Cautare

17704 de rezultate pentru "presedinti sectiilor de votare satu mare" (4.53 secunde)
Discursul triumfal al lui Basescu la aflarea exit-poll-urilor de sambata seara a omis un element esential, asupra caruia au atras atentia PSD, PNL si PC, si anume ca romanii s-au prezentat in procent de sub 50% la vot la nivelul intregii tari.
Primul incident inregistrat ieri la nivel national s-a petrecut in Dolj, unde un re-prezentant al aliantei electorale Becali-Vadim a votat de doua ori. Un membru al Biroului Electoral de la Sectia de votare nr. ... 34 din Craiovita Noua, a votat de doua ori.
PDL a obtinut 28,38% din voturile pentru consiliile judetene, PSD a obtinut 28,22%, iar PNL - 18,65%, dupa centralizarea facuta pana miercuri, la ora 8.30, a voturilor valabil exprimate in 99,99% din sectiile de votare de la nivelul intregii tari, a anuntat BEC.
Daca acest lucru nu mai reprezenta o noutate si avea drept motiv si faptul ca zeci de mii de cetateni cu drept de vot din judet se afla la munca in strainatate, interesant de observat este ca in turul II mai bine de 10% dintre satmarenii care s-au prezentat la urne in primul tur au preferat sa stea in fata televizorului sau sa faca altceva.
Delegatul PNL intr-o sectie de votare din judetul Prahova este acuzat ca, impreuna cu presedintele comisiei din sectia de votare, ii indeamna pe alegatori sa voteze in favoarea candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Agentia de presa AmosNews informeaza: Pentru corectitudinea alegerilor, va fi utilizat sistemul de prevenire a votului multiplu - Pe 26 mai pot vota cetatenii romani care au 18 ani impliniti, inclusiv cei care implinesc aceasta varsta in ziua alegerii.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
Primul apel al nou formatei Coalitii 2012 pentru Alegeri Corecte Un grup de patru ONG-uri - Transparency International Romania, Centrul de Resurse Juridice, Asociatia ProDemocratia si Active Watch Agentia de Monitorizare a Presei - au format zilele trecute Coalitia 2012 pentru Alegeri Corecte.
Atributiile Consiliului de monitorizare Art. ... - Pentru realizarea scopului sau, Consiliul de monitorizare indeplineste urmatoarele atributii, cu respectarea principiilor legalitatii, respectarii demnitatii persoanelor, nediscriminarii, egalitatii de sanse, precum si ale independentei functionale si a personalului, impartialitatii si obiectivitatii:
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. Imediat ce tempera-tura exterioara a inregistrat valori pozitive, deplasarea cu autovehiculele s-a transformat intr-un veritabil test de indeminare pentru evitarea gropilor.
Nu mai putin de cinci persosane si-au anuntat, intr-un fel sau altul, intentia de a candida la presedintia organizatiei municipale a PSD Satu Mare, in cadrul Conferintei municipale de alegeri care va avea loc astazi la Filarmonica Dinu Lipatti.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Agenţia Domeniilor Statului a vindut Agrozoocom Decebal pentru doar patru miliarde de lei unei agenţii imobiliare cu un singur angajat.
Un numar de 17.295 de sectii de votare vor fi amenajate in tara pentru referendumul din 19 mai, iar buletinele de vot, timbrele autocolante si stampilele de votare vor fi comandate joi, 3 mai, anunta Ministerul Internelor si Reformei Administrative.
In ultima sa vizita la Galati presedintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, si-a aratat increderea in cei care se vor prezenta duminica la vot pentru a-si alege primarul, fiind de parere ca tentativele de frauda aparute in turul intai al localelor au reprezentat o exceptie ce nu se va repeta si in cel de-al doilea tur.
Desi legea interzice afisajul electoral in ziua alegerilor, mai ales in preajma sectiilor de votare, majoritatea celor prezenti la vot in cursul zilei de ieri a dat nas in nas cu fel de fel de afise care-i infatisau in toata splendoarea pe candidatii care s-au luptat fie pentru Primarie, pentru presedintia Consiliului Judetului, ori pe liste pentru Consiliul Local sau Consiliul Judetului.
Electoratul din 20 de localitati este chemat duminica la vot pentru a alege un nou primar, un nou primar general sau un nou consiliu local. ... Duminica, incepand cu ora 7.00, alegatorii din 20 de localitati sunt chemati din nou la urne in cadrul unor alegeri locale partiale.
Alegerile locale partiale pentru Primaria comunei Firtanesti au dizlocat in zona foarte multe forte de campanie ale partidelor politice. Doua saptamini de campanie au umplut strazile din localitate de masini si oameni care au incercat sa-i convinga pe alegatori care este cel mai bun candidat pentru functia de primar.
google-analytics.com