Cautare

492 de rezultate pentru "presedinti" (8.84 secunde)
criteriul conservarii pozitiilor la nivelele superioare de reprezentare (Presedinti CJ, municipii resedinta de judet, primarii de Capitala).
La eveniment participa fostii presedinti ai tarii Ion Iliescu si Emil Constantinescu, premierul Victor Ponta, Avocatul Poporului - Victor Ciorbea, Patriarhul Daniel, principele Radu, principele Nicolae si principesa Margareta, presedintele Academiei Romanie, Valentin Vlad, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, precum si fostii presedinti ai Senatului, alaturi de fosti si actuali senatori.
Toti erau presedinti. ... Presedinti peste tot. ... Numai presedinti peste tot. ... -, la noi intalnesti presedinti si la magazine alimentare, si la depozite de materiale de constructii, si la asociatiile de locatari (apropo, ati auzit de “building general manageri“?!) si pe unde nu te astepti.
Temele sesiunii de toamna vor fi, in principal, definitivarea legislatiei privind integrarea europeana si schimbarea celor doi presedinti ai Camerelor. ... La ambele Camere, Coalitia are drept prioritate schimbarea celor doi presedinti, Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase.
"Ponta si Antonescu vor fi co-presedintii aliantei PSD-ACD, care nu va avea alte forme de conducere" Alianta dintre PSD si ACD s-ar putea numi Uniunea Social-Liberala si nu va avea organisme comune de conducere, activitatea politica urmand sa fie gestionata doar de cei doi co-presedinti, Victor Ponta si Crin Antonescu, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate si liberale.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat sambata la Iasi ca va cere aliatilor sai - in special UDMR si PUR - sa voteze schimbarea celor doi presedinti ai Senatului si Camerei Deputatilor pana in iulie.
Primii doi presedinti - Ion Iliescu si Emil Constantinescu - au promovat pe fata sau mascat, unele solutii economice. ... Puteti citi in continuare o scurta istorie a evolutiei PIB-ului, salariilor, somajului, fiscalitatii sub fiecare dintre cei trei presedinti, asa cum au schitat-o specialistii de la money.ro.
In acest sens, presedintele PNL Sibiu, deputatul Cornel ßtirbet, a declarat ca posibila excludere a fostilor presedinti ai PNL Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu va duce la rezolvarea problemelor din partid.
Fostul presedinte al URSS Mihail Gorbaciov, care vine pe 14 aprilie la Bucuresti, va avea o intalnire privata cu 22 de persoane, printre care fostii presedinti ai Romaniei Ion Iliescu si Emil Constantinescu, ministri, ambasadori si reprezentanti ai marilor companii.
Presedinti ticalosi, in capitalism, au fost adusi la putere in multe tari! In capitalismul atat de laudat, in Spania Franco a murit in patul lui, la fel si Pinochet in Chile si multi alti presedinti din America Latina si Centrala!
Potrivit unui comunicat semnat de fostii presedinti ai organizatiilor de sector din PRM, cei care au demisionat din PRM consideră
Nu-mi place ideea asta de suspendare de presedinti Liderii USL declara ca nu sunt interesati de intentia senatorului PC, Dan Voiculescu, de a incerca o noua metoda de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
Presedinti ai Camerelor de Comert Judetene spun ca printre extravagantele "reformatorului Sistemului Cameral"
Din informatiile noastre, fostul premier va sta la prezidiu alaturi de ceilalti fosti presedinti ai partidului, prezenta la sa Conventie fiind unul dintre pasii facuti de Nastase pentru revenirea in politica.
Printre vorbitori se numara Simeon Djankov primul ministru delegat si Ministrul de Finante al Bulgariei, Bogdan Dragoi, Ministrul de Finante al Romaniei, Steven Van Groningen, CEO Raiffeisen Bank, Ionut Costea, presedintele EXIMBANK, Timothy Ash, directorul Departamentului de Cercerare a Pietelor Emergente al RBS Group, alaturi de alti 30 de vorbitori, presedinti ai institutiilor bancare, guvernatori si viceguvernatori, presedinti ai companiilor de leasing si asigurari, presedinti ai fondurilor de investitii, de garantare si contragarantare.
Innoire la sfert Vicepresedintele PSD, senatorul Doru Ioan Taracila, a afirmat ieri, dupa ultima sedinta a Delegatiei Permanente a partidului in structura sa actuala, ca alegerile la nivel judetean in PSD au aratat ca sunt sapte presedinti noi din 42.
Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a declarat la Voronet ca 25 de presedinti de organizatii judetene au cerut revenirea lui Theodor Stolojan in viata politica a partidului.
In plus, el se declara nemultumit de nerespectarea calendarului politic adoptat de Coalitie, care ar face posibila cat mai rapid revocarea celor doi presedinti ai Camerelor Parlamentului.
Pe domnul Adrian Nastase - pe care, de asemenea, il consider si prieten - il respect ca presedinte executiv. Noi suntem un partid cu foarte multi presedinti. Si eu sunt presedinte“, a explicat liderul PSD Bucuresti.
Partidul Romania Mare (PRM) si-a schimbat optiunea in privinta incercarii Aliantei PNL-PD de a-i schimba pe cei doi presedinti pesedisti ai Senatului si Camerei Deputatilor.
google-analytics.com