eforie.
Premierul a aratat ca cele mai multe reduceri si de cheltuieli si concedieri vor fi facute la nivelul ministerelor si al agentiilor sau al institutiilor aflate direct in subordinea Guvernului, astfel ca o serie dintre acestea vor fi comasate sau desfiintate.
Reduceri de cheltuieli si personal cu 10% Chibzuinta edililor in cheltuirea banilor ar putea fi de rau augur pentru angajatii din administratia locala.
"O sa facem si reduceri de personal in luna mai, dar nu foarte ample. E adevarat, toti functionarii publici au primit prime consistente din fondul de stimulente dupa ce am castigat procesul de 7 miliarde lei cu SIND Romania.
Cele mai drastice reduceri pot fi sesizate insa in dreptul veniturilor salariale. Adrian Nicolaescu a castigat ca inspector guvernamental un salariu anual net de 54.
Informatizarea diminueaza nevoia de personal Reprezentantii guvernamentali sustin ca este loc pentru reduceri de personal in sistemul public, in conditiile in care informatizarea diminueaza nevoia de personal.
Guvernul va adopta actele necesare desfiintarii, restructurarii sau comasarii agentiilor guvernamentale in urmatoarele doua saptamani, a anuntat primul-ministru Emil Boc, la finalul sedintei de Guvern.
google-analytics.com