Cautare

17704 de rezultate pentru "presedinti sectiilor de votare satu mare" (7.56 secunde)
Atunci cand nimeni nu mai credea ca principalele partide din coalitia de guvernare se mai pot pune de acord cu cele din opozitie asupra vreunui subiect, iata ca au aparut doua teme de consens:
Parlamentarii, dupa o vacanta ciuntita de sesiuni extraordinare si activitati de partid, revin in banci, senatorii avand parte de o „clasa“ noua, in Palatul Parlamentului. Temele sesiunii de toamna vor fi, in principal, definitivarea legislatiei privind integrarea europeana si schimbarea celor doi presedinti ai Camerelor.
"Ponta si Antonescu vor fi co-presedintii aliantei PSD-ACD, care nu va avea alte forme de conducere" Alianta dintre PSD si ACD s-ar putea numi Uniunea Social-Liberala si nu va avea organisme comune de conducere, activitatea politica urmand sa fie gestionata doar de cei doi co-presedinti, Victor Ponta si Crin Antonescu, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate si liberale.
Cei doi senatori si cinci deputati satmareni, "veterani” sau proaspat alesi in functiile respective, si-au primit ieri, in cadrul unei ceremonii desfasurate intr-o atmosfera destinsa la sediul Biroului Electoral de Circumscriptie nr.32, certificatele de parlamentari pentru noul mandat in Legislativul Romaniei.
Locuitorii din comuna Colonesti au, de duminica, un nou primar. ... Nicolae Stan, fostul edil din Colonesti, a castigat anul trecut un post de deputat in Colegiul nr. 2 din Olt, motiv pentru care prerogativele sale au fost preluate, temporar, de viceprimarul Marian Radulescu.
Trecerea in revista a proiectelor de hotarire prevazute astazi pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a constituit tema conferintei de presa organizata ieri de primarul Iuliu Ilyes.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia. ... a Consiliului Judetean, s-a stabilit ca in imobilul de pe str.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Politistii si jandarmii sunt pregatiti pentru a preveni turismul electoral si alte forme de fraudare a alegerilor din 7 iunie. Dan Nica, ministrul Internelor si Administratiei, a alocat un efectiv de peste 50.000 de angajati pentru a asigura ordinea si corectitudinea votului pentru europarlamentare.
Tribunalul Satu Mare a admis luni cererea de ordonanta prezidentiala depusa de vicepresedintii Consiliului Judetean Gheorghe Ciocan si Paula Mare. Instanta a dispus suspendarea ordinului prefectului pana la solutionarea definitiva a cauzei de contencios administrativ.
Proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului propriu de venituri si cheltuieli al judetului Satu Mare pe anul 2004, a iscat primele discutii.
Actionarul majoritar al firmelor Textila Ardeleana Satu Mare si Filatura de Bumbac din Carei, Arnold Neisse, este cercetat penal fiind acuzat ca a prejudiciat firma satmareana cu 75 miliarde de lei, iar bugetul de stat cu alte 30 miliarde de lei.
De precizat ca ne referim exclusiv la constructii, nu si la alte tipuri de proprietati. Iar prin constructii se intelege toate tipurile de cladiri: ... Cladirile aflate in proprietate privata sunt de doua tipuri:
In urma deciziei BEC, Prefectura Cluj va amplasa la fiecare sectie de votare din judet extrase din lege cu pedepsele pentru cetatenii care voteaza de mai multe ori.
Responsabili de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Directia Judeteana de Statistica, Directia de Sanatate Publica si Inspectoratul Judetean au format o comisie ce se va ocupa de organizarea scrutinului.
Primarii si viceprimarii nu vor avea dreptul ca, in ziua desfasurarii alegerilor europarlamentare, sa stationeze in localurile sectiilor de vot mai mult decat timpul necesar pentru a vota, potrivit unei hotarari de interpretarare adoptate de BEC.
PRM Constanta este in febra pregatirilor pentru alegerile locale, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, liderul local Radu Comanici. Astfel, concomitent cu instruirea reprezentantilor partidului in sectiile de votare, PRM intocmeste, in aceasta perioada, listele de candidaturi la primarii si consilii locale.
Treizeci si una de persoane din Galati sunt cercetate penal de Politie dupa ce s-a constatat ca au votat fara sa fie inscrise pe listele electorale permanente, cu complicitatea unor membri ai sectiilor de votare.
Potrivit MAI, organizarea simultana ar reduce cheltuielile la jumatate, respectiv de la 43 de milioane de euro la aproximativ 22 milioane de euro.
Prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, secretar de stat Razvan Tiru, la conducerea Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a fost numit dr. ... Numirea este valabila incepind cu 1 aprilie si, pina la organizarea concursului pentru ocuparea definitiva a postului de director, dr.
google-analytics.com