Cautare

716 de rezultate pentru "reabilitare termica" (4.05 secunde)
Astfel, de cativa ani exista si in Constanta reprezentante ale unor importante firme internationale producatoare de panouri solare (pentru producerea apei calde) sau centrale eoliene in miniatura (pentru energia termica) pe care constantenii incep sa le agreeze din ce in ce mai mult, in special pentru ca aceste sisteme alternative le reduc costurile in mod simtitor.
Primaria Calafat vrea sa dezvolte impreuna cu un investitor privat o noua termocentrala pentru alimentarea cu energie a orasului, dupa ce Uzina Termica din Calafat SA - patronata de consiliul local - a fost pusa pe butuci. ... "Uzina termica este in faliment, iar datoriile depasesc valoarea activelor.
Fiscul intentioneaza sa solicite deschiderea procedurii insolventei la societatile Apa Grup si Termica, insa numai dupa ce serviciile asigurate de acestea vor fi preluate de alti operatori.
Cifrele din raportul RADET privind evolutia consumului de energie termica in sezonul rece 2013-2014, inregistrat la nivelul sistemului centralizat, arata diferente de consum de la 29,3% in ianuarie pana la 39,69% in aprilie.
3.200 de lei pentru o centrala termica in condensare, cel mai achizitionat model fiind cel de 24 kw, ideal pentru un apartament cu o suprafata de pana la 100 mp.
Conditii drastice Ministerul Dezvoltarii a lansat in mai licitatia "proiectarea si executia lucrarii de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local din judetele Dolj si Gorj". ... Cei 37 de kilometri sunt doar o parte din programul de reabilitare a DN 6.
Reprezentantii Departamentului National Anticoruptie cerceteaza modul in care au fost executate lucrarile de reabilitare a drumurilor comunale, finantate de Ministerul Transporturilor, Comertului si Turismului (MTCT) in 2004, in judetul Valcea.
O vizita la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuro- Psihiatrica de la Techirghiol poate produce adevarate sechele omului de rand. ... Pentru astfel de specimene, nici un centru de reabilitare pamantesc nu mai poate face nimic.
O vizita la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuro- Psihiatrica de la Techirghiol poate produce adevarate sechele omului de rand. ... Pentru astfel de specimene, nici un centru de reabilitare pamantesc nu mai poate face nimic.
In ceea ce priveste invatamantul din oras, liceul, cele patru scoli si gradinitele au beneficiat anul acesta de proiectul de reabilitare a acestor unitati.
Inginerul-sef al regiei, Nastase Sutru, a anuntat ieri ca lucrarile de reabilitare a liniei de tramvai in valoare de 30 de miliarde de lei vechi (peste un milion de dolari), pe tronsonul Billa - Peco, nu vor putea incepe prea curand din cauza contestatiei depuse de SCT Bucuresti la licitatie.
Dintre cele 320 de cladiri din tara, unele dintre ele declarate monumente istorice, care ar putea pica la primul cutremur de anvergura, pentru doar 84 s-au “gasit“ fonduri pentru reabilitare.
Lucrarile de reabilitare a celor doi kilometri de drum afectati de alunecari de teren la Dealu Mare au fost amanate din nou. ... Daca vremea nu va permite, probabil tronsonul va intra in reabilitare abia in primavara", a sustinut Vasile Gherase, seful Sectiei Drumuri Nationale.
Reabilitare centrul istoric al Bucurestiului In 2012, Primaria Capitalei a terminat lucrarile de reabilitare a celor 14 strazi din zona Pilot a Centrului Istoric (zona cuprinsa intre Calea Victoriei - bd.
O cruce pusa pe umeri de o societate refractara la ideea de schimbare, la ideea de reabilitare. ... Asadar, proiectele de reabilitare derulate de minister sunt ca o lupta cu morile de vant, pentru ca este pierduta insasi esenta problemei.
Imprumut pentru termoficare Statul va contracta imprumuturi in valoare de 12,1 miliarde lei (aproximativ 3,4 miliarde de euro) pentru modernizarea sistemului centralizat de incalzire si reabilitare termica a imobilelor in perioada 2006-2009, o parte din suma urmand sa fie rambursata din banii incasati de la proprietarii cladirilor.
Totodata, s-au receptionat lucrarile de consolidare si reabilitare la 6 sali de sport, in valoare de sase milioane lei, din zece sali de sport contractate si construite inainte de anul 2000.
Nu poate fi anulata subventia pentru energia termica fara modificare schemei de bonus pentru producerea energiei termice in sistem centralizat; Introducerea sistemului de deduceri pentru asigurari private de sanatate, educatie, gradinita, asigurarea locuintei, reabilitare termica etc.
In cazul in care majoritatea constantenilor doreste reabilitarea termica a blocurilor, atunci toti banii vor merge in aceasta directie si nu vor mai ramane fonduri pentru realizarea de parcuri, de parcari supraetajate, pentru extinderea gradinitelor, modernizarea locurilor de joaca pentru copii etc.
Un auditor termic autorizat de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului face masuratori la pereti, in structura de rezistenta a cladirii si, pe baza masuratorilor, da un certificat privind unii parametri in legatura cu situatia cladirii, precum si sfaturi in ceea ce priveste o mai buna izolare termica.
google-analytics.com