Cautare

492 de rezultate pentru "presedinti" (3.10 secunde)
„Domnul Basescu a facut acea declaratie de sustinere a candidaturii mele pentru a nu incalca decizia pe care a luat-o conducerea Aliantei in prezenta sa si a lui Calin Popescu-Tariceanu, in vremea cand cei doi erau co-presedinti“, a spus Mona Musca.
Un nou orizont de timp Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat ieri, dupa sedinta Biroului Permanent National, ca s-a fixat un nou orizont de timp pentru schimbarea celor doi presedinti ai Parlamentului.
Dorinta Coalitiei de a-i schimba pe cei doi presedinti este una legitima si nu sunt dispus sa facem nici o concesie“, spunea Tariceanu. ... Cu toate acestea, decizia finala, care sa consfinteasca posibilitatea revocarii celor doi presedinti ai Camerelor, ramane in mana Curtii Constitutionale.
"Interimar" si "incompatibil", cam asa s-ar putea caracteriza situatia actualilor presedinti de la filialele craiovene ale principalelor partide de pe esichierul politic romanesc.
Mai multi presedinti si vicepresedinti de consilii judetene s-au prezentat ieri la sediul CNSAS, pentru a-si depune actele de identitate in vederea reverificarilor privind colaborarea lor cu Securitatea.
Am scris ca ficare dintre presedinti a fost mai rau decat precedentul si ca asta nu se va termina decat cu un clovn ca presedinte. ... am sperat naiv ca am atins fundul si ca fiecare dintre viitorii presedinti va fi mai bun decat ca precedentul incepand cu mai 2017.
Cred ca presedintele a aflat despre necazurile pe care le are cu justitia Gheorghe Caralicea Marculescu", a precizat Gheorghe Maracine, secretarul executiv putand fi si unul dintre viitorii presedinti interimari ai PNG Gorj. Acest partid a schimbat in decurs de un an si jumatate trei presedinti:
Pentru a marca aceasta aniversare, cei 5 presedinti ai institutiilor si organismelor UE direct responsabili pentru moneda euro, Comisia Europeana, Parlamentul European, Consiliul European, Banca Centrala Europeana si Eurogrupul, au comentat pe marginea celor 20 de ani ai monedei unice si a viitorului acesteia.
Este jenant ca Valeriu Stoica si Theodor Stolojan, doi demisionari, doi fosti presedinti care nu au avut puterea sa-si duca mandatele pana la capat, fac acum aprecieri despre actuala conducere a partidului...Daca nu este bine condus PNL, este vina lor ca au lasat partidul din mana.
Presedintele PD Emil Boc (foto) i-a acuzat ieri pe fostii presedinti ai Romaniei Ion Iliescu si Emil Constantinescu de lipsa de vointa politica in desecretizarea dosarelor fostei Securitati.
Urmatorii pe lista neagra a PNL sunt ultimii doi presedinti ai PNL: ... Exista in partid un curent influent care cere ca si ultimii doi presedinti ai PNL sa fie exclusi.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala. ... Liberalii au criticat platforma Membrii partidului liberal au criticat dur initiativa celor doi fosti presedinti ai partidului.
Liderul liberal este convins ca acestia nu au nici o sansa sa-si duca la capat planul de distrugere a PNL, comentand faptul ca partidul liberal nu a putut fi desfiintat de regimul comunist, "cu atat mai putin doi fosti presedinti nu vor reusi sa-l faca sa dispara".
Schimb de presedinti Intalnirea celor doi presedinti a continuat printr-o vizita comuna la Primaria din Sighetu Marmatiei, dupa care programul a cuprins vizite separate, efectuate in locatii din statele vecine.
In conferinta de presa comuna a celor doi presedinti, ce a urmat intalnirii, Voronin a declarat ca exista multe probleme "care nu permit deblocarea problemei vizelor", insa a precizat ca discutia cu Basescu a fost foarte buna.
Zeci de consilieri locali si judeteni, presedinti de filiale si parlamentari au venit sa puna o vorba buna candidatilor in fata alegatorilor, dar si sa stea cu ochii pe fiecare dintre miscarile adversarilor.
Conducerea PNL a aprobat ieri, la intrunirea conducerii acestei formatiuni politice, zece candidaturi pentru posturile de secretari de stat si pentru presedinti si vicepresedinti de agentii.
Geoana a spus, intr-o conferinta de presa, ca este optimist in ceea ce priveste rezultatul alegerilor locale, aratand ca, potrivit sondajelor de opinie, PSD va obtine cel mai mare numar de presedinti de Consilii judetene si primari."A fost facut un sondaj de opinie pe intreaga tara, iar in urma rezultatelor stiu sigur ca vom obtine cel mai mare numar de primari si presedinti de consilii judetene din Romania.
El a prezentat vineri, intr-o conferinta de presa, evidenta sectiilor de votare din Sectorul 6, unde, potrivit afirmatiilor sale, din 228 de sectii un numar de 147, adica 64%, au ca presedinti persoane care lucreaza in servicii subordonate direct sau indirect Primariei.
Astfel, din partea Aliantei vor fi nominalizati presedinti pentru Comisia juridica, Comisia pentru agricultura, Comisia pentru politica externa, Comisia pentru sanatate, Comisia pentru cultura, si Comisia pentru egalitate de sanse.
google-analytics.com