Cautare

15422 de rezultate pentru "presedintele romanieyoutube" (3.26 secunde)
Pe data de 5 iunie 2006 se va desfasura la Bucuresti "Forumul Marii Negre pentru Dialog si Parteneriat", la care vor participa, printre altii, presedintele Romaniei, Traian Basescu, presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, presedintele Ucrainei, Victor Iuscenko, precum si oficialitati din statele UE si din cadrul NATO.
Guvernul a anuntat ca este inca in control, in vreme ce Presedintele Recep Tayyip Erdogan a cerut oamenilor sa iasa in strada si sa apere democratia, lucru care s-a intamplat.
- Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, este unul dintre putinii semnatari ai Tratatului de la Maastricht inca activ pe scena politica actuala si isi aminteste negocierile dificile si capitale care au dus la lansarea uniunii economice si monetare:
Aflat intr-o vizita oficiala la Washington, presedintele Traian Basescu le-a cerut americanilor sa creasca asistenta financiara pentru Armata romana la 50%, sa asigure logistica pentru trupele romanesti din Irak, sa solutioneze corect cazul Teo Peter si sa dea drumul la vize.
Presedintele Traian Basescu a pus ieri capat speculatiilor legate de desemnarea de catre Romania a unui comisar european.
Ulterior, presedintele Traian Basescu s-a deplasat la sediul guvernului, unde s-a consultat cu executivul, dar a renuntat sa participe la sedinta, dupa ce duminica seara premierul ii transmisese printr-o scrisoare ca prezenta sa nu este justificata constitutional.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de eliberare din functie a lui Razvan Mihai Ungureanu, fortat de gestul primului-ministru Calin Popescu Tariceanu care l-a parat la Curtea Constitutionala.
Presedintele Traian Basescu s-a consultat in cursul zilei de ieri cu partidele politice. ... Potrivit declaratiilor din ultimele zile, PSD considera ca presedintele nu mai este factor de negociere, ci sursa scandalului existent la ora actuala pe scena politica.
Presedintele Traian Basescu a tinut ieri - la sedinta de bilant a SRI, o institutie despre a carei depolitizare se vorbeste de multa vreme - un discurs eminamente politic. ... Actuala tensiune politica este definita de presedintele Basescu drept o reactie la actiunile sale.
In contextul intensei crize politice nationale, presedintele organizatiei judetene a PRM Constanta, Radu Comanici, considera ca singura solutie care va aduce echilibrul pe scena politica este destituirea presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
Presedintele a tinut ieri un discurs la Palatul Cotroceni. ... Presedintele a condamnat modul netransparent in care s-a constituit noul guvern si se considera dator sa lupte in continuare pentru o Romanie a Dreptatii in virtutea mandatului care i-a fost acordat.
Tariceanu a apreciat ca "menirea" sefului statului nu este de a introduce temeri la nivelul populatiei si a aratat ca presedintele actioneaza "pentru a-si apara scaunul si nu in interesul cetateanului".
Social-democratii sint convinsi ca presedintele Traian Basescu va fi suspendat azi din cauza votului parlamentarilor. ... Spre exemplu presedintele a propus premierul fara sa se consulte cu liderii grupurilor parlamentare. ... Si liberalii din orasul nostru cred ca presedintele trebuie suspendat.
Tehnic, dupa votul din Parlament, presedintele Basescu avea doua posibilitati: ... "Nu va demisiona" Fostul secretar de stat Mircea Nicu Toader ne-a declarat, imediat dupa aflarea deciziei Curtii Constitutionale, ca presedintele Traian Basescu nu va demisiona.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a dat ieri seara verdictul in conflictul iscat in legatura cu marirea pensiilor:
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al conservatorilor, a delarat luni ca PC isi exprima indignarea pentru faptul ca presedintele Traian Basescu a participat la lansarea candidatilor PD pentru PE si considera ca acest gest al sefului statului duce la decredibilizarea institutiei Prezidentiale.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda considera ca presedintele Traian Basescu procedeaza incorect atunci cand se foloseste de referendumul pe votul uninominal pentru a sustine un partid politic in cadrul alegerilor europarlamentare.
La iesirea de la BEJ, presedintele PSD a declarat ca foarte multe sectii de votare fusesera inchise din cauza tentativelor de fraudare a alegerilor. ... La randul sau, presedintele PC Galati, Eugen Durbaca, s-a aratat contrariat de contestatiile depuse la adresa formatiunii din care face parte.
Liberalul Adrian Iorgulescu crede ca presedintele Traian Basescu ar putea repeta scenariul din 2004 cu Theodor Stolojan, in cazul in care PD-L nu gaseste solutii pentru postul de premier, cerandu-i din nou acestuia sa plece pentru a deveni el premier.
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat miercuri, pentru Mediafax ca prin decalogul sau, presedintele lanseaza o tema fundamentala de campanie electorala, dorind sa controleze institutii precum Parlamentul si Justitia.
google-analytics.com