Cautare

10045 de rezultate pentru "psd" (2.96 secunde)
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, l-a criticat ieri dur pe presedintele formatiunii, Mircea Geoana, care ar duce partidul in jos, pe o panta periculoasa, si a acuzat "manevrele de culise" indreptate impotriva sa dupa ce si-a anuntat candidatura la sefia PSD.
PSD a reusit sa se umple de ridicol dupa ce mult trambitata initiativa de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu a murit inainte de a se naste.
Alesii locali ai PSD si liderii centrali ai acestui partid si-au facut aparitia ieri, in statiunea Mamaia, acolo unde vor dezbate un proiect de lege privind descentralizarea administratiilor locale, iar vineri, adica azi, se desfasoara sedinta Comitetului Executiv National.
Vasile Dancu considera ca Adrian Nastase are dreptate cand spune ca PSD este mai prost organizat decat PD-L si ca nu va iesi repede din opozitie, considerand ca partidul are nevoie de o dezbatere interna serioasa si de o reformare pentru a iesi din "fundatura" si "groapa istoriei" in care se afla.
"PSD a comis doua mari erori dupa alegeri"', pe care il puteti citi in continuare. La capitolul plusuri, PSD ar fi castigat prin schimbarea presedintelui si ar fi inceput sa se aseze in opozitie ca la fotbal.
Vicepresedintele PSD Ion Toma a fost sanctionat de conducerea organizatiei Olt pentru ca ar fi incercat sa il convinga pe senatorul PDL Mihai Nita sa nu se inscrie in PSD, au declarat, marti, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
Iliescu are o atitudine tip Richelieu, sa tina balanta sa nu castige nimeni prea multa putere Liderul PSD Victor Ponta considera ca Ion Iliescu are "o atitudine de tip Richelieu, sa tina balanta de puteri, sa nu castige nimeni prea multa putere", insa mentioneaza ca, in cazul Mircea Geoana, nu este vorba de puterea sa, ci de un partid care trebuie sa fie consecvent in deciziile luate, scrie Mediafax.
" Geoana a fost un agent toxic si o cartita in PSD" Mircea Geoana a fost "un agent toxic" si "o cartita" in sanul PSD, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el sustinand ca excluderea fostului presedinte social-democrat va prinde bine lui Victor Ponta, PSD si USL.
Impartire frateasca pe 40 de colegii Cele 40 de colegii din Bucuresti au fost impartite frateste, 20 si 20 intre ACD (PNL+PC) si ACS (PSD+UNPR).
Dan Tudorache (PSD) Sectorul 2 Colegiul uninominal 5: ... Rodica Nassar (PSD) Colegiul uninominal 7: Violeta Tudosie (PSD) Colegiul uninominal 8: ... Ioan Vulpescu (PSD) Colegiul uninominal 14: Gabriela Podasca (PSD) Colegiul uninominal 15: Adrian-Alin Petrache (PSD) Sectorul 4 Colegiul uninominal 16: ... Bogdan Diaconu (PSD) Colegiul uninominal 18:
Vlad Nistor - PNL (colegiul uninominal 1), Diana Tusa - PNL (colegiul uninominal 2), Ludovic Orban - PNL (colegiul uninominal 3), Dan Tudorache - PSD (colegiul uninominal 4) - sectorul 2:
Andrei Alexandru (PSD) ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Andrei Alexandru, membru PSD, ii cere premierului Victor Ponta, intr-o scrisoare deschisa, sa se "retraga din functia de prim-ministru" si sa nu mai candideze pentru un nou mandat de lider al partidului, la "Congresul ce se apropie".
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. Actuala conducere, acuzata de coruptie si practici politice clientelare Plecarea lui Iliescu din PSD este o chestiune de timp.
Mircea Geoana a declarat ieri ca, in opinia sa, structura de conducere a PSD trebuie reformata la Congresul din februarie, iar solutia ideala ar fi o conducere de tip colegial, in care sa existe un presedinte si un presedinte onorific.
Vicepresedintele PSD ßerban Mihailescu considera ca tandemul Iliescu-Nastase este ca si instalat in fruntea PSD, chiar daca unele grupuri minuscule din interiorul partidului, care nu se pot impaca deloc cu aceasta idee, incearca sa forteze o ruptura intre cei doi lideri.
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Continutul scrisorii adresata de Ion Iliescu celor trei lideri ai PSD a€“ Mircea Geoana, Adrian, Nastase, Miron Mitrea a€“ este catalogat de acestia ca unul constructiv. Totusi, acesta este pe cale sa declanseze, in locul unui congres extraordinar, o dezbatere mai ampla in PSD.
Liderii teritoriali ai PSD s-au adunat de ieri la Poiana Brasov pentru a discuta bugetele locale si evolutiile politice din ultima perioada, dupa ce presedintele executiv al partidului s-a autosuspendat din functie. Intalnirea de la Brasov urmeaza sedintei de joi seara a Comitetului Executiv al PSD Bucuresti.
Apropierea zilei de 3 mai, data la care Petre Roman, Ion Iliescu si apropiatii acestuia vor sa constituie o alternativa socio-politica de stanga, incinge spiritele in PSD.
google-analytics.com