Cautare

119 de rezultate pentru "protv" (3.05 secunde)
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Ce se intampla la PROTV si DIGI? ... CNA a tras obloanele la OTV-ul lui Dan Diaconescu, PROTV-ul are si el probleme dupa ce boss-ul Adrian Sarbu a parasit postul pe care l-a creat, iar miscari importante se produc si la DigiTV.
Steaua - Manchester City, marti, 21:45, la ProTV! SHOW-ul incepe la 20:30 la ProTV! ... Steaua - Manchester City, marti, 21:45, in direct la ProTV! SHOW-ul incepe de la 20:30 la ProTV!
Aceasta opereaza in Romania cu posturile ProTV, Acasa, ProCinema si ProTV International.
ProTV este o televiziune privata (comerciala) din Romania, infiintata (relansata) in 1995 si care face parte din compania Media PRO.
Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani " care va fi difuzata duminica de ProTV si de voyo.ro, incepand cu ora 10:00.
Care sunt o parte din telespectatorii PROTV, unii din domeniul business sau conexe, furajati cu stiri si jurnale de bunastare.
Ponta:"Lipsesc finantari pentru ultimele 45 de zile" Invitat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, premierul Victor Ponta a declarat ca prioritatea "numarul unu" a Guvernului pe care il conduce este sa gaseasca resurse financiare pentru finalizarea anului 2012.
Cum raspunde presedintele PNL la intrebarea "sunteti un candidat la presedintie mai bun decat Victor Ponta?" Liderul PNL explica si ce se va intampla in eventualitatea in care PSD va dori sa aiba un candidat propriu la presedintie// Emisiunea "Dupa 20 de ani" se transmite duminica, incepand cu ora 10:00, pe ProTv Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul emisiunii "Dupa 20 de ani", duminica, incepand cu ora 10.00, difuzata pe ProTv si voyo.ro.
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV. ... STIRILE PROTV
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. ... Siri si Iris George Buhnici a spus iLike IT pentru prima data in direct in cadrul Stirilor ProTV de la ora 7, care sunt acum LIVE si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.
Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Steaua-Chelsea este IN DIRECT pe ProTV diseara, la 20:00, dar se vede si pe iPad si iPhone, pentru cei aflati in deplasare, prin aplicatia Voyo.ro.
12.000 de stelisti vor ocupa o peluza pe National Arena, in timp ce 7000 de giurgiuveni vin sa strige pentru Astra. Finala e vineri, 23 mai, in direct la ProTV, de la 21:00!
ProTV Mircea Dinescu, audiat in Dosarul Revolutiei: ... AmosNews, ProTv, digi24
Victor Ponta a fost invitatul lui Cristian Leonte si al celor doi jurnalisti Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) si Claudiu Pandaru (gandul.info) duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de ProTV.
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis.
ProTV Chisinau: ... ProTv a scris in stilul propriu: "Cine-i nascut in Tepesti si a dat teapa de 50 miliarde de lei vechi?"
victorie" Meciul e IN DIRECT la ProTV de la ora 22.00!! ... Roxana Ivascu (reporter ProTV) mi-a spus ca a vorbit cu liderul galeriei Stelei, care a anuntat ca totul se amana pentru urmatoarea partida din Europa League.
Franta - Portugalia, duminica, 22:00, la ProTV Francezii revin pe stadionul pe care au deschis EURO. Franta va juca finala de pe Stade de France duminica, de la 22:00, cu Portugalia lui Ronaldo, IN DIRECT la ProTV.
google-analytics.com