Cautare

716 de rezultate pentru "reabilitare termica" (4.87 secunde)
Potrivit unui post de televiziune, ministrul László Borbely spune ca o mare parte dintre fondurile care vor proveni din POR pentru dezvoltare urbana vor fi folosite pentru realizarea de locuinte si reabilitare termica.
Guvernul s-a angajat in ultimele discutii cu FMI sa elimine subventia la energia termica in perioada imediata astfel ca factura populatiei pentru incalzire si apa calda ar putea creste cu pana la 60% pana la finele anului, in functie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenta din surse proprii.
Statul va plati integral, iarna aceasta, factura de energie termica familiilor care traiesc din venitul minim garantat si va acoperi 90% din cheltuielile cu caldura consumata de cei care stau la bloc si au venituri lunare de maximum 125 de lei pe persoana, a decis miercuri guvernul.
Echiparea cu pompe, construirea unor centrale termice geotermale si a retelelor de distributie spre diversi utilizatori au condos la asigurarea cu energie geotermala a circa 15% din necesarul de energie termica a municipiului Oradea.
Lucrarile de reabilitare si restaurare a Teatrului National Bucuresti (TNB) vor fi incheiate la sfarsitul lui 2014, cu aproximativ un an intarziere fata de termenul programat initial, costurile totale ridicandu-se la 65 de milioane de euro, acoperite printr-un credit contractat de la BDCE.
De asemenea, ei au mai declarat ca vor sa se implice in programul guvernamental de reabilitare termica a cladirilor. ... Reamintim ca MTCT gestioneaza un program de reabilitare termica a locuintelor, in care au fost incluse anul trecut 26 de blocuri situate in Capitala si in 6 judete.
Reabilitarea sistemului de distributie va reduce la jumatate factura la energia termica platita de populatie peste patru ani, cred reprezentantii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), citati de NewsIn.
Programul de reabilitare termica a inceput sa prinda contur si in Banie. ... Precizam ca este vorba doar de cele opt blocuri care au fost incluse in programul de reabilitare. ... Executivul primariei este insa increzator ca lucrarile de reabilitare pentru cele opt blocuri vor fi finalizate pana la sfarsitul anului.
Deocamdata, in Banie, mult vehiculata reabilitare termica a blocurilor bate pasul pe loc, fie din vina autoritatilor, fie a asociatiilor. ... La o prima evaluare, costurile unei lucrari de reabilitare asa cum prevede ordonanta sunt foarte ridicate.
Reabilitarea termica a blocurilor vechi devine pe zi ce trece o problema tot mai stringenta, cu atat mai mult cu cat de anul viitor reabilitarea va deveni obligatorie.
De asemenea, directorul RADET a mai spus ca pretul gigacaloriei se va mentine si in aceasta iarna la acelasi nivel ca si in anul precedent, unicul furnizor de energie termica in sistem centralizat din municipiul Constanta intentionand sa demareze in perioada urmatoare o campanie de debransari a consumatorilor rau-platnici, atat din randul asociatiilor de proprietari si locatari, cat si din cel al agentilor economici.
Cei mai multi bani vor fi folositi pentru reabilitarea termica a blocurilor, crese, scoli si gradinite, constructia de locuinte sociale si parcari. ... reabilitarea termica a blocurilor, consolidarea si modernizarea spitalelor, amenajarea de noi locuri de parcare, investitii in educatie etc.
Primarul Dumitru Nicolae a fost, saptamina trecuta, la Mangalia, la o intilnire a primarilor de municipii, pentru a lua lectii in ceea ce priveste preluarea si administrarea societatii Electrocentrale de catre municipalitate Discutiile despre preluarea de catre municipalitate a unitatii care produce energie termica pentru Galati ramin in continuare un subiect fierbinte.
Doar 180 de miliarde de lei vechi din buzunarele consumatorilor de caldura si apa calda au ajuns in conturile CE Craiova in perioada 1 aprilie 2006 - 15 august, dintr-un total de 460 de miliarde de lei, cat ceruse producatorul de energie termica potrivit unui grafic de reesalonare care expira la 31 decembrie 2006 si care cuprinde termenii de stingere a unei datorii istorice in valoare de 920 de miliarde de lei vechi.
cu energie termica, cu gaze naturale si cu lemne, carbuni sau combustibili petrolieri. ... Consiliile locale se vor ocupa de primirea actelor si incheierea contractelor cu furnizorii de energie termica si gaze naturale.
Daca s-ar exploata la maximum intregul potential solar din judetul nostru si chiar din tara noastra, am putea substitui prin aceasta forma de energie aproximativ 50% din volumul de apa calda menajera sau 15% din cota de energie termica pentru incalzirea curenta.
Administratia judeteana a inaugurat ieri panourile solare si pompa de caldura geotermala care alimenteaza cu energie termica si apa calda Centrul medico-social de la Melinesti.
Produs de grupul american Sealed Air, tehnologia Reflectix®, are multiple aplicatii in constructii si amenajari, fiind recunoscuta ca o izolatie termica cu proprietati speciale.
De aceasta data Termica are pacura, are subventie, are si presiune la gaz, dar pare ca s-a obisnuit sa tina lumea in frig.
Toata floarea cea vestita a vietii politice locale social-democrate a facut, in cursul zilei de ieri, o vizita in localitatile Oltina si Ostrov, pentru a constata progresele care s-au facut pana la momentul de fata, dupa inundatii, precum si pentru a prezenta obiectivele vizate pentru reabilitare.
google-analytics.com