Cautare

1458 de rezultate pentru "reduceri in primarii" (4.01 secunde)
Primarii doljeni au inceput sa-si cumpere tractoare si remorci, in speranta ca vor aduce deseurile la rampa ecologica a Baniei. ... In comunele Doljului se arunca de zor pamant peste gropile de gunoi.
Directia de Munca si Protectie Sociala Gorj va verifica modul in care serviciile de asistenta sociala de la nivelul primariilor au realizat anchetele sociale si listele pentru persoanele care primesc ajutoare de la stat.
Presedintele Traian Basescu s-a folosit de ocazie pentru a-i indemna, pe primarii participanti la lucrarile Asociatiei Comunelor din Romania, sa nu se mai teama de cuvantul autonomie.
Vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, afirma ca in cazul in care Ministerul de Finante va reusi sa gaseasca resurse financiare pentru functionarea administratiei locale, in toamna nu se vor inchide primarii si nu vor fi oprite lucrari de infrastructura.
Fiindca pregaririle pentru noul an scolar sunt pe ultima suta de metri, primarii se inghesuie in audienta la inspectorul scolar general de la ISJ Constanta, Petrica Miu. ... ) am discutat cu primarii din Cerchezu, Independenta, Deleni, Adamclisi si Castelu.
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. ... Intre timp, a aflat si primaria urbei ca barbatul are o proprietate acolo si vrea sa il execute silit daca nu-si plateste impozitul la municipiu, in termen de 15 zile.
Prefectul Eugen Georgescu "imbie" primarii din judet cu mesaje pe telefon sa consulte intranetul pentru lamuriri privind masurile pe care trebuie sa le ia ca sa duca la bun sfarsit reforma administratiei locale.
Prefectul judetului Mehedinti, Ion Mitu, s-a intalnit cu primarii localitatilor din judet pentru a discuta modul de intocmire a documentatiilor pentru incadrarea in normativul de personal, potrivit Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.
Sase primarii si Consiliul Judetean Olt se afla pe lista codasilor in evidentele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. ... Primarii din sase localitati si conducerea Consiliului Judetean Olt nu s-au hotarat pe care dintre angajati sa-i dea afara si pe care sa-i opreasca.
Autoritatile locale din judetul Gorj au avut termen pana pe 16 august sa adopte noile organigrame, conform deciziei executivului de reducere a numarului de posturi in sistemul public. ... Patru primarii nu au aprobat, prin hotarare a consiliului local, noile organigrame:
Autoritatile locale din judetul Gorj au avut termen pana pe 16 august sa adopte noile organigrame, conform deciziei executivului de reducere a numarului de posturi in sistemul public. ... Patru primarii nu au aprobat, prin hotarare a consiliului local, noile organigrame:
Senatorul Valer Marian a sustinut in Senat o interpelare adresata primului ministru, pe care o puteti citi in continuare.
Pentru Bucuresti trebuie sa existe o singura comanda, ca in armata' Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, este de parere ca, pentru un oras unic cum este Bucurestiul, trebuie sa existe nu mai multe comenzi, ci una singura, ca in armata, care sa asigure un proiect unitar de dezvoltare si un buget consolidat la nivelul Capitalei, pentru sustinerea acestui proiect.
Jocul periculos al (de)legitimarii primarilor Coalitia proguvernamentala a reusit sa-si impuna punctul de vedere in Camera Deputatilor - primarii alesi intr-un singur tur de scrutin. ... Pedelistilor nu le-au mai ramas decat sase luni pentru a-si aranja ploile in vederea alegerilor.
Spuneati ca sunteti convins ca USL va castiga alegerile in 2012. Cum se face ca nu ii convingeti pe o parte din primarii PSD si chiar pe unii senatori, pentru ca recent au mai plecat catre putere, in special catre UNPR?
Elena Udrea - 5% la primarie, Basescu - 8% apreciere Institutul "Avangarde GSSC" a efectuat in perioada 5-15 decembrie un sondaj in Bucuresti privind intentia de vot pentru alegerile locale si parlamentare. ... in fiecare dintre ele lui Sorin Oprescu i-a fost opus cate un contracandidat.
Potrivit unui raport al Curtii de Conturi, sporurile salariale acordate angajatilor din primarii si Consilii Judetene au fost ilegale. Asta desi banii au fost dati in urma unor contracte colective de munca si au primit avizul de legalitate al prefecturilor si chiar al Ministerului Muncii.
Parlamentarii PDL de Caras-Severin il urmeaza pe Sorin Frunzaverde, insa nu toti primarii de orase vor pleca din partid Toti cei trei parlamentari democrat-liberali de Caras-Severin - Iosif Secasan, Valentin Rusu si Gheorghe Hogea - il vor urma de Sorin Frunzaverde.
ei trebuie sa aleaga Primarul General al Capitalei, primarii celor sase sectoare, 55 de consilieri generali si 166 de consilieri locali.
Indira CRASNEA) PDL a pierdut la scor alegerile locale, USL a primit un vot masiv favorabil, care inseamna si o apasatoare responsabilitate, in timp ce ciudatul partid al lui Dan Diaconescu (daca exit-poll-urile se vor confirma) a devenit a treia forta in administratiile locale.Este epilogul zilei de 10 iunie.
google-analytics.com