Cautare

10045 de rezultate pentru "psd" (3.46 secunde)
Sirul intanirilor din ultimele zile atat intre liberali si social-democrati, cat si intre liderii PSD si presedintele Traian Basescu alaturi de reprezentantii PD s-a blocat ieri la intalnirea pe care liderii PNL si cei ai PSD urmau sa o aiba la Vila Lac 1.
Presedintele PD, Emil Boc, a cerut ieri PSD si PNL sa faca public protocolul de guvernare, iar PSD sa isi declare public sustinerea pentru Guvernul Tariceanu II.
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a infirmat, ieri, speculatiile cu privire la o intrare a PSD la guvernare alaturi de PNL, considerandu-le "o intoxicare grosolana" si a precizat ca in acest moment nu exista niciun fel de discutie pe aceasta tema cu liberalii.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vrancea,a afirmat, joi, ca va propune PSD sa conditioneze votul pentrul legea uninominalului de introducerea unor prevederi prin care si presedintii de CJ sa fie alesi prin acelasi sistem de vot, potrivit NewsIn.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat.
Organizatia PSD Constanta a facut o figura atat de reusita la alegerile locale din iunie, incat sefii de la Bucuresti au fost nevoiti sa o recunoasca, public, cu fiecare ocazie. Si la intrunirea PSD de la Mamaia, liderul social-democrat Mircea Geoana a dat Cezarului ce este al Cezarului:
Ma bucur ca apelul meu de a apleca " urechea" partidului catre voi, simpatizanti fideli, critici constructivi sau carcotasi de serviciu si, in general, oameni direct interesati de starea PSD, v-a gasit pregatiti si hotarati sa aveti un cuvant de spus despre viitorul stangii din Romania.
Analiza ISD radiografiaza competitia electorala, concluzia fiind ca o serie de greseli strategice ale PSD, ale echipei de campanie si ale presedintelui partidului, Mircea Geoana, au dus la pierderea strategica a competitiei electorale.
Intre cei care sunt nou-veniti se afla numai sustinatori ai actualului presedinte al PSD Gorj. Pesedistii gorjeni au inlocuit aproape jumatate din conducerea partidului inainte de conferinta judeteana in care va fi desemnat noul presedinte al organizatiei PSD Gorj.
Mai toti apropiatii si fidelii liderului PSD, Victor Ponta, laolalta cu cei acuzati de Mircea Geoana ca i-au subminat ultima campanie prezidentiala se reunesc miercuri, la Cabana Cuibul Dorului din Sinaia, intr-o sedinta secreta si restransa a Biroului Permanent, pentru a lua in calcul suspendarea acestuia din partid.
Ilie Sarbu (foto), liderul senatorilor PSD, raspunde la intrebarea: Ce si-a propus si ce a reusit Grupul PSD+PC din Senat in sesiunea parlamentara inceputa in septembrie si care se incheie peste cateva zile, la sfarsitul lunii decembrie.
Ion Toma a fost exclus din PSD Slatina. Vicepresedintele PSD senatorul Ion Toma a fost exclus din organizatia social-democrata Slatina, presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, sustinand ca motivele deciziei sunt "interne".
Primarii PSD din Dolj fac apel la unitatea partidului si critica departamentul juridic al partidului Primarii PSD de Dolj care s-au intalnit, miercuri, cu conducerea organizatiei judete au facut apel la unitatea partidului, insa au criticat departamentul juridic al formatiunii politice care i-a sugerat lui Victor Ponta si Biroului Permanent ca schimbarea lui Geoana cu Corlatean este "facila si fezabila".
Bogdan Tiberiu Iacob) Conflictul dintre fostul lider al PSD si actuala conducere a intrat intr-o faza noua, cea a scrisorilor secrete, sau, mai corect poate, discrete.
Amestec SUA in treburile PSD? ... Roxana Popa) Numarul doi in PSD, Valeriu Zgonea are zilele numarate in partid.
SURPRIZA a fost PSD Calarasi care a obtinut rezultate bune la aceste alegeri, chiar daca nu au fost castigatori.
Guvernul PSD al Meu! ... S-ar fi vazut ca PSD nu cedeaza cind e vorba de o decizie importanta precum Modificarea Codurilor Penale.
Dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, Adrian Nastase se pregateste sa predea stafeta si la PSD. Iliescu evolueaza deja in postura de lider absolut al acestei formatiuni, iar problema numirii oficiale in fruntea PSD pare sa fi ramas doar o chestiune de timp.
Epoca ghionturilor administrate pe-nfundate si a injuraturilor macinate intre dinti a apus in PSD.
google-analytics.com