Cautare

17698 de rezultate pentru "presedinti sectiilor de votare satu mare" (5.51 secunde)
Senatorul PSD, Titus Corlatean, sustine ca a intrat in posesia unor informatii din care reiese ca exista tentative de fraudare a alegerilor. Corlatean a mai mentionat ca premierul Emil Boc ar fi cerut dublarea sectiilor de votare din strainatate, acestea urmand a fi controlate de apropiati PD-L.
in cadrul unei conferinte de presa desfasurata ieri, liderul Sindicatului din invatamintul Preuniversitar Satu Mare, Ioan Dragan, a raspuns acuzatiilor care i-au fost aduse in cadrul primei conferinte de presa a nou infiintatului Sindicat Liber din invatamint Satu Mare (afiliat la FLI), acuzatii lansate de liderul local al acestuia, Virgil Roman.
Ghidul alegerilor locale, duminica 10 iunie Romanii isi aleg duminica, 10 iunie, o noua administratie locala - primari, consilii locale, presedinti de consilii judetene si consilii judetene. ... primarii vor fi alesi intr-un singur tur de scrutin - locul 1 ia totul.
Liderul PSD Satu Mare a tinut sa le multumeasca inca odata satmarenilor pentru increderea acordata in 28 noiembrie cind organizatia judeteana a partidului a obtinut cel mai bun scor din istoria sa si cel mai bun scor din Ardeal fata de Alianta PNL-PD.
Organizarea si functionarea celor 170 de sectii de votare din afara tarii pentru alegerile europene din 13 mai vor costa, conform estimarilor, circa 205.000 de euro, bani care vor fi alocati ministerelor din fondul de rezerva al Guvernului, a anuntat, ieri, Corina Vintan.
O noua ciocnire de idei intre PNL si PLD, ieri, pe fondul apropiatelor alegeri europarlamentare si a referendumului.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Metro Media Transilvania pe raza judetului Satu Mare, Uniunea PSD+ PUR conduce in topul preferintelor electoratului surclasind cu 3,7 procente UDMR si cu 11,5 % Alianta PNL-PD.
Interesul de partid al Presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, excede stelele aceluiasi Ministru al Apararii Nationale, se arata intr-un comunicat de presa al Grupului PSD din Senat.
Prefectul Bihorului, Mircea Ghitea, a declarat ca pana ieri au fost tiparite toate buletinele de vot necesare, respectiv 2.235.152 de buletine de vot, dintre care 2.232.080 sunt buletinele de vot necesare pentru exercitarea votarii de catre alegatorii inscrisi pe listele permanente, listele suplimentare si rezerva de 10%.
S-a tot vorbit ca nu avem inca o clasa politica viabila, desi au trecut 20 de ani de cand am inceput sa experimentam democratia. Cat se poate de adevarat, dar as adauga ca nu avem nici un sistem electoral functional.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a cerut clarificari de la Biroul Electoral Central in legatura cu materialele electorale care pot fi mentinute si cele care trebuie inlaturate din preajma sectiilor de votare pentru a nu-i influenta pe alegatori.
Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) militeaza pentru eliminarea sectiilor speciale de votare si introducerea votului pe baza de procura, dupa sistemul francez. "Consideram ca sectiile speciale de votare creeaza suspiciuni in ceea ce priveste acuratetea procesului electoral.
Nu cred ca exagerez spunand ca asa ceva este de neconceput intr-o tara care se pretinde democratica, mai ales ca toate aceste incalcari ale legii electorale s-au comis cu largul concurs al unor membri ai sectiilor de votare.
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Administratorii si managerii zonali ai jocului piramidal Society Club sint cercetati pentru spalare de bani, evaziune fiscala si inselaciune. Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetarile privind activitatea Society Club si l-au inaintat Parchetului de pe linga Tribunalul Satu Mare, in acest dosar fiind cercetate 11 persoane.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str.
Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, sustine ca Traian Basescu si PD-L intentioneaza sa fraudeze alegerile din strainatate, folosindu-se de anumiti "aghiotanti" si functionari detasati in Ministerul Afacerilor Externe de la Ministerele Tineretului si Sportului si cel al Turismului, in perioada mandatelor Monicai Iacob-Ridzi si, respectiv, Elenei Udrea.
google-analytics.com