Cautare

1458 de rezultate pentru "reduceri in primarii" (6.42 secunde)
In Constanta, 14 candidati se bat pentru sefia legislativului judetean, fiecare cu sanse mai mari sau mai mici, dar este aproape axiomatic faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean va fi ales din randul principalelor patru partide parlamentare:
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Ion Calinoiu, vorbeste, intr-un interviu acordat GdS, despre modul in care se impart fondurile catre primarii, situatia economica a judetului si despre batalia politica declansata pentru sefia CJ GdS: ... In acest domeniu de activitate, responsabilitatea este tinuta la nivel central.
Situatia migratiei politice, una dintre prioritatile legislative ale Aliantei pentru acest an, a fost transata in cadrul comisiilor senatoriale de specialitate.
Cu toate ca guvernul a pus la dispozitia primariilor din zonele rurale suma de 10.000 de miliarde de lei vechi pentru urmatorii trei ani pentru proiecte de infrastructura, doar 12 primari din Dolj s-au aratat dispusi pana in prezent sa acceseze fondul.
Elementele enumerate sunt exact punctele nevralgice ale localitatilor din Romania, iar din acest motiv se incearca impulsionarea primarilor in vederea realizarii de proiecte prin care sa acceseze fonduri.
Noua lege privind statutul alesilor locali a bagat spaima in randul pesedistilor doljeni. ... Parlamentarul a adunat pana acum in sertarul PSD 56 de copii ale declaratiilor de apartenenta completate de primarii partidului si asteapta alte zece declaratii, din partea edililor cu faxuri "deranjate" in ultimele zile.
Astfel, consilierii, primarii si viceprimarii pot sa vina de hac in cel putin trei feluri actului normativ care ii leaga pe durata mandatului de partidul la care si-au declarat apartenenta.
In premiera, la lucrarile adunarii au fost prezenti cinci ministri democrati ai guvernului Tariceanu. Sala mare a Primariei Craiova a gazduit ieri Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, organism infiintat in urma cu 17 ani cu scopul de a sprijini si reprezenta interesele autoritatilor administratiei publice locale.
Numarul bihorenilor prezenti in turul al doilea la vot a fost unul ridicat, clasand Bihorul pe locul cinci in randul judetelor tarii cu o prezenta la vot de 63,60%.
Primarii nou instalati in fruntea administratiei locale constantene au avut ieri ocazia sa participe la prima lor sedinta prezidata de prefectul Danut Culetu.
Dupa o sueta intr-un cadru relaxat, la Costinesti, intre o cafea si o privire lunga inspre epava din largul marii, Mircea Banias si primarii PD-L din judetul Constanta s-au intrunit, mai spre seara, in sedinta de Birou Permanent Judetean al organizatiei.
La sedinta organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta cu directorii unitatilor de invatamant, au fost invitati si primarii care au fost implicati in pregatirea Olimpiadei Nationale de Matematica, care s-a desfasurat la liceul "Callatis", din Mangalia, pe 13 aprilie a.
Printre cei sarbatoriti s-au numarat primarii Constantin Radu (Amzacea), Constantin Bentea (Baraganu), Constantin Cinpoiasu (Girliciu), Gheorghe Constantin Grameni (Mihai Viteazu) si Florin Constantin Micu (Tuzla). Petrecerile au fost in toi la primariile mai sus amintite si asta deoarece au fost ornagizate mese festive cu aperitiv si sprituri de vin.
Nici una dintre cele 70 de primarii din Gorj nu detine un plan de aparare impotriva incendiilor din domeniul silvic. Edilii din Gorj actioneaza heirupist atunci cand vine vorba de interventia in cazul incendiilor ce au loc in domeniul forestier.
Ministrul dezvoltarii regionale si locuintei, Vasile Blaga, a declarat ieri ca reprezentantii alesilor locali sunt chemati vineri la Bucuresti, pentru a stabili o schema de functionare a administratiilor locale, deoarece unele primarii au un numar exagerat de angajati.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
Primarii acuza ca partidele de la putere pun presiune pe ei pentru a renunta la protestele anuntate. In prezent la nivelul fiecarui judet se strang optiunile edililor pentru participarea la protest, iar la sfarsitul saptamanii se va lua o decizie la nivel national.
Prefectul judetului Mehedinti, Ion Mitu, i-a convocat pe toti primarii comunelor din judet pentru a le aduce la cunostinta ultimele cerinte. De acum inainte, primarii nu mai au voie sa foloseasca posta pentru corespondenta cu prefectura, ci doar e-mail-ul.
Are dreptare sa o spuna, pentru ca, in mare masura asa e. ... Nu conteaza ca s-ar putea sa aiba primarii cu cea mai mica reprezentativitate de pana acum, conteaza la numar de voturi.
Primarii tradatori (Autor: ... Acum, in doua localitati, au avut loc alegeri pentru locurile de parlamentari ramase vacante. Atat colegiul din Neamt, cat si cel din Maramures apartineau, in mod traditional, USL.
google-analytics.com