Cautare

716 de rezultate pentru "reabilitare termica" (8.33 secunde)
(Urmare din pagina 1) Ca o noutate, Regulamentul prevede ca persoanele fizice si/sau juridice care reabiliteaza sau modernizeaza termic cladirile de locuit pe care le detin in proprietate, in conditiile OG 29/2000, sunt scutite de la plata impozitului pe aceste cladiri pe perioada de rambursare a creditului obtinut pentru reabilitarea termica, precum si de taxele pentru eliberarea autorizatiei de construire pentru lucrarile de reabilitare termica.
Reabilitarea termica, pe bani europeni Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va utiliza fonduri structurale necheltuite inca pentru reabilitarea termica a cladirilor.
Dar operatorii radar erau obisnuiti cu semnalele provenind de la o inversiune termica si suficient de experimentati sa le poata deosebi de cele venind de la un obiect solid.
Primaria craioveana nu are nici cea mai vaga idee cum sa acceseze banii pe care ii va aloca guvernul pentru rentabilizarea furnizarii agentului termic si reabilitarea termica a locuintelor.
Dinca vine cu amendamentele Problema cresterii pretului la energia termica facturata catre populatie si a aprobarii pierderilor de energie in instalatiile de producere si distributie din oras a fost ridicata si de consilierul local Marinica Dinca, viceprimar al Craiovei.
Izolarea deficitara a apartamentelor in care locuiesc majoritatea bucurestenilor face ca pierderile de energie termica sa ajunga pana la jumatate din cantitatea livrata, potrivit ministrului Economiei si Comertului, Codrut Seres. „Platim 100% din energia termica, dar beneficiem doar 40-50% din aceasta“, a declarat ministrul.
Subventiile la energia termica vor fi diminuate, acestea urmind sa fie reorientate catre programe de investitii care sa permita eficientizarea sistemului energetic la nivel national, a declarat, ieri, ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, cu ocazia conferintei internationale dedicate pietei de electricitate din Romania in perspectiva integrarii.
Caloriferele pe ulei au termostat reglabil, siguranta termica si suport pentru cablu. ... Centrala termica, mai avantajoasa? ... De exemplu, o centrala termica obisnuita poate incalzi un apartament cu trei camere pentru suma de 120 de lei (1,2 milioane de lei vechi) pe luna factura la gaze.
Incepand cu anul 2009, nici o tranzactie imobiliara din Romania nu se mai poate efectua, daca imobilul vizat nu detine un certificat energetic privind gradul de izolatie termica de care dispune respectiva cladire, certificat ce va fi emis de organisme abilitate in acest sens, a declarat vineri Adriana Iftime, directorul general executiv al Patronatului Societatilor de Constructii din Romania, cu prilejul seminarului "Constructiile si industria de materiale de constructii in momentul aderarii la Uniunea Europeana", organizat de CCINA Constanta la Sala de Conferinte a Hotelului Bavaria Blu din Mamaia.
In timp ce prima vizeaza eficientizarea sistemului pana la scara blocului, cea de-a doua tine de consumatorul final si se refera la rentabilizarea retelelor interioare, de alimentare cu apa calda si caldura ale imobilelor, contorizarea individuala si reabilitarea termica a fatadelor, teraselor si tamplariei exterioare.
Piata repartitoarelor, putin acoperita Pentru ca piata apometrelor este aproape saturata pe plan local, SC CAPITAL s-a lansat in afaceri cu repartitoare de energie termica, unde piata este foarte putin acoperita, dupa cum a precizat directorul Vladut.
Anuntul a fost facut de primar, care a aratat si ca fuziunea producatorului cu furnizorul de energie termica ar putea sa lase mai multe sute de galateni fara un loc de munca.
Potrivit directorului tehnic al Electrocentrale, Teodor Grosariu, doar 25% din productia societatii o reprezinta energia termica primara care este furnizata catre Apaterm, in timp ce productia de energie electrica vinduta pe piata energetica detine cea mai mare pondere din productia realizata.
In aceste conditii, Primaria Alba va acorda ajutoare astfel incat cetatenii sa resimta o majorare de maxim 30% a facturii la energia termica, a precizat Voicu.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) va propune Guvernului un program national de eficienta energetica, prin care costurile cu energia termica la populatie pot fi reduse cu pana la 25%.
Specialistii sustin ca vom cheltui mai mult pentru energia termica, dar si pentru tigari. ... La productia de energie termica, Elcen Bucuresti a solicitat o crestere de 245 la energia electrica.
Guvernul va selecta o firma de audit care sa verifice la Electrocentrale Bucuresti, furnizorul de energie termica in Capitala, structura costurilor si posibilitatile de reducere a cheltuielilor, a anuntat premierul Tariceanu, la finalul discutiilor de marti cu primarii din municipiul Bucuresti.
Astfel, pana pe 31 decembrie 2009, clientii magazinelor OBI, indiferent de cumparaturile facute, pot participa la tombola speciala pentru a castiga o centrala termica performanta, modelul BAXI ECO 3 Compact.
Autoritatile locale decid, ANRSC confirma Pretul local de referinta este calculat la nivelul fiecarei localitati in functie de cantitatea de energie termica prognozata a fi livrata populatiei, de subventia acordata de la bugetul local si de costurile aferente combustibilului pentru producerea energiei termice.
Cele doua noi categorii vor primi o compensatie de 5% la factura de energie termica. ... Facturi mai mari Chiar daca numarul de persoane care beneficiaza de ajutoare de la stat a crescut, majoritatea romanilor vor plati mai mult in acest sezon rece la factura de energie termica.
google-analytics.com