Cautare

2792 de rezultate pentru "primarul" (4.23 secunde)
Nu ne place sa ne chefuim in strada, asa suntem noi, cu prietenii", a explicat primarul Mircea Hava.
In situatia in care suntem noi este bine si atat, dar nu stiu de vor da ei atatia bani si pana nu vad cu ochii mei hotararea, nu cred ca ne da statul atatia bani", a precizat Constantin Oclei, primarul orasului Bechet.
In zadar l-au asteptat atat primarul, cat si oamenii de pe camp, care timp de cateva ore au stat cu ochii atintiti spre strada ca sa vada coloana oficiala si cu urechile ciulite ca sa auda daca vreun elicopter survoleaza zona.
"Am actionat in instanta Primaria Craiova si am cerut inclusiv calcularea tuturor taxelor si impozitelor incasate ilegal de aceasta in ultimii trei ani", a declarat primarul din Malu Mare, Alexandru Dicu.
Procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Anticoruptie Craiova al DNA au dispus ieri trimiterea in judecata a lui Ioan Negret, primarul municipiului Bailesti, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.
Presedintele PNL Sector 4, Leopold Lupusanschi, a anuntat ca filiala pe care o conduce "se delimiteaza public de modul in care primarul Adrian Inimaroiu (foto) gestioneaza problemele sectorului 4" si ca va propune excluderea din partid a patru consilieri care s-au aliat cu PSD in consiliul local.
In Mihail Kogalniceanu a izbucnit un adevarat scandal intre primarul PSD Valer Iosif Muresan si consilierul local Gheorghe Coconcea, care este si presedintele organizatiei PNL din localitate.
Dumitru Dinca, primarul comunei Dobrotesti, a declarat ca i-a cerut in repetate randuri consilierului local sa aleaga intre cele doua functii si ca inca din 2004 a sesizat Prefectura Dolj cu privire la acest caz de incompatibilitate.
Sefia Directiei de urbanism a Primariei Craiova are un pretendent cert, Florin Giorgi, dar primarul Antonie Solomon a recunoscut ca se gandeste si la o "rezerva".
Primarul care are doua tipuri de calitati: ... Primarul de tip superman, care sa iasa mereu pe geam cu mina intinsa sau primarul de tip elicopter care sa survoleze si sa supravegheze tot ce se intimpla, nu exista. ... “Dupa cum se stie primarul a incalcat mai multe dispozitii legale.
Dupa ce a fost suspendat din functie in luna noiembrie printr-un ordin emis de prefectul Mihai Capra, primarul localitatii Namoloasa este nevoit sa traiasca acum cu ajutorul rudelor si al prietenilor.
Tudor Pendiuc, primarul Pitestiului, a adus in discutia adunarii situatia nedreapta iscata de actualul guvern care i-ar fi atribuit printului Duda 720 de milioane de lei pe luna pentru servicii pe care altii le fac cu mult mai putini bani.
Primarul Sectorului 5 Bucuresti, PSD-istul Marian Vanghelie a declarat, ieri, ca primarul general, democratul Adriean Videanu este "nemernic, hot si magar" deoarece nu apara interesele bucurestenilor, nu ia masuri pentru salvarea parcului Bordei si pentru ca l-a dat afara din birou.
Ministrul Tineretului, Monica Ridzi, i-a asigurat pe ziaristii prezenti la ceremonia de instalare in functie ca a citit in prealabil protocolul de preluare a institutiei si nu semneaza "ca primarul", fiind completata de premierul Boc, care a apreciat ca sintagma ar trebui atacata pentru discriminare La finalul declaratiilor de presa sustinute dupa ceremonia de instalare in functia de ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi a semnat rapid protocolul de predare-primire a gestiunii, precizand insa ca a verificat in prealabil situatia si ca nu semneaza "ca primarul".
Prefectura judetului Constanta se intalneste, in instanta, cu primarul din localitatea Nicolae Balcescu, Viorel Balan (foto). ... Reamintim ca primarul din Nicolae Balcescu este protagonistul unui incident rutier la inceputul acestui an, mai precis a fost surprins baut la volan.
Politistii constanteni au intrat aseara in alerta maxima, fiind anuntati ca persoane inarmate si periculoase vor sa-l impuste pe primarul din Cogealac, Cati Hristu (foto), chiar in sediul primariei.
In principiu, este vorba despre rivalitatea dintre primarul PSD Ioan Suciu (foto) si "aliatul" PDL Tudorel Gurgu, contracandidatul sau de la alegerile de anul trecut.
Protagonisti au fost primarul Gelu Pantelimon si viceprimarul Adel Sava si un grup de cetateni.
Daca, in schimb, Solomon va fi eliberat din arest, "primarul revine in drepturile sale fara nici un alt ordin al prefectului", potrivit lui Eugen Georgescu. ... 215/2001 republicate, mandatul primarului este de patru ani si se exercita pana la depunerea juramantului de catre primarul nou ales.
Senatorul de Dolj, Mario Ovidiu Oprea, si vicepresedintele CJ Dolj, Dan Mogos, i-au prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, pe primarul din Scaiesti, Anton Bonoiu, si pe primarul din Leu, Antonie Draghici.
google-analytics.com