Cautare

17704 de rezultate pentru "presedinti sectiilor de votare satu mare" (3.52 secunde)
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare.
Presedintele organizatiei judetene Satu Mare a Partidului Conservator, Radu Pop, si-a dat demisia din functie, dar va ramane la conducerea filialei pana se va gasi un presedinte interimar potrivit. "Este deocamdata o demisie verbala, nu scrisa, dar sunt hotarat sa demisionez din functia de presedinte", a declarat acesta.
Directorul Biroului Regional de Implementare a Programului SAPARD 6 NV Satu Mare, Ioan Marchis, a organizat ieri o conferinta de presa.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a efectuat ieri o vizita in judetul Satu Mare. Fostul premier a inspectat, cu aceasta ocazie, noua sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din localitate.
Revenirea Emiliei Murineanu (foto) la sefia Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta dupa ce a condus o buna perioada AJOFM Satu Mare este si acum pe buzele unor carcotasi.
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat luni ca, in decursul saptamanii viitoare, urmeaza sa se intalneasca cu reprezentantii celor sase judete care nu au nicio groapa de gunoi functionala, in vederea gasirii de solutii privind depozitarea deseurilor.
Aproape 1.000 de firme din judetul Satu Mare au datorii la bugetul de stat de 1.225 miliarde de lei.
Simbata si duminica, in fata Hotelului "Dacia”, Primaria municipiului Satu Mare a amplasat o urna in care satmarenii au putut introduce orice suma de bani pentru a veni in ajutorul sinistratilor din Banat.
Fondul de investitii Fabian si dezvoltatorul imobiliar SCD Group (din Ungaria) au infiintat o companie mixta, denumita SCD Fabian OSM (detinuta in proportii egale de cele doua societati), cu scopul dezvoltarii imobiliare in zona de vest a Romaniei.
de cosmar din optimile Cupei Cupelor, cu Benfica Lisabona, Energia Pandurii Targu Jiu are parte astazi, de la ora 18.00, de un nou duel tare, de aceasta data in Liga Nationala de handbal masculin, cu campioana HCM Constanta.
Actrita, ucisa apoi violata Achetatorii spun ca Gabriela Dorgai a fost tarata pe asfalt si iarba 35 de metri. Gabriela Dorgai (foto) era actrita de 25 de ani, timp in care a jucat nenumarate roluri alaturi de colegii de la Satu Mare.
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare. Erau vedetele salonului de masaj erotic care servea drept paravan pentru un bordel de lux.
Teles '7, Cisotti '64 Echipele de start: ... Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Dupa schimbarile aduse acum doua zile de parlamentari, ieri, Guvernul a decis modificarea legii prin ordonanta de urgenta, pentru a reduce costurile de organizare a scrutinului.
Candidatii PSD si PD-L vor participa la cel de-al doilea tur al alegerilor locale in vederea desemnarii castigatorului mandatului de primar al municipiului pentru urmatorii patru ani. Rasturnare de situatie in lupta pentru presedintia Consiliului Judetului.
Locuitorii municipiului Baia Mare isi voteaza, duminica, noul primar al orasului, dupa ce timp de aproape un an administratia locala a fost condusa de fostul viceprimar Istvan Ludescher. Aproximativ 124.000 de baimareni cu drept de vot sunt asteptati la urne pentru a-si desemna viitorul primar.
Suparati din motiv de fraudare a alegerilor, cei din conducerea partidului si-au indreptat degetul spre Partidul Conservator pe care il acuza de frauda si declara ca, daca nu se va clarifica situatia in judet, vor cere sa se faca o ancheta nationala.
Reprezentantii comunitatii romanesti din Italia prezenti la intalnirea de la Ambasada Romaniei de la Roma i-au spus sefului statului ca sunt foarte nemultumiti de faptul ca, potrivit reglementarilor stabilite de actuala lege electorala din Romania, ei nu vor putea vota la alegerile parlamentare.
Arestatii s-au aratat interesati sa-si exprime dreptul de vot intr-un procent incomparabil mai mare decat al persoanelor aflate in libertate. Din totalul persoanelor aflate in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, 18 si-au exprimat ieri dorinta de a vota pentru alegerile europarlamentare.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
google-analytics.com