Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (3.22 secunde)
Dupa cele sase reduceri din acest an, dobanda de interventie (nivelul ratei platite de banca centrala pentru depozitele atrase de la banci in cadrul operatiunilor de politica monetara) a ajuns pana la nivelul de 17,75%. ... Dupa primele reduceri anuntate de BNR, putine banci comerciale au umblat la dobanzi.
BRD-Groupe Société Générale a anuntat reduceri de dobanzi, incepand cu 26 ianuarie, atat la creditele pentru nevoi personale, cat si la cele pentru masini. ... Recent, alte doua banci au mai anuntat reduceri la dobanzi.
Cupoanele cu reduceri, un nou tip de promotie pe piata bunurilor de larg consum din Romania, vor fi distribuite din 14 aprilie prin intermediul ziarelor.
Totul este doar o amagire si o continua indatorare, pentru a face fata obligatiilor sociale", a mai spus Basescu. Premierul Tariceanu a anuntat recent mediul de afaceri sa nu se astepte la reduceri de taxe anul acesta.
La rectificarea bugetara, intrata ieri la Guvern, in prima lectura, ministerele din domeniile pentru care se poate activa clauza de salvgardare primesc sume suplimentare de la bugetul de stat, in timp ce alte ministere vor trebui sa suporte reduceri considerabile de bugete.
Potrivit initiatorilor programului Euro 26, Asociatia "Euro-26 Romania" in colaborare cu Banca Comerciala Romana (BCR), cardul lansat ieri la Craiova, document al Consiliului Europei, ofera studentilor o multime de reduceri si facilitati in tara si peste hotare.
In perioada Sarbatorilor de iarna, marii retaileri de produse electrice si electrocasnice au pregatit oferte speciale incluzand reduceri intre 10 si 50% la o gama variata de produse.
Magazinele de vanzare cu amanuntul vor practica in intervalul 15 ianuarie - 15 aprilie reduceri de preturi la produsele specifice sezonului toamna-iarna.
Comerciantii mai recurg la reduceri de preturi si pentru produsele care intr-o perioada de trei luni de la aprovizionare nu au fost vindute si se pot deteriora rapid sau a caror conservare nu mai poate fi asigurata pina la limita termenului de valabilitate.
Marile magazine s-au pregatit din timp pentru a face fata cum trebuie invaziei de cumparatori din perioada Pastelui cu reduceri de pret si cu oferte specifice marii sarbatori din ce in ce mai variate. ... Cu ocazia acestei sarbatori, marile magazine vor practica reduceri la alte mii de articole.
Una dintre modalitatile de stimulare a clientilor este acordarea unor reduceri pentru cei care aduc produsele vechi la distribuitori.
Fara reduceri de pret preferentiale Pentru ca prevederile intelegerii dintre cele doua mari companii sa nu se schimbe pe viitor, Consiliul Concurentei a decis monitorizarea permanenta a modului in care va fi implementat actul respectiv.
Unii oradeni profita de reduceri si isi cumpara bunuri de folosinta indelungata, de la frigidere si combine frigorifice, masini de spalat si aragaze pana la calculatoare si televizoare.
"Posibilele reduceri ale fortei de munca sunt rezultatul direct al climatului economic dificil cu care ne confruntam", a precizat purtatorul de cuvant al ArcelorMittal SUA, William Steers.
Dupa tomaj tehnic, posibilitatea de a disponibiliza o parte din angajati in functie de conjunctura economica, reducerea productiei si renuntarea la investitii de 100 milioane euro urmeaza reduceri in pachetele salariale. De asemenea, pentru anul viitor se anunta si reduceri ale investitiilor preconizate.
In functie de companie se pot observa reduceri de 5% pentru politele pe un an de zile si de maximum 15% pentru reinnoirea politei la acelasi asigurator. ... Sunt reduceri de 5% pentru plata politei pe un an de zile.
De asemenea, s-au operat reduceri drastice ale veniturilor unor sefi de regii sau directii in institutii publice. ... Cei vizati de aceste reduceri nu au decat doua solutii:
disponibilizari de personal, reduceri de salarii, eliminari de facilitati. ... Astfel de reduceri de personal trebuie facute conform unor normative clare!".
Mitsubishi, Nissan si TDK au anuntat, de asemenea, reduceri masive de personal. ... Ca atare, toate programele de redresare anuntate sunt insotite de vaste planuri de reduceri de personal.
Mitsubishi, Nissan si TDK au anuntat, de asemenea, reduceri masive de personal. ... Ca atare, toate programele de redresare anuntate sunt insotite de vaste planuri de reduceri de personal.
google-analytics.com