Cautare

10043 de rezultate pentru "psd" (4.20 secunde)
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
(dupa o pauza) Este interesant ce s-a intamplat in acesti ani, de cand am fost activ politic in PSD.
Partidul Social-Democrat a luat decizia de a forma un grup pentru apararea drepturilor cetatenesti ca urmare a deciziilor recente ale actualei Puteri de a-i demite pe acei functionari publici numiti de PSD. Grupul va functiona in cadrul Departamentului Juridic al PSD.
Totusi, subiectul asta se leaga de ceea ce scriam ieri, "cine conduce..." si inevitabil se leaga si de diferite comentarii referitoare la votul de astazi privitor la excluderea din PSD a lui Mircea Geoana.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
Organizatia Judeteana a PSD Gorj si-a facut publice sumele din conturile pe care le detine, precum si datoriile pe care le are catre diversi furnizori si prestatori de servicii, in top fiind SC ARC SA Targu Carbunesti, reprezentata de Clement Mocanu, valoarea debitului fiind de 2,2 miliarde de lei vechi.
Presedintele PSD n-a fost felicitat de seful statului, in schimb premierul Emil Boc l-a felicitat telefonic, de dimineata. ... El s-a aratat insa fericit ca a fost inconjurat de echipa PSD si de prieteni, si a precizat ca dorinta cea mai mare este sa castige alegerile prezidentiale.
Prezenta la guvernare a social-democratilor nu insemna sprijin neconditionat pentru initiativele premierului sau subordonare fata de presedintele Traian Basescu, iar actuala coalitie de guvernare nu trebuie inlocuita, chiar PSD este nemultumit de prestatia celor din PD-L, prea subordonati directivelor venite dinspre Cotroceni, a afirmat luni, liderul social-democrat, Mircea Geoana.
PSD se afla intr-un real pericol de sciziune datorita prapastiei create intre "clica lui Mircea Geoana" si filialele din teritoriu, gratie "lasitatii generalizate" care este omiprezenta in partid dar, nu in ultimul rand, si din pricina edilului Marian Vanghelie, care a ajuns sa pozeze in purtator de cuvant al formatiunii, sustine fostul strateg al pesedistilor, clujeanul Vasile Dancu, instrainat acum de PSD.
Ponta il impinge pe Geoana sa rupa PSD. ... Zilele lui Mircea Geoana in PSD sunt numarate Victor Ponta va cere azi excluderea presedintelui Senatului din partid pentru ca a refuzat sa se lase revocat din functie. ... In PSD situatia nu mai poate evolua decat spre o ruptura.
Cine sunt adevaratii sefi ai PSD. ... Cum se imparte partidul dupa Mircea Geoana PSD-ul este impartit in doua dupa discutiile privind indepartarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului si chiar posibila sa excludere.
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
"Dupa 2 ani, PSD a redevenit lider in sondaje" Victor Ponta a declarat luni seara ca nu doreste sa marcheze prin ceva special cei 2 ani de cand a fost ales de congres presedintele Partidului Social Democrat, pentru ca revenirea la normalitate nu trebuie sa fie un motiv de lauda.
VIITORUL PSD - ASCUNS INTR-UN SMS CATRE DANIEL CONSTANTIN (Autor:
Redevenit presedinte suta la suta, Ion Iliescu se manifesta suspect de retinut fata de toate actiunile PSD. ... "PSD nu a avut un candidat mai bun”. ... Nici in afara PSD lucrurile nu stau insa mai bine.
Este meritul lui Liviu Dragnea de a fi construit o strategie de campanie adecvata la starea societatii si situatia interna din PSD. ... Daca PSD ar fi insistat mai mult asupra nevoii de justitie sociala ar fi putut obtine un scor si mai mare.
In 2019, PSD va fi mult mai puternic decat a fost vreodata (Autoare: ... Al.I.Cuza a anticipat desemnarea Vioricai Dancila in functia de premier si sustine ca in 2019 PSD va fi mult mai puternic decat a fost vreodata.
Motiunea de cenzura initiata de PSD a fost respinsa fara a avea nici cele mai mici sanse, inregistrandu-se 235 de voturi "impotriva" si 145 de voturi "pentru".
Interesanta este insa persoana care a enuntat ieri aceste noi directii ale PSD. Nimeni altul decat pitorescul Madalin Voicu, presedintele PSD Bucuresti.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri dimineata ca isi mentine intentia de a candida la functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
google-analytics.com