Cautare

715 de rezultate pentru "reabilitare termica" (3.79 secunde)
In luna septembrie, Primaria Craiova a introdus pe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Local (CL) un proiect de hotarare privind "aprobarea cuantumului pierderilor de energie termica in instalatiile de productie si distributie"
Instalarea si utilizarea corecta a robinetilor termostatici impreuna cu evidentierea corecta a costurilor cu energia termica prin instalarea de repartioare pot reduce consumul cu 20% pana la 40%, in functie de constructia imoblilului si gradul de izolare al acestuia.
Instalarea si utilizarea corecta a robinetilor termostatici impreuna cu evidentierea corecta a costurilor cu energia termica prin instalarea de repartioare pot reduce consumul cu 20% pana la 40%, in functie de constructia imoblilului si gradul de izolare al acestuia.
Unitati de invatamant, camine culturale au fost date in administrare de primarii catre Consiliul Judetean pentru reabilitare.
Astfel, ministrul Oprea a intervenit la ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, ca sa aprobe finantarea unui proiect de reabilitare drumuri si canalizare pentru comuna Odoreu, solicitare pe care aceasta a indeplinit-o, taind de la finantare proiectul de reabilitare drumuri depus de comuna Batarci judetul Satu Mare, care fusese declarat eligibil inaintea proiectului comunei Odoreu.
Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
Guvernul va expropria peste 250 de imobile pentru executarea lucrarilor de constructie si reabilitare a unor drumuri publice din judetele Mehedinti, Cluj si Bistrita-Nasaud, suma totala alocata pentru despagubirea proprietarilor depasind 3,3 milioane de lei (33 de miliarde de lei vechi).
Acesta a mai declarat, intr-un interviu acordat cotidianului nostru, ca desi a depus zeci de solicitari si sesizari catre Prefectura si autoritatile centrale care ar putea ajuta Eforie sa iasa din impasul unor cheltuieli de reabilitare pe care nu si le permite, pana in ziua de azi nu a primit nici un raspuns.
Guvernul aloca circa 10 milioane lei din Fondul de rezerva pentru lucrari la biserici Guvernul va aloca aproximativ 10 milioane lei pentru lucrari de reabilitare si constructie la biserici si case parohiale, banii urmand sa fie acordati din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Executivului, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.
In aceasta calitate a fost initiatorul proiectului de reabilitare a fostei cazarmi a pompierilor din Calarasi, unde in anul 1988 au fost mutate Arhivele calarasene, sediu in care functioneaza si azi.
Astfel, pentru proiectele de reabilitare si racordare la utilitati a unui numar de zece scoli din judet au fost alocate fonduri din rezerva bugetara a Guvernului, prevazuta in bugetul de stat pentru anul 2006, in valoare de 720.000 de lei noi.
"Pentru 2006, trebuie sa spun ca am primit 1 miliard de lei de la Guvern, bani destinati finalizarii bisericii din Lumina. Este vorba despre o lucrare de reabilitare, pe care o doreau de mult locuitorii comunei", a declarat Ioan Roman.
Seful Sectiei reabilitare retele a Regiei Apa Craiova, Ion Floricel, spune ca nu a solicitat pana acum opinia specialistilor in monumente istorice, dar ca o va face cat de curand, mai ales ca intentioneaza sa infiinteze si un muzeu al apei, asa cum au majoritatea municipiilor din tara.
In prima faza a graficului de reabilitare a tramei stradale a fost inclusa si strada 23 August din Eforie Sud, zona unde s-au si finalizat, ieri, lucrarile de asfaltare.
Gradina Zoo din Slatina este inchisa, iar lucrarile de reabilitare au incetat de cateva luni.
De la aplicarea acestui regulament sunt exceptate cladirile expertizate tehnic si incadrate in clasa I de risc seismic, cele deja reabilitate sau in curs de reabilitare la data intrarii in vigoare si cladirile monument istoric.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) propune ca sumele rezultate din cresterea preturilor la energie electrica si gaze naturale sa fie utilizate pentru constituirea unui fond de reabilitare a sistemului energetic.
Situatia este similara in toate orasele Vaii Jiului, pentru ca pana acum foarte putine blocuri au intrat in programe de reabilitare, dupa ce locatarii au reusit sa castige, cu concursul primariilor, proiecte de reabilitare a acoperisurilor sau, in cazul orasului Uricani, cand s-a reusit consolidarea unor blocuri foarte vechi.
Prin intermediul unui Program romano-elvetian de Reabilitare a Sistemului Serviciilor de Asistenta Medicala de Urgenta din Romania (REMSSy), 75.000 de euro vor fi disponibili pentru finantarea nerambursabila a unor echipaje de prim ajutor.
google-analytics.com