Cautare

492 de rezultate pentru "presedinti" (2.93 secunde)
De fiecare data, cei doi co-presedinti ai Aliantei, Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu, au dezmintit prompt zvonurile lansate din ograda PSD.
Potrivit lui, in judetul Vilcea Alianta a descoperit ca au fost folosite 421 de buletine in plus peste numarul total de votanti, iar unii presedinti de sectii de votare au lasat necompletata rubrica "voturi nule ", in timp ce la Mehedinti 50 de persoane care au votat pe listele suplimentare au codul numeric personal gresit.
Acum, Basescu, Vacaroiu si Nastase nu mai sunt vecini, dar faptul ca toti trei au functii de presedinte face probabil din fostul lor imobil singurul care a dat atatia presedinti, din tot atatia posibili.
“In mai putin de doua saptamani, PRM a facut un presedinte de tara si doi presedinti de Parlament. Nu-mi cereti sa fac si un prim-ministru.
Insa, pentru a nu exista nici un fel de dubii, el a spus ca solutia cu doi presedinti, dintre care unul onorific, nu va insemna o conducere bicefala pentru partid, deoarece acest lucru ar crea riscul unui blocaj.
“Unul dintre scopurile intalnirii este repozitionarea activitatii ca presedinti de consilii judetene, in conditiile in care suntem partid de Opozitie“, a adaugat el.
Discutiile dintre cei doi presedinti s-au purtat pe marginea mai multor subiecte de interes comun, precum stabilirea obiectivelor cooperarii celor doua tari in interiorul Uniunii Europene, posibilitati de crestere a comertului bilateral si a investitiilor reciproce.
In plus, in acest moment, ambele partide se pregatesc pentru congresele in care isi vor alege conducatorii, iar pentru realizarea fuziunii este necesar ca cele doua partide sa aiba mai intai presedinti foarte puternici instalati in functii.
Prin noul act normativ, cei aproximativ 18.000 de presedinti ai sectiilor de votare si reprezentantii partidelor vor lucra cel mult o saptamana si vor fi platiti ca atare cu 50 de lei pe zi.
“Nu cred ca este bine sa avem in Parlamentul Romaniei o atmosfera tensionata si Parlamentul sa fie polarizat pentru o tentativa de schimbare a celor doi presedinti.
Iar Constanta nu a dus lipsa de vizite, a fost vizitata de toti presedintii Romaniei de pana acum, de presedinti ai unor tari straine si demnitari de rang inalt din afara, cum ar fi din China, Turcia, Georgia, Liban, Serbia, Slovenia.
Protocolul de functionare a coalitiei prevede existenta a patru foruri decizionale, in Guvern, in Parlament, la nivel de presedinti ai partidelor din coalitie si in judete, a declarat ieri presedintele UDMR, Markó Béla.
Dupa ce, cu o saptamana in urma, reprezentantii PD au discutat posibilitatile legale de schimbare a celor doi presedinti ai Camerelor, ambii reprezentanti ai PSD, a fost randul parlamentarilor liberali sa intoarca subiectul pe toate fetele.
S-au facut declaratii la nivel central ca, desi e ilegal, cei 19 presedinti PSD de consiliu judetean din tara trebuie sa fie scosi de la conducere.
ßeful tinerilor pesedisti a mai spus ca, din propunerile facute la Biroul Executiv Central al PSD, reiese ca nu exista intentia unei restrangeri a conducerii, deoarece mai sunt introduse posturi cum sunt cele de presedinte executiv, presedinte al Consiliului National, presedinti de departamente.
Delegatia Permanenta si Biroul Executiv Central vor fi desfiintate, iar in locul lor se va constitui un Birou Executiv National, format din 21-25 de membri, din care cinci-sapte vicepresedinti si opt presedinti de filiale, reprezentind cite o regiune de dezvoltare.
Secretarul Biroului Permanent, liberalul Titu Gheorghiof, a aratat ieri ca va propune verificarea situatiei locative si a celorlalti demnitari, inclusiv fosti presedinti ai statului, extinzand astfel atributiile comisiei de ancheta.
Noi avem un numar de primari, de presedinti de consilii judetene care au simtit apasarea opozitiei. si deci era un anumit interes ca sa se intre intr-o combinatie.
Apoi, cand s-a facut alianta PD-L - PSD s-au inteles ca acolo unde au presedinti de Consilii Judetene sa puna prefecti de aceeasi culoare politica.
Prima noastra intalnire a avut loc la Moscova, in iunie 1990 cu prilejul Reuniunii Consiliului Politic al Tratatului de la Varsovia (la nivel de presedinti si prim-ministri) - unde tema centrala a devenit luarea de masuri pentru incetarea activitatii Tratatului - aceasta s-a semnat un an mai tarziu, in iunie 1991, la Praga.
google-analytics.com