Cautare

10100 de rezultate pentru "psd busteni" (3.55 secunde)
Voi incepe printr-o analiza pe textul scrisorii mega-reformatorilor din PSD, apoi va voi aminti cateva fraze esentiale rostite de semnatarii si sustinatorii halucinantei epistole:
Conducerea PSD Slatina a decis joi seara, conform presedintelui organizatiei Marius Oprescu, excluderea din partid a senatorului Ion Toma, hotararea fiind adusa la cunostinta BPJ al PSD Olt in sedinta de vineri si transmisa BPN pentru confirmare.
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Un numar de 41 de membri PSD si-au depus, pana marti seara, cand a expirat termenul-limita, candidatura pentru una dintre cele 17 functii de conducere centrala care vor fi alese la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a doua. Ce inseamna paritate PSD-PNL intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti?
Trei copii si trei adulti au fost transportati la spital, dupa ce trei masini s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, in statiunea Busteni, din judetul Prahova, cel mai probabil din cauza unui sofer care a adormit la volan.
Desi Society Club are sediul in Busteni, ancheta in acest caz a fost inceputa si finalizata la Satu Mare, unde au fost depuse primele plingeri. ... Asociatia Society Club are sediul in localitatea Busteni, judetul Prahova si puncte de lucru in Satu Mare, Bucuresti, Baia Mare si Cluj.
Si in Predeal mai sunt locuri Sinaia, Busteni si Predeal se afla, de asemenea, printre preferintele romanilor, desi tarifele la cele mai multe hoteluri sunt exprimate in euro.
Pretul terenului pe Valea Prahovei Statiunile de pe Valea Prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga sau Predeal) sunt locatii care atrag dupa sine investitii substantiale deoarece preturile terenurilor din aceste zone sunt destul de ridicate.
Aceasta va incepe la Comarnic, trece pe langa Busteni, Sinaia, Poiana Ţapului, Predeal si Rasnov si iese dupa Brasov, la Cristian. De-a lungul autostrazii sunt prevazute noduri rutiere la Sinaia, Busteni si Predeal.
Cununia religioasa va avea loc la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena din Galati, dupa ce in urma cu o saptamana, la Busteni, a avut loc cununia civila. ... Nasii de cununie sunt primarul din Busteni, Emanoil Savin si sotia acestuia.
Am venit cu un tren personal de la Brasov la Busteni, unde locuieste Medeea Marinescu. ... Chiar nu puteai sa nu fumezi o tigara de la Brasov la Busteni?
- Sunteti cetatean de onoare al orasului Busteni. ... - Sunt intr-o relatie foarte buna cu Ilie Nastase, Simona Halep (care sunt si cetateni de onoare ai orasului Busteni) si cu primarul de acolo.
Companiile din domeniu denunta un fake news si sustin ca garniturile care trensporta busteni nu pleaca, ci vin in tara
O plimbare cu telecabina din Busteni, pe platoul Bucegi la Babele a devenit o adevarata provocare si nu doar din punctul de vedere al intinerariului.
'Puterea mogulilor in partid, alianta cu PNL, proiectul suspendarii lui Basescu si intrarea la guvernare acestea au fost mizele confruntarii dintre fostul si actualul presedinte al PSD. ... Sau sa astepte erodarea PDL si consolidarea imaginii PSD, astfel incat sa castige detasat alegerile din 2012?
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. Dupa ce fostul sef social democrat a venit cu detalii privind vizita la Sorin Ovidiu Vintu din urma cu un an, conducerea PSD s-a intalnit miercuri pentru stabili sanctiunile impotriva sa.
PSD l-a exclus pe Ion Toma pentru ca la un sprit cu Mircea Geoana planuia un puci anti-Ponta. Ion Toma impreuna cu Mircea Geoana pregateau ruperea PSD si crearea unei noi formatiuni. ... Astfel, conducerea PSD a decis excluderea lui Toma.
google-analytics.com