Cautare

1457 de rezultate pentru "reduceri in primarii" (4.28 secunde)
Senatorul Serban Valeca a sustinut o declaratie politica intitulata "Diferenta dintre guvernul unei tari si guvernul unei grupari politice" V-am atras atentia de mai multe ori asupra modului clientelar in care actuala putere portocalie aloca fonduri.
PDL va pierde total in Capitala.
primarii vor fi alesi intr-un singur tur de scrutin - locul 1 ia totul.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate Evenimentului zilei, analistul politic Ion Cristoiu a facut o radiografie a alegerilor locale de ieri. In opinia acestuia, nici alegatorii si nici alesii nu s-au schimbat in 22 de ani.
Victorie istorica a PSD in Bucuresti, social democratii adjudecandu-si Primaria Generala si toate primariile de sector, potrivit rezultatelor partiale oficiale comunivate de BEC la alegerile locale 2016.
Salariatii din primarii nu si-au mai luat banii de trei luni • Conducerea Consiliului Judetean Valcea sustine ca va rezolva problema si oamenii isi vor lua banii inainte de Craciun Funtionarii publici angajati la mai multe primarii din judet nu si-au mai luat salariile de doua, trei luni, pentru ca fondurile bugetelor locale s-au terminat.
Vin vremuri bune pentru firmele care acorda consultanta în întocmirea documentatiei pentru obtinerea finantarilor europene.
Aproximativ 50 de primarii din judetul Gorj nu sunt autorizate din punct de vedere al securitatii si sanatatii în munca.
Aproximativ 50 de primarii din judetul Gorj nu sunt autorizate din punct de vedere al securitatii si sanatatii în munca.
Aproximativ 50 de primarii din judetul Gorj nu sunt autorizate din punct de vedere al securitatii si sanatatii în munca.
Craiova face maine ultima strigare a satelitilor care vor sa devina parteneri in Zona Metropolitana. Consilierii craioveni sunt convocati pe 12 februarie, in sedinta extraordinara, sa ia o decizie pentru infiintarea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Zona Metropolitana Craiova", se arata pe site-ul municipalitatii.
Senatorul Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica, pe care o puteti citi in continuare. ... Dupa cum stiti, in conformitate cu prevederile unei ordonante promovate de guvern, primariile vor primi bani incepand cu 2011 pe principiul scaderii continue a datoriilor din anul precedent.
Primarii despre asigurarea obligatorie a locuintei: ... Sanctiunile vor ramane insa, cel mai probabil, unele teoretice pentru ca primarii nu vor sa se puna rau cu alegatorii.
Dupa ce intreaga saptamana ne-am intrebat si noi, si prefectul si presedintele Consiliului Judetean Constanta, unde umbla primarii…. ... primarii de negasit (se stiu ei care!) au fost reperati salivand pe langa starletele porno venite sa-si expuna nurii la „Eros Show Estival”.
În Dolj, datele statistice arata ca la începutul lui 2008 lucrau 52.000 de oameni în sistemul public (majoritatea bugetari) si 66.700 de persoane în sectorul privat. ... disponibilizari de personal, reduceri de salarii, eliminari de facilitati.
Primarii liberali i-au cerut premierului si, totodata, sefului de la partid, Calin Popescu-Tariceanu, sa-i consulte inainte de a initia acte normative referitoare la administratia publica.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Un grup de 11 primari vasluieni, reprezentanti ai Consiliului Judetean (CJ) si secretari ai comunelor vasluiene, se afla de doua saptamani in turneu prin Europa. Presedintele CJ, Corneliu Bichinet, care a initiat actiunea, a declarat ieri ca primarii nu folosesc bani publici pentru achitarea cheltuielilor de deplasare.
Sase secretari de primarii din judetul Dolj vor fi judecati in comisiile de disciplina ale administratiilor locale, dupa ce prefectura a descoperit in urma unui control deficiente in activitatea acestora. Cei in cauza sint angajatii Primariilor Secu, Podari, Dabuleni, Farcas, Maglavit si Castranova.
google-analytics.com