Cautare

10045 de rezultate pentru "psd" (3.53 secunde)
CONGRES PSD. ... Oamenii cu care seful PSD vrea sa mearga pana la capat (Autoare:
Tinta reala nu e Dragnea, e PSD (Autoare: ... Va reusi Firea ce nu au izbutit marii barbati din PSD: ... Liviu Dragnea a avut recent, la Neptun, o discutie cu importanti lideri ai PSD, in care isi anuntase intentia de a se retrage.
PSD duce in prezent trei razboaie. ... Multa vreme, dupa ce s-a vazut inlaturat de la carma si impins in Opozitie deoarece noul presedinte a numit un prim-ministru liberal, oarecum impotriva scorului de la alegerile parlamentare, PSD a ramas, naucit, intr-o stare de non-beligeranta.
PSD duce in prezent trei razboaie. ... Multa vreme, dupa ce s-a vazut inlaturat de la carma si impins in Opozitie deoarece noul presedinte a numit un prim-ministru liberal, oarecum impotriva scorului de la alegerile parlamentare, PSD a ramas, naucit, intr-o stare de non-beligeranta.
Totusi, Iliescu ramane politicianul cel mai puternic din PSD, pentru ca electoratul PSD este de fapt al lui. Geoana nu are electoratul lui propriu, si nici alt lider PSD.
Mariajul PSD-UDMR se inscrie perfect in acesti parametri, mai ales atunci cand Marko Bela clameaza sus si tare cat de compatibila este UDMR (formatiune clar de dreapta) cu stanga lui Iliescu si Nastase, desi este evident ca doctrinele in cauza o iau una hais si alta cea.
Deputatul PSD Eduard Martin, aflat la primul sau mandat de parlamentar, a avut, din aceasta perspectiva, si suisuri, si coborasuri, deocamdata nu stie exact daca in 2008 va incerca, si pentru a doua oara, lista PSD pentru Camera Deputatilor, dar stie ca, cel putin din 2006 si pana in prezent, a muncit.
Curtea Constitutionala a spulberat, in cele din urma, incercarile puterii de la acea vreme de a prelua posturile celor doi lideri ai PSD, sesiunea parlamentara de toamna fiind sacrificata, astfel, fara succes.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Radu Enache publica in Saptamana Financiara articolul "Razboiul din PSD - faza bataliilor tactice", pe care il puteti citi in continuare. 'Consiliul National al PSD a fost un eveniment tactic.
Mentinerea unui Parlament bicameral, sanctionarea migratorilor cu pierderea mandatului, intarirea controlului parlamentar asupa Guvernului, limitarea atributiilor presedintelui si votul obligatoriu sunt doar cateva din modificarile pe care partidele de opozitie (PSD si PNL) dar si UDMR le propun pentru modificarea Constitutiei.
Desi parteneri in USL, PSD si PNL vor merge pe liste separate. ... Cel mai probabil, PC si UNPR vor merge pe lista PSD. ... In actuala legislatura europeana, PSD, in alianta cu PC, a avut 12 mandate, in prezent (dupa excluderea lui Adrian Severin) avand 11 eurodeputati:
Desi PSD a reactionat imediat (prin intermediul lui Miron Mitrea, care a sustinut ca asa "se va modifica ierarhia administrativa” in sens negativ pentru "bunul mers al treburilor pe la Camera Deputatilor”), este de asteptat ca majoritatea parlamentara guvernamentala sa-si impuna vointa si in plenul Camerei - asa cum a facut-o in comisie.
Liberalii resping categoric zvonurile privind posibila sustinere a unui guvern minoritar al PNL de catre PSD. ... „Declaratiile liderilor PSD privind o posibila colaborare intre liberali si social-democrati au scopul de a crea disensiuni intre partidele Aliantei D.A.“, a afirmat joi seara intr-o emisiune televizata Calin Popescu-Tariceanu.
Biroul Permanent National (BPN) al PSD s-a desfasurat ieri la Sfantul Gheorghe. ... Ultimul care a mai apucat sa urce cu liftul a fost nimeni altul decat liderul PSD Mircea Geoana.
Decizia conducerii PSD de la reuniunea din Poiana Brasov, prin care presedintele Mircea Geoana a preluat "comanda unica" a partidului, a facut primele victime.
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat sambata ca va candida la functia de presedinte al PSD la Congresul din 10 decembrie, urmand a-l infrunta pe Mircea Geoana, dupa ce in 2005 s-a "batut" cu Adrian Nastase pentru functia de presedinte executiv al partidului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, in cursul zilei de ieri, ca si-a depus oficial dosarul de candidatura pentru sefia partidului.
Conferinta extraordinara a organizatiei judetene PSD a desemnat cei 45 de delegati care vor participa duminica la Congresul extraordianr al partidului, precum si cei 25 de candidati la functiile de conducere din aparatul central.
Desi diversi lideri social-democrati au anuntat pe mai multe canale media posibile autosuspendari sau demisii, in caz de neasumare a raspunderii pentru usturatorul esec electoral suferit, furtuna din PSD pare sa se fi potolit fara sa "cada capete".
google-analytics.com