Cautare

715 de rezultate pentru "reabilitare termica" (3.58 secunde)
Turnul de apa din Calarasi, aflat in conservare, deschide ochii pentru afaceri de reabilitare, Primariei Calarasi. Jurnalistul calarasean are o opinie critica, bazat pe parerea fostului primar Dragu (actualmente consilier local), la adresa initiativei Primariei de reabilitare a vechiului Turn de Apa.
facilitarea accesului la informatie pentru persoanele cu deficiente de vedere sau de auz, reducerea hipoacuziilor in randul copiilor, dezvoltarea de servicii vocationale pentru tinerii cu deficiente senzoriale, imbunatatirea procesului de reabilitare pentru copiii hipoacuzici cu implant cohlear, dar si continuarea campaniei de testare a auzului la nou-nascuti, inceputa in anul 2014 cu sustinerea Fundatiei Orange.
Conform proiectului, prin reabilitare Parcul Dumbrava ar fi trebuit sa aiba profil piscicol. ... Nici bancile din parcul Dumbrava nu au scapat de reabilitare, s-a gasit unul sa strige ca trebuie ale banci in locul la cele puse de cativa ani.
Astazi s-au terminat lucrarile de reabilitare ale Parcului Central din municipiul Calarasi (Autor: ... Ei cred ca ar trebui incepute lucrarile de reabilitare propuse de primarul Dragulin la Cinema Victoria, aflat in acest parc.
Diagnosticat ca pedofil si condamnat pentru molestarea unui copil, barbatul a fost obligat sa urmeze un program de reabilitare pentru dependente sexuale. ... Dupa ce chirurgii au eliminat tumoarea, pacientul si-a recapatat echilibrul si a reusit sa termine programul de reabilitare impus de judecator.
La ce pedepse se dau pentru tilharie, nu se mai poate vorbi de termeni precum reabilitare. ... De fapt procentul de reabilitare este in acest caz de aproape 100%, cel putin in Galati.
Primaria Capitalei ticluieste un plan maret, infailibil, exhaustiv, de reabilitare a arterelor principale din oras. ... Si, fireste, se reia planul de reabilitare a asfaltului dispus orizontal sub forma de invelis de strada.
Principalele zone evaluate au fost cele din perimetrul lucrarilor de modernizare sau de reabilitare a partii carosabile:
Incendiu puternic intr-un bloc de locuinte aflat in reabilitare in orasul Bocsa. Flacarile, pornite cel mai probabil de la o tigara lasata aprinsa, au cuprins ultimul etaj si acoperisul cladirii.
modelul copertinelor pentru masini, programul de reabilitare termica a blocurilor, problemele la conductele de recirculare a apei calde, neregulile tehnice care scad confortul termic in apartamente, mansardarile, aleile neasfaltate si gunoaiele de pe Dealul Cetatuia.
Presedintele a apelat la Ministerul Dezvoltarii Regionale sa participe la finantarea programului de reabilitare termica a blocurilor, in conditiile in care primariile au probleme financiare.
Acum vreo cateva saptamani, tot in programul de reabilitare termica a imaginii proprii ( ca nu mai e el "hot" ca pe vremea cand se baga in direct la televiziuni ca sa se pizduiasca dupa toane cu oricine are chef), Basescu o luase razna prin tara ba pe la nu stiu ce manastire, ba pe la "zilele" nu stiu carei prapadite de comuna uitata de Dumnezeu.
Se pot efectua lucrari de reparatii la terasa blocului, reabilitare termica si consolidarea cladirii sau inlocuirea si reparatia instalatiilor comune ale cladirii.
Renegocierea cantitatii vandute in exterior are ca scop finantarea unor lucrari de reabilitare si devansarea punerii in functiune a unor capacitati de productie, se arata intr-un comunicat al companiei, preluat de Mediafax.
De exemplu, costurile pentru reabilitarea termica a unei garsoniere este de 700 de euro, iar a unui apartament de trei camere este dublu.
Un alt proiect inscris pe ordinea de zi se refera la aprobarea regulamentului de acordare in folosinta cu titlu gratuit a unei schele metalice asociatiilor de proprietari sau proprietarilor de locuinte situate in condominii in vederea efectuarii lucrarilor de reabilitare termica a locuintelor.
inlocuirea echipamentelor celulelor in statia SRA 100 kv (intrerupatori separatori, transformatori de curent), construirea unui siloz de alumina, modernizare producere si distributie energie termica, proiecte pentru modernizare/reabilitare casa protocol Izvorani, achizitionare masina de frezat sleburi, cuptor recoacere etc.
Eligibilitate Decizia de reabilitare termica a cladirii in conditiile OUG nr. 69/2010 si a normelor de aplicare a acesteia se ia in cadrul adunarii generale a asociatiei, cu 90% voturi favorabile.
In construirea bugetului pe anul in curs, primarul Neculai Ontanu sustine ca a luat in calcul ca prioritati cofinantarea proiectelor cu fonduri europene, continuarea programului de reabilitare termica a blocurilor, reabilitarea sistemului rutier, extinderea retelei de apa si canalizare, imbunatatirea conditiilor in scoli, intretinerea si salubrizarea zonelor verzi, aceste proiecte inghitinand 40% din totalul bugetului general.
Lucrarile aferente zonei II sunt strans legate de lucrarile de Modernizare a sistemului de alimentare cu energie termica din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi, iar lucrarile aferente zonei III sunt strans legate de lucrarile de consolidare, reabilitare, refunctionalizare a corpurilor F, G, H din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi, documentatie depusa la COMPANIA NAtIONALa DE INVESTItII S.A.
google-analytics.com