Cautare

10043 de rezultate pentru "psd" (3.28 secunde)
PSD - 14, PUR - 7, PNL - 7, PD - 5, PRM - 2. Coalitia PNL-PD-PUR obtinea astfel majoritatea, cu un numar de 19 mandate de consilieri, lasind PSD-ul fara putere.
Apele in PSD continua sa fie tulburi. Presedintele fondator al PSD, senatorul Ion Iliescu, a recunoscut faptul ca partidul se afla intr-o criza profunda si a declarat ca Adrian Nastase "este principalul responsabil pentru devierile partidului".
Comitetul Executiv National al PSD a decis ieri sa sprijine in Parlament validarea noului guvern remaniat propus de premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, la finalul sedintei, presedintele formatiunii, Mircea Geoana.
Presedintele PD, Emil Boc, a cerut ieri la Cluj ca PSD si PNL sa faca public protocolul de guvernare, iar social-democratii sa-si arate deschis sustinerea pentru Cabinetul II Tariceanu.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a primit ieri mandat de la colegii sai din organizatia de Bucuresti sa solicite conducerii partidului excluderea vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu. Solicitarea lui Vanghelie urmeaza sa fie adresata Biroului Permanent National si, ulterior, Comitetului executiv national al PSD.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Presedintele organizatiei judetene a PSD Basov, Constantin Nita, a declarat ieri ca decizia Comitetului Executiv National de a dizolva conducerile unor filiale din teritoriu este nestatutara si ca deocamdata organizatiile din Transilvania nu se vor supune hotaririi. Conducerea PSD Bihor este mai prudenta si este mai rezervata in declaratii.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat joi ca intrarea PSD intr-o formula de guvernare cu PD-L, in care PD-L ar avea seful statului, premierul, serviciile de informatii si procurorii DNA, ar implica riscul pierderii propriei identitati si "topirea" in cadrul "partidului-stat".
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu le-a reprosat ieri colegilor sai ca este tratat "ono-rific" si le-a spus sa nu mai conteze pe el daca nu il consulta in legatura cu numirile din partid sau in guvern au declarat surse din PSD.Iliescu i-a reprosat lui Mircea Geoana numirea lui Cozmin Gusa drept consilier al sau sustinand ca aceasta decizie luata pe "la colturi" da un semnal gresit si ca ar nemultumi inclusiv oameni din teritoriu.
Astfel, agentia franceza de presa AFP considera ca, la 6 luni de la alegerile legislative care au marcat revenirea sa in prim-plan, PSD ramane printre putinele partide din Europa cu vant din pupa inainte de scrutinul european.
Udrea afirma ca PSD ramane in Guvern doar pentru acces la resurse. ... Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat vineri ca in Parlament s-a creat o alianta PSD-PNL care are drept scop inlaturarea PD-L de la guvernare.
Practic, ofensivei incepute de senatorul PSD Miron Mitrea si de europarlamentarul PSD Adrian Severin i s-au alaturat alti doi lideri marcanti: Cristian Diaconescu, vicepresedinte al PSD, si Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al social-democratilor.
Sambata, o parte din liderii PSD, care il sprijina pe Mircea Geoana, s-au intalnit la Poiana Brasov pentru a pune la punct strategia pentru realegerea acestuia la viitorul Congres care s-ar putea organiza pe 20 februarie.
Vicepresedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a lansat, duminica, proiectul intitulat "Un PSD pentru Romania", intre punctele acestuia fiind cuprinse o serie de propuneri privind modul de comportament si directia in care merge PSD fiind necesara inclusiv asumarea "punctelor gri" de genul "Piata Universitatii".
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Sirena Geoana da termen PSD:
In ultima vreme mai multi membri ai BPN al PSD s-au suparat iar pe fostul presedinte al partidului, Mircea Geoana. ... Mircea Geoana a fost preocuparea noastra a tuturor, nu doar a celor din PSD, ci si a celor din PNL, in 2009.
In timp ce Victor Ponta, prin razboiul cu Geoana, simte nevoia sa demonstreze ca el este seful in PSD, Ion Iliescu este manat doar de dorinta de razbunare fata de cel care l-a invins in 2005. Mircea Geoana pare un un cui in talpa PSD.
Adrian Nastase, avertisment dur pentru PSD Adrian Nastase, prezent in emisiunea Q&A realizata de Alexandra Stoicescu, a tras un semnal de alarma pentru PSD in apropierea alegerilor parlamentare din toamna.
PSD vrea sa colaboreze cu Iohannis Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, joi seara, o conferinta de presa. Principalele declaratii ale sefului PSD:
cine si de ce are interes sa adanceasca falia din interiorul PSD. El are si o explicatie a conflictului dintre premierul Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, pe care a publicat-o pe Facebook:
google-analytics.com