Cautare

10045 de rezultate pentru "psd" (5.50 secunde)
PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Ponta incearca excluderea lui Geoana din PSD (Autori: ... excluderea din PSD. Ponta va sesiza Comisia de Integritate a PSD si va reclama abaterea diciplinara a presedintelui Senatului: nu a respectat o decizie a PSD. Mai precis nu s-a lasat revocat din functie asa cum a doreit conducerea PSD.
Daniela Buruiana - 0% prezenta, Ioan Turc (PNL) - 2%, Miron Mitrea (PSD) - 4%, Bogdan Pascu (PC) - 6%, Titu Gheorghiof (PNL) - 8%, Liviu Almasan (PDL) - 9%, Floriana Jipa (PRM) - 13%, Florin Zamfir (PNL) - 14%, Gheorghe Mirel Taros (PNL) - 16%, Dan Ioan Popescu (PC) - 16%, Gabriel Vlase (PSD) - 19%, Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) - 21%, Lavinia Sandru (independent) - 22%.
Mircea Geoana a fost dat marti afara din PSD si miercuri a fost revocat din functia de presedinte al Senatului.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
PSD da dovada de aceeasi aroganta. ... Ceea ce inseamna ca PSD isi merita locul in opozitie. Inseamna ca PSD nu a invatat nimic din lectia pe care i-a dat-o electoratul.
PD-L a obtinut cele mai multe mandate de consilieri (7), urmat de Partidul Verde, PSD si PNL cu cate patru.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu publica, pe blog, un material intitulat "PSD inaintea Congresului. Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare. ... "cine esti tu sa-ti dai cu parerea despre PSD?" Nu reactia in sine ma deranjeaza:
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Cristian Diaconescu va candida totusi la sefia PSD. Puteti citi in continuare documentarul despre PSD.
Printre cei care semneaza se numara si Viorel Hrebenciuc, presedintele PSD Bacau.
Membri PSD au fost contactati pentru o solutie imorala.
Florin Ciolac a realizat pentru Mediafax un material intitulat "UNPR, partidul cu trei presedinti ex-ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare.
Voi incepe printr-o analiza pe textul scrisorii mega-reformatorilor din PSD, apoi va voi aminti cateva fraze esentiale rostite de semnatarii si sustinatorii halucinantei epistole:
Conducerea PSD Slatina a decis joi seara, conform presedintelui organizatiei Marius Oprescu, excluderea din partid a senatorului Ion Toma, hotararea fiind adusa la cunostinta BPJ al PSD Olt in sedinta de vineri si transmisa BPN pentru confirmare.
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Un numar de 41 de membri PSD si-au depus, pana marti seara, cand a expirat termenul-limita, candidatura pentru una dintre cele 17 functii de conducere centrala care vor fi alese la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a doua. Ce inseamna paritate PSD-PNL intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti?
'Puterea mogulilor in partid, alianta cu PNL, proiectul suspendarii lui Basescu si intrarea la guvernare acestea au fost mizele confruntarii dintre fostul si actualul presedinte al PSD. ... Sau sa astepte erodarea PDL si consolidarea imaginii PSD, astfel incat sa castige detasat alegerile din 2012?
google-analytics.com