Cautare

492 de rezultate pentru "presedinti" (3.52 secunde)
Mi-a transmis (ministrul ungar de Externe - n.r.) invitatia premierului Orban, in calitate de presedinte de partid, sa ne vedem ca presedinti de partide si i-am spus ca o sa-i transmit azi, maine, care ar fi cateva date posibile, sa aprofundam temele de discutie, a declarat Dragnea, la Parlament.
Cand dupa sefi ai executivului duplicitari si intriganti, dupa Presedinti care au dezbinat si alimentat conflicte, vine la conducerea Guvernului un om neconflictual, fara veleitati, cu discurs neagresiv si gesturi neostentative, suntem nemultumiti.
In urma pierderii sprijinului pe care l-au avut imediat dupa alegeri din partea PPRM si PC, atat Nicolae Vacaroiu, cat si Adrian Nastase ar putea sa-si piarda functiile de presedinti ai celor doua Camere si sa lase locul unor reprezentanti ai Coalitiei aflate la guvernare.
Vicepresedintele PSD s-a referit concret la demersul unor prefecti, cum ar fi cei din Sibiu si Bistrita-Nasaud, care au cerut incetarea mandatelor de presedinti si vicepresedinti ai Consiliilor Judetene in cazul acelor persoane care fac parte si din Autoritatile Teritoriale de Ordine Publica, pe motiv ca ele desfasoara o activitate remunerata concomitent cu indeplinirea mandatului.
El a aratat ca prin ordinele de incetare a mandatului unor vicepresedinti sau presedinti PSD de consilii judetene care sunt membri ai ATOP actuala Putere comite “un abuz“ si a subliniat ca, in cazul CJ Sibiu, a fost suspendat din functie numai vicepresedintele PSD, desi si presedintele CJ, membru al FDGR, si celalalt vicepresedinte, membru al PC, se aflau in aceeasi situatie.
Motiunea lui Boc a fost semnata de 35 de presedinti de organizatii (Bucuresti, Vrancea, Suceava, Maramures, Braila, Bistrita, Brasov, Salaj, Ialomita, Botosani, Prahova, Dambovita, Tulcea, Bacau, Caras-Severin etc.), alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
Preda a explicat ca marti seara a avut o intalnire cu aproape 200 de lideri ai PD - presedinti de organizatii, membri BPN si guvernanti - in urma careia si-a dat seama ca nu va putea obtine sustinerea nici macar a cel putin 10 filiale, asa cum este statutar.
Noi vrem ca modelul de la Galati sa fie reprodus in toate judetele si chiar daca pe presedintele PC Galati nu il putem clona, incercam sa-i determinam pe ceilalti presedinti de filiala sa ajunga la nivelul lui.
Motiunea este semnata de 35 de presedinti de organizatii, alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
Parlamentari, prefecti, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, directori de agentii de dezvoltare regionala, agentii de mediu si regii din Bihor, Arad, Cluj, Satu Mare, Salaj, Alba, Hunedoara si Mures au semnat la sfarsitul saptamanii trecute, la Oradea, Declaratia de principii intitulata „Ardealul –
Deputatul conservator a adaugat ca PNL a preluat de la PC si doi presedinti de organizatii judetene, prin presiuni exercitate asupra acestora.
Ea a adaugat ca cei doi presedinti au fost alesi in conformitate cu prevederile constitutionale si cu regulamentele celor doua Camere, prin votul parlamentarilor.
Punctul cel mai sensibil de pe agenda Aliantei se refera la schimbarea din functii a celor doi presedinti ai Camerelor Legislativului, Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase.
Potrivit declaratiilor lui Bogdan Ciuca, PC a decis sa sprijine partenerii de guvernare in intentia de a schimba presedintii Camerelor Parlamentului „pentru a nu provoca o criza in Coalitie“, dar si din cauza existentei unor „suspiciuni ca programul de guvernare ar putea fi franat prin ramanerea in functie a celor doi presedinti“.
El a adaugat ca PC va respecta intelegerea stabilita in Coalitie, inclusiv cu privire la revocarea celor doi presedinti ai Camerelor, intr-o formula legala.
Liderul UNCJR a precizat ca Documentul de Pozitie, semnat de 32 de lideri ai CJ, printre care si presedinti de consilii judetene apartinand partidelor din Coalitie, va fi trimis la Consiliul Europei, la Strasbourg, si la Comisia Europeana, la Bruxelles.
Dintre liderii locali care si-au schimbat formatiunea politica, primarii PSD erau si presedinti ai organizatiilor din comune, astfel ca „un mare numar de membri si-au exprimat dorinta de a se inscrie in PD, declarandu-se nemultumiti de conducerea judeteana PSD“, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat al PD Caras-Severin.
In cadrul intalnirii, democratul Emil Boc a aratat faptul ca s-au semnat declaratii politice cu UDMR si PC pentru a se obtine majoritatea parlamentara si pentru a putea fi revocati cei doi presedinti ai celor doua Camere din Parlament.
Ceea ce se intimpla la Botosani nu este o noutate, si in alte judete unii presedinti de CJ ne-aliantisti au fost demisi in urma unor ordine de prefect, insa dupa organizarea alegerilor in CJ au fost realesi.
Ieri, presedintele executiv al PD Adriean Videanu si secretarul general Vasile Blaga au avut o prima intalnire cu 25 de secretari de stat si presedinti de agentii nationale, care au fost numiti in Executiv la propunerea PD.
google-analytics.com