Cautare

17704 de rezultate pentru "presedinti sectiilor de votare satu mare" (3.51 secunde)
Intreaga conducere a PD Satu Mare a fost schimbata simbata printr-o decizie a Colegiului Director al partidului. In locul Biroului Permanent Judetean a fost numit un comitet interimar, condus de vicepresedintele PD la nivel national, Ioan Olteanu, care preia practic atributiile presedintelui organizatiei judetene.
Aflat la prima vizita a sa in judetul Satu Mare, consulul Republicii Federale Germania la Timisoara, Rolf Maruhn, s-a intilnit ieri cu prefectul Valer Marian.
Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, sustine ca Traian Basescu si PD-L intentioneaza sa fraudeze alegerile din strainatate, folosindu-se de anumiti "aghiotanti" si functionari detasati in Ministerul Afacerilor Externe de la Ministerele Tineretului si Sportului si cel al Turismului, in perioada mandatelor Monicai Iacob-Ridzi si, respectiv, Elenei Udrea.
Turul doi al alegerilor pentru desemnarea primarului din comuna doljeana Seaca de Padure s-a desfasurat in aceeasi nota de duminica trecuta. In timp ce pentru scrutinul din 18 martie partidele s-au intrecut in cadouri pentru electorat, la cel de ieri oferta a inclus transportul gratuit la sectia de votare.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca mai mult de jumatate dintre presedintii sectiilor de votare din Sectorul 6 sunt "oamenii" primarului PDL, Cristian Poteras, fapt care ar demonstra, in opinia sa, "mafia electorala dirijata de Traian Basescu si gasca lui".
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
Turul al doilea al alegerilor locale de la Galati a iesit din tiparul caracteristic al celorlaltor scrutine prin numeroasele sesizari trasnite si decizii amuzante ale birourilor electorale din cadrul sectiilor de votare.
Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie au desemnat ieri pe cei sapte judecatori membri ai Biroului Electoral Central (BEC) pentru referendumul care se va desfasura sambata, 19 mai.
Este ultima incercare si este totodata cea mai importanta pentru ca pe 9 decembrie alegatorii romani, alegatorii din Satu Mare si din celelalte judete vor decide viitorul Romaniei pentru urmatorii patru ani.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
Verificarea voturilor nule din Bucuresti la alegerile din data de 1 iunie, hotarata de BEM, a fost declarata drept "lipsita de temei legal" de catre BEC, deoarece reprezentatii PNTCD trebuiau sa faca sesizarea privind voturile nule la birourile electorale ale sectiilor de votare, si nu la BEM.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Timp de trei zile, respectiv de simbata pina luni, la invitatia deputatului PNL Ovidiu Silaghi, un consilier al ministrului Agriculturii din Italia, Luigi Dimiccoli, a vizitat judetul Satu Mare.
BEC a hotarat ca persoanele care, in ziua votarii, se afla in alta localitate decat cea de domiciliu sa-si poata exercita dreptul de vot la oricare dintre sectiile de votare organizate in localitatea in care se afla, mai putin in sectiile de votare speciale.
Doljenii vor vota pe 13 mai alesii romani din Parlamentul European in cabine de vot reciclate de la alegerile din 2004.
Conducerea Prefecturii Bihor si reprezentantii grupului tehnic de lucru constituit pe langa Comisia Tehnica a Consiliului Judetean Bihor au participat la videoconferinta Ministerului Internelor si Reformei Administrative, organizata de secretarul de stat in relatiile cu prefecturile, Victor-Paul Dobre.
Gabriel Oprea - "18.550 sectii de votare in tara si 294 in strainatate.
Liberalii, aflati in lupta cu umanistii pentru cistigarea fotoliului de primar, au interpretat vizita ministrului ca un gest de sustinere pentru candidatul PUR-ului, Daniel Balog, si au depus o contestatie la Biroul electoral prin care il acuza pe Codrut Seres ca a facut campanie electorala desi legea ii interzicea acest lucru.
google-analytics.com