Cautare

15422 de rezultate pentru "presedintele romanieyoutube" (3.59 secunde)
Ziarul Financiar informeaza ca presedintele Traian Basescu a fost ieri indecis in ceea ce priveste prognoza pentru iesirea din recesiune:
Ca sa nu mai vorbin ca tot presedintele Basescu l-a facut pe un ministru imbecil. ... Ce-l sacaie pe presedintele acestei tari? ... Natiunea ar trebui sa stie ce se intampla cu presedintele sau.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a motivat intalnirile pe care le organizeaza in diferitele regiuni ale tarii ca facand parte dintr-o noua strategie.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electorala”.
Pentru inceput, presedintele stefan Szabo a anuntat ca cele 7,5 miliarde economie au fost repartizate primariilor cu probleme, pentru a-si achita facturile si pentru a asigura salariile, cu mentiunea ca si profesorii din judetul Satu Mare vor avea asigurate salariile.
La nici doua saptamini de la investirea guvernului, presedintele Traian Basescu redeschide spectaculos disputa privind formula guvenamentala si provocarea alegerilor anticipate.
Dupa consultarea cu liderii din teritoriu, presedintele Partidului Umanist din Romania, Dan Voiculescu, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va ramane la guvernare.
Potrivit precizarilor facute de BEC, la alegerile din data de 1 iunie, primarii vor asigura cate patru urne de vot in fiecare sectie de votare, cate una pentru primar, pentru consiliul local, pentru presedintele consiliului judetean (respectiv primarul general al municipiului Bucuresti) si pentru consiliul judetean (respectiv Consiliul General al Municipiului Bucuresti).
Votarea incepe la ora 7:00 si la ora 21:00 presedintele biroului electoral al sectiei de votare declara votarea incheiata si dispune inchiderea sectiei de votare.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna. ... 3 numiti de Parlament si 3 de catre Presedintele Romaniei.;
Invitatul zilei a fost presedintele Romaniei, Traian Basescu, care a raspuns in direct de la Cotroceni intrebarilor lui Cristian Leonte si ale jurnalistilor Cristian Hostiuc ("Ziarul Financiar") si Claudiu Pandaru ("Gandul"). ... - Intrebat cum se face ca majorarea "pica" exact inainte de alegeri, presedintele a declarat "Pai sa mutam alegerile".
Nu au lipsit nici personalitatile judetene, respectiv presedintele PSD Maramures si organizator al evenimentului, Gabriel Valer Zetea, alaturi de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, secretarul executiv al filialei judetene si secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure (PSD), edilul localitatii Tautii Magheraus, Anton Ardelean (PSD), senatorii Liviu Marian Pop si Sorin Ovidiu Bota, deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tataru, presedintele PC al Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu.
- Prin declaratiile publice ulterioare, unele fiind mentionate la TITLUL III, Presedintele a recunoscut chiar el, explicit, ca, prin participarea sa directa la actiunile de strada ilegale si violente (au fost realizate acte de amenintare si intimidare la adresa persoanelor cu atributii in exercitarea puterii de stat, au fost blocate cai de transport, s-a creat starea de pericol privind securitatea nationala).
Avertismentele lui Ciuhandu Gheorghe Ciuhandu, presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), partid afiliat la PPE, le-a cerut popularilor europeni sa analizeze cu atentie toate cererile partidelor romanesti de afiliere, sa verifice in ce masura acestea corespund ideilor populare si, nu in ultimul rand, sa-i consulte pe crestin-democratii romani in luarea unei decizii.
Marius Petcu, presedintele CNSLR Fratia: ... Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa: ... Ioan Radoi, presedintele CSNTR: ... Stefan Nicolae, presedintele Federatiei Agrostar: ... Adrian Radulescu, presedintele Ligii Producatorilor Agricoli din Romania: ... Aurel Popescu, presedintele Rompan: ... Cristian Hera, presedintele Academiei de Stiinte Agricole si Silvice:
De altfel, pe tot parcursul sedintei, votul exprimat de presedintele Comisiei, Ioan Bivolaru, precum si cel al reprezentantei PRM, Olguta Vasilescu, nu au avut decat rol consultativ.
Potrivit acestora, lideri ai partidelor parlamentare, inclusiv din Opozitie, au fost marti dupa-amiaza la Cotroceni pentru a gasi o solutie de compromis impreuna cu presedintele Traian Basescu. ... „Curtea Constitutionala se pronunta doar daca este sesizata de 25 de senatori sau de presedintele Senatului.
Presedintele Traian Basescu a reluat tema reformei politice, cu accent pe trecerea la parlamentul unicameral, cu toate ca reprezentantii societatii civile si ai mediului academic au sustinut, in discutia cu seful statului de joi seara, introducerea votului uninominal si mentinerea sistemului bicameral in Legislativ.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Presedintele Traian Basescu a avut o agenda incarcata in cursul zilei de ieri, la Spitalul Universitar din Viena, unde este internat dupa operatia de hernie de disc.
google-analytics.com