Cautare

492 de rezultate pentru "presedinti" (5.14 secunde)
Iritata de insistenta actualei Coalitii pentru schimbarea celor doi presedinti ai Camerelor, Opozitia a decis sa depuna motiuni pe banda rulanta.
El a adaugat ca important nu este ca termenul propus initial pentru schimbarea celor doi presedinti sa fie respectat, ci ca obiectivul in sine sa fie indeplinit.
In legatura cu schimbarea celor doi presedinti ai Senatului si Camerei Deputatilor, 54,67% dintre cei intervievati se declara impotriva schimbarii lui Adrian Nastase, iar 51,02% impotriva schimbarii lui Nicolae Vacaroiu.
Chiar daca noii presedinti ai Camerei si ai Senatului vor fi din partea Aliantei, o sa schimbam regulamentul, asa incat toti sa raspundem in mod egala€œ, a declarat Bogdan Olteanu.
Consultari pentru deblocarea crizei din Parlament Basescu a sustinut ca schimbarea celor doi presedinti ai Camerelor Parlamentului constituie in continuare o necesitate, fiindca PSD, atunci cand nu detine puterea, incearca sa blochezee activitatea institutionala.
El a precizat ca ministrul democrat nu considera ca este necesar ca Guvernul sa-si asume raspunderea pe aceste acte normative. Mai mult, Blaga intentioneaza sa discute problema cu asociatiile de primari si de presedinti de consilii judetene.
Coalitia nu se va opri pana nu-i va schimba pe cei doi presedinti ai Senatului si Camerei Deputatilor. Calin Popescu-Tariceanu este convins ca acest lucru se va face fara a apela la solutia alegerilor anticipate.
Potrivit altor surse, liberalii sunt mai interesati decat democratii de schimbarea presedintilor de CJ, intrucat dintre cei 12 presedinti, care ar putea fi inlocuiti opt posturi ar reveni PNL si numai patru PD.
Dorinta Coalitiei de a-i schimba pe cei doi presedinti este una legitima si nu sunt dispus sa facem nici o concesie“, a subliniat Tariceanu.
autostrada Bechtel-Nastase-Mitrea-Basescu-Tariceanu-Boc-Dobre-Orban-Berceanu de doua ori, Boagiu si cine va urma (Autor: Radu Soviani) Cazul Bechtel este incredibil! Autostrada cu 3 premieri, doi presedinti, 5 ministri ai transporturilor.
Am colaborat, oficial si personal, in diferite ipostaze, cu cei trei presedinti instalati la Cotroceni. Situatia in sine nu confera merite.
Sesizarile au fost formulate de 54 de senatori si 134 de deputati. Opozitia a apreciat atunci ca prevederile referitoare la schimbarea din functie a celor doi presedinti pesedisti sunt neconstitutionale.
Sedinta Biroului Politic al PC a concentrat toata conducerea partidului, care a dezbatut posibilitatea iesirii de la guvernare, demisia lui George Copos din functiile din virful PC si validarea unor presedinti interimari in diferite organizatii teritoriale.
Am decis ca PSD are o unica linie de comanda", se arata in "Declaratia de la Poiana Brasov", semnata de presedintele Mircea Geoana, de secretarul general Miron Mitrea, de presedintele Consiliului National, Dan Mircea Popescu, si de 41 de presedinti ai organizatiilor judetene ale PSD.
dupa parerea mea, nu dupa parerea Biroului Permanent Local sau Biroului Permanent Judetean...", a grait Zevri Senol, referindu-se la hotararea prin care democratilor constanteni, in afara de presedinti sau de secretarii pentru imagine, le este interzis sa faca declaratii.
Articolul 12 din actul de reglementare al formatiunii politice stipuleaza ca membrii acestui Birou nu pot fi in acelasi timp si presedinti sau vicepresedinti ai vreunui organism de conducere din PNL.
presedinte al Camerei Deputatilor, presedinte al Senatului, ministru de Interne, ministru al Informatiilor, Avocatul Poporului, presedintele Comisiilor juridice, de cercetari a abuzurilor, de control al SRI, posturi de prefecti si presedinti ai Consiliilor Judetene.
Ambii presedinti recunosc ca nu s-au mai intalnit la masa negocierilor din luna februarie. In timp ce Morega acuza ca democratii nu sunt interesati de modul in care functioneaza Alianta si implicit Coalitia, Mantog sustine ca toate intalnirile din cadrul ADA au avut loc la initiativa democratilor.
Acesta e de parere ca, din pacate, " nu multi presedinti, omologi ai nostri vin cu astfel de lucruri. Daca fiecare ar veni macar cu cateva bucati, am avea o dotare de invidiat".
Dovada e si faptul ca primii presedinti care au vizitat Romania au fost François Mitterrand si Turgut -zal, in acelasi an, unul in martie si celalalt in septembrie.
google-analytics.com