Cautare

492 de rezultate pentru "presedinti" (2.95 secunde)
Antonescu vrea sa modifice Constitutia, ca fostii presedinti nu se intoarca in politica Presedintele Senatului, Crin Antonescu, se gandeste sa modifice Constitutia, astfel incat fostii presedinti de stat sa nu se mai intoarca in politica.
Nu, din punctul meu de vedere viitorii presedinti ai consiliilor regionale in mod foarte clar trebuie sa fie dintre alesii locali, fie ca e vorba de primari, de presedinti de consilii judetene.
La Congresul din 19-20 aprilie vor participa si fostii presedinti ai partidului Ion Iliescu, Oliviu Gherman, Adrian Nastase si Mircea Geoana. Vor fi prezenti, totodata, in calitate de invitati, presedinte Internationalei Socialiste si presedinttele PES, precum si presedinti sau reprezentanti ai partidelor parlamentare, cu exceptia PDL.
La Congres participa toti fostii presedinti ai partidului, dar si reprezentanti ai socialistilor europeni, ai Internationalei Socialiste, precum si presedinti sau reprezentanti ai partidelor parlamentare, cu exceptia Partidului Democrat Liberal.
Romania a avut in aceasta perioada trei presedinti:
Crin Antonescu da cu piciorul acolo unde i-au venit cele mai multe victorii in alegeri Senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat ca datorita PSD, Crin Antonescu se poate lauda cu cei mai multi primari, presedinti de Consilii Judetene si parlamentari pe care PNL i-a avut vreodata, iar atacurile la adresa social democratilor nu-i fac cinste si ii recomanda liderului PNL sa se apropie de PDL prin alte mijloace si nu prin cele actuale in care arunca cu noroi in fostii camarazi.
reprezentanti ai cultelor, presedintele Academiei Romane, fosti presedinti ai fiecarei camere legislative, fosti senatori si deputati care fusesera alesi cel putin in zece sesiuni, fosti ministri care au detinut cel putin sase ani fotoliul ministerial, fosti presedinti ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie si alti demnitari.
Presedintele Camerei de Comert si Industrie (CCI) Oltenia, Gheorghe Albu, si-a prezentat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, pozitia in legatura cu "puciul" pus la cale de 22 de presedinti de camere pentru inlaturarea de la conducerea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a lui Victor Babiuc.
"Nu exista nici un fel de dispozitie legala sau statutara in temeiul careia CCIR ar putea avea, concomitent, doua Colegii de Conducere, doi presedinti, doua Birouri de Conducere, doua Comisii de Cenzori.
Prin darul ei a ajutat presedinti, sotii de presedinti, directori de pe Wall Street, altete regale si celebritati de la Hollywood.
In primul rand, nu cred ca este de bun augur faptul ca, la ora actuala, sistemul national asigurari de sanatate functioneaza fara o conducere clara si legitima, managementul de la toate nivelurile fiind asigurat doar prin presedinti-directori interimari.
In primul rand, nu cred ca este de bun augur faptul ca la ora actuala sistemul national de asigurari de sanatate functioneaza fara o conducere clara si legitima, managementul de la toate nivelurile fiind asigurat doar prin presedinti-directori interimari.
Cu o virulenta cu care ii critica nu de mult pe masluitorii congresului PSD de anul trecut, fostul sef al statului ataca actuala Putere pentru intentia de a-i schimba din functiile de presedinti ai Came-relor parlamentare pe Adrian Nas-tase si pe Nicolae Vacaroiu.
Dupa ce a renuntat la provocarea alegerilor anticipate, ea si-a canalizat eforturile pe schimbarea celor doi presedinti ai Camerelor legislative - Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase. ... Pare tot mai evident ca, intr-un final, cei doi presedinti pesedisti ai Camerelor vor fi schimbati.
Din 1990 si pana azi, liberalii au schimbat presedinti aproape cat toate celelalte partide mari la un loc.
Femeile sunt presedinti ai forurilor legislative in 35 dintre cele 262 de state suverane, printre care Israel si Statele Unite, dar si intr-o republica ex-sovietica din Asia Centrala, precum Turkmenistanul (in toate au fost alese presedinti femei in 2006).
Semnale de la presedinti catre alti presedinti. Din presa internationala insa poti afla chestii formulate fara "floricele": summitul tinteste linia "rosie" mentinuta de Rusia.
"Mai rar presedinti romani care-si dau demisia. Cred ca la aceasta decizie a contribuit si faptul ca dl. Tudor este sociolog, calitate in care s-a gandit la viitorul partidului.
Ca doar sunt si altii - la fel de slobozi la gura si in actiuni - care se viseaza ministri, premieri si chiar presedinti.
Quintus a remarcat, in interventia sa, ca dintre cei 38 de presedinti ai Senatului el este singurul prezent la aniversare.
google-analytics.com