Cautare

15427 de rezultate pentru "presedintele romanieyoutube" (2.94 secunde)
Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat joi, la Craiova, despre absenta sefului statului de la investirea ministrului Liviu Dragnea, ca acesta are libertatea totala sa aleaga la ce evenimente participa si ca nu a simtit sa fie vreun dezechilibru in privinta invitatilor la acest eveniment.
Presedintele de onoare al PSD, Iliescu ii recomanda presedintelui Basescu sa nu mai dea "spectacole penibile" , Geoana zice ca interventia de duminica a presedintelui a fost neinspirata, iar Nastase crede ca prezenta lui Basescu la Guvern este o "umilire" adusa PSD.
Presedintele Traian Basescu i-a cerut fratelui sau sa se retraga dintr-o firma in care acesta este asociat cu fiica unui director in Ministerul Economiei si cu un fost loctiitor al Departamentului Armamente din Ministerul Apararii Nationale (MApN), precizand ca societatea respectiva nu a fost implicata in contracte militare.
Presedintele Traian Basescu s-a prins in hora astazi cu studentii Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, care l-au intampinat la intrarea in universitate. ... Dupa ce a dansat putin cu studentii, presedintele a spus: ... Presedintele urmeaza sa participe la o intalnire cu profesorii universitatii.
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
Presedintele Traian Basescu a spus ca va vizita noul consulat al Romaniei din KABUL (capitala Afganistanului n. ... Presedintele a confundat Cahulul cu capitala Afganistanului, Kabul. ... De fapt, presedintele se referea la CAHUL, un oras situat in partea de sud-vest a Republicii Moldova, aproape de frontiera cu Romania.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, precizeaza ca verificarile ANI in privinta sa indica "o vendeta politica a celor care conduc astazi Romania" cu scopul "de a interveni si de a influenta rezultatul alegerilor din PSD". ... Presedintele PSD a mai afirmat ca declaratiile sale de avere au fost completate corect.
Sustinem prezenta conferinta de presa pentru a reafirma inca o data sprijinul integral al Partidului Social Democrat si al grupului politic PSD-PC din Senatul Romaniei pentru presedintele Senatului, domnul Mircea Geoana, si pentru a sublinia faptul ca cererea formulata ieri de catre grupul independentilor si de catre grupul politic al Partidului Democrat-Liberal din Senatul Romaniei privind revocarea din functie a presedintelui Senatului este o actiune exclusiv politica, formulata printr-o cerere care se intemeiaza doar pe texte neconstitutionale sau care nu au legatura cu cauza, nereprezentand altceva decat o incercare de demonstratie de forta care sa acopere evenimentele politice si economice nefaste pentru Partidul Democrat-Liberal din ultima perioada.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu are interesul ca PNL sa intre la guvernare doar pentru a nu mai face opozitie actualului Guvern, insa liberalii nu vor accepta acest plan.
Presedintele PNL Crin Antonescu a expus miercuri un scenariu posibil daca Guvernul ar fi demis si Traian Basescu ar fi suspendat, si anume ca presedintele Senatului sa nominalizeze premierul majoritatii care s-a constituit in urma daramarii Cabinetului si suspendarii sefului statului.
Presedintele Traian Basescu a fost fluierat si huiduit in timpul manifestarilor dedicate Zilei Marinei. In momentul in care presedintele a mers la microfon, din multimea adunata pentru a asista la ceremonii s-au auzit fluieraturi si cateva huiduieli.
Presedintele Traian Basescu a multumit celor sase ministri care au fost remaniati pentru activitatea lor in Guvern.
Presedintele Traian Basescu l-a atacat miercuri seara pe Victor Ponta intr-o emisiune pe B1TV, despre care a spus ca este o "maimutica" si "face frumos" pentru Ion Iliescu, Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc sau Liviu Dragnea ca sa ramana presedinte al PSD, fiind, totodata, "imatur", "obraznic" si "impertinent".
Rodica Ciobanu publica in Gandul articolul "Presedintele gresit", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele a declarat razboi tuturor!" Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, sustine pe blogul sau ca seful statului a avut in ultima vreme "cateva iesiri publice, care mai de care mai socante.
La evenimentele organizate pe 24 ianuarie la Iasi participa presedintele Traian Basescu, membri ai Guvernului si parlamentari, dar si oficialitati locale.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
Unii parlamentari PDL cred ca lipsa de comunicare este cauzata de faptul ca presedintele partidului, Emil Boc, trebuie sa se ocupe de Guvern si nu are timp pentru partid si sunt dezamagiti ca, desi au iesit din Guvern pentru a se ocupa de partid, nici Adriean Videanu si nici Vasile Blaga nu au reusit sa asigure o buna informare in interior.
Mircea Geoana a discutat cu omologul sau francez despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen - Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state europene care au aderat la Spatiul Schengen, in conformitate cu acquisul european Schengen, a declarat presedintele Senatului, Mircea Geoana, atat la intalnirea cu omologul sau francez, Gerard Larcher, cat si in discutia cu membrii Comisiei de Afaceri Europene din Senatul francez.
Presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy (foto), a declarat, la Bucuresti, ca este "impresionat" de rezultatele Romaniei in ceea ce priveste respectarea conditiilor tehnice pentru aderarea la Schengen, iar acest dosar va fi rediscutat "curand" in cadrul Consiliului.
google-analytics.com