Cautare

17704 de rezultate pentru "presedinti sectiilor de votare satu mare" (3.50 secunde)
A MURIT la fel de tragic ca si parintii ei! ... Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
Tiparirea buletinelor de vor a inceput in 22 de judete, in celelalte 19 si in municipiul Bucuresti operatiunea fiind in stadiul de machetare si efectuarea de probe pentru obtinerea avizului bun de tipar, a informat, miercuri, Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA).
"Am sosit saptamana trecuta la Bucuresti si ne-am inceput deja activitatea pe 28 octombrie, cand am avut o conferinta de presa si ne-am stabilit cartierul general aici.
Traian Basescu a obtinut 32,52% din voturile valabil exprimate, iar Mircea Geoana a obtinut 30,77%, conform rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEC, dupa centralizarea a 96,55% din procesele verbale.
Cele 61 de sectii de vot din Colegiul 19 din Capitala s-au deschis, astazi, la ora 7.00, 104.585 de alegatori fiind asteptati la urne pentru a-si alege reprezentantul in Camera Deputatilor. Ei au de optat intre Liliana Minca (PSD+PC) sau Teodora Trandafir (PD-L).
Cum arata buletinul de vot pentru turul II Turul II al alegerilor prezidentiale din acest an are loc duminica intre premierul Victor Ponta si Klaus Iohannis. Primul pe buletinul de vot este candidatul aliantei electorale PSD-UNPR-PC Victor Ponta, urmat de candidatul aliantei crestin-liberale PNL-PDL, Klaus Iohannis.
Sorin Rosca Stanescu) Are loc, la Constanta, un experiment deosebit de interesant. Si de important. Este un barometru al starii de spirit al populatiei, referitor la o tema controversata. Lansata de Presedintele Traian Basescu. ... Ca de altfel si UDMR.
Pe ultima suta de metri din campania electorala, Partidul Romania Mare, filiala Constanta, a decis sa destinda atmosfera desul de sobra creata de atitudinile pe care le-au adoptat in ultima luna celelalte formatiuni politice. Si aici nu ne referim neaparat la denigrarea imaginii unui partid de catre altul.
Asociatia Pro Democratia (APD) va observa turul I al alegerilor locale din 1 iunie cu ajutorul celor 1.700 de observatori acreditati, dar si cu ajutorul cetatenilor de rand, carora organizatia le-a pus la dispozitie o linie telefonica gratuita pentru a reclama posibilele nereguli.
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
Candidatul PNL Galati s-a impus inca din primul tur de scrutin la alegerile partiale de duminica, surclasandu-si fara drept de apel contracandidatii. Gigi Tutu este noul primar al recent infiintatei comune Suhurlui dupa ce a fost creditat cu 352 de voturi din cele 668 valabil exprimate.
1,8 milioane de bucuresteni voteaza azi pe patru buletine de vot Bucurestenii au cele mai multe buletine de vot de stampilat: ei trebuie sa aleaga Primarul General al Capitalei, primarii celor sase sectoare, 55 de consilieri generali si 166 de consilieri locali.
Potrivit documentului, Alianta a constatat faptul ca votul de duminica a fost alterat prin transferarea electronica a unei mari parti din voturile nule in contul lui Adrian Nastase si al Uniunii Nationale PSD+PUR.
Judetul Valcea a primit un milion de lei pentru organizarea referendumului national pentru demiterea presedintelui Romaniei, Traian Basescu, referendum ce are loc pe 19 mai 2007. 720.000 lei din aceasta suma sunt prevazuti pentru cheltuielile de personal, iar 280.000 lei sunt destinati cheltuielilor materiale.
Ei vor primi doua buletine de vot si vor introduce buletinele in doua urne distincte. La nivelul tarii vor fi organizate 17.340 de sectii de votare, pentru ambele procese. Distinctia intre cele doua evenimente va fi data de un indicativ suplimentar "RVU" de la "referendum vot uninominal".
Ei vor primi doua buletine de vot si vor introduce buletinele in doua urne distincte. La nivelul tarii vor fi organizate 17.340 de sectii de votare pentru ambele procese. Distinctia intre cele doua evenimente va fi data de un indicativ suplimentar "RVU" de la "referendum vot uninominal".
Pregatirile pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale sunt pe ultima suta de metri. ... Printre masurile impuse de ministru se numara suplimentarea fortelor de ordine, cat si a materialului pentru procesul de votare, pentru a fi evitate incidente similare celor din primul scrutin.
Inspectia de Prevenire din cadrul I.S.U. Mehedinti va executa incepand cu 1 iunie controale tehnice de aparare impotriva incendiilor la toate locatiile din judetul Mehedinti, acolo unde vor fi amenajate sectii de votare.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Din comunicatul DNA Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui numar de 75 de inculpati, sub aspectul infractiunilor retinute in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de dosarul "Frauda la referendum":
Desfasurarea traficului greu pe raza municipiului Satu Mare a constituit una dintre temele abordate ieri in cadrul sedintei Comitetului Operativ Consultativ.
google-analytics.com