Cautare

15427 de rezultate pentru "presedintele romanieyoutube" (5.23 secunde)
Printre mesajele importante transmise de presedintele Romaniei amintim: ... Referitor la primul mesaj, presedintele Traian Basescu le-a transmis tinerilor etnici romani din diaspora ca viziunea Romaniei este ca mai devreme sau mai tarziu Republica Moldova va deveni un stat membru al UE.
Presedintele Traian Basescu afirma ca in cazul in care se implinesc cele 60 de zile prevazute de Constitutie, in care Parlamentul poate da un vot pentru noul Guvern si sunt respinse doua propuneri de premier, poate dizolva Parlamentul pe 7 decembrie, fara sa astepte noul presedinte.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a trimis luni o scrisoare presedintilor celor doua camere ale Parlamentului, Mircea Geoana si Roberta Anastase, privind solicitarea unei noi interventii in plenul reunit al acestor doua camere, in ziua de marti, 9 noiembrie 2010.
Si care demonstreaza, din nou, ca una spune Presedintele Traian Basescu si alta face. ... Si asta, in timp ce Presedintele Romaniei, Traian Basescu, afirma sus si tare ca este aliatul de nadejde al marelui licurici pe faimoasa "axa Bucuresti - Londra - Washington".
cale" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru gandul că problema dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta va fi rezolvata pe cale constitutionala, suspendarea fiind o solutie.
Ponta vrea o noua discutie cu Basescu privind reprezentarea la reuniunea CE, relatia ramane glaciala Premierul Victor Ponta a declarat ca va incerca sa discute cu presedintele Traian Basescu despre nivelul nivelul de reprezentare a Romaniei la urmatoarea reuniune CE, din noiembrie, problema pe care o considera una foarte delicata, si arata ca relatia sa cu seful statului este in continuare glaciala El a amintit, la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la PRO TV , ca la Consiliul European de la sfarsitul lunii noiembrie va fi negociata alocarea pe care Romania o va primi in urmatorul exercitiu financiar Intrebat cine negociaza, premierul a raspuns ca aici este o problema foarte delicata.
"Prioritatea prioritatilor pentru presedintele Romaniei este formarea unei majoritati care sa permita abordarea cu toata forta a procesului de integrare in Uniunea Europeana, a spus Traian Basescu.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a cerut si el luni seara Curtii Constitutionale sa solutioneze conflictul creat de presedintele Traian Basescu intre autoritatea publica si Parlament, prin afirmatiile din interviul acordat ziarului “Adevarul“.
PD-L este obedient cu presedintele Basescu Vicepresedintele PSD, Roberta Anastase, a declarat pentru Hotnews.ro ca mandatul cu care va merge PD-L la consultari la Cotroceni va fi stabilit in sedinta Biroului Permanent al partidului de luni.
Intr-un interviu acordat Revistei 22, senatorul democrat-liberal a declarat ca PDL ar trebui sa analizeze nu numai lista de servicii pe care presedintele Basescu le-a facut partidului, ci si lista "extrem de lunga a deserviciilor" aduse formatiunii.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Cei 1.409 delegati din toata tara urma sa-l aleaga pe presedintele partidului dintre cei trei candidati: ... presedintele Traian Basescu, insotit de prezentatoarea acestui eveniment politic, Sulfina Barbu. ... Presedintele a luat loc pe primul rand.
UPDATE 21.07 Presedintele Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei condus de premierul Victor Ponta, in formula aprobata de Parlament. ... Liviu Dragnea a precizat ca presedintele Basescu l-a sunat pe Victor Ponta pentru depunerea juramantului.
Sunt state UE care vor sa vada raportul MCV din decembrie Presedintele Traian Basescu spune ca Romania merge dezarmata la Consiliul European pe Justitie si Afaceri Interne, acolo unde se va discuta admiterea in spatiul Schengen.
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. ... Vadim Tudor a raspuns imediat apelului si tot imediat a inceput sa-l atace pe presedintele partidului, o tactica aplicata cu succes in ultimii ani asupra dezertorilor sau exclusilor din partid.
In acest context, presedintele Traian Basescu se va intalni in cursul zilei de astazi cu sefii partidelor parlamentare pentru a gasi o solutie care sa convina tuturor si abia apoi seful statului va trimite legea la Parlament pentru reexaminare.
Nu ne-am fi imaginat ca, la trei zile dupa operatie, presedintele va fi intr-o situatie atat de buna. ... El a declarat ca data la care Basescu se va intoarce in Romania depinde de modul de recuperare si de cum se va simti presedintele.
Potrivit consilierului local Ion Vladoi, presedintele PNL Basarbi, "joi, 6 iulie a.c., a fost convocata o sedinta extraordinara.
Astfel, liderul executiv al PD a spus ca presedintele Basescu i-a informat pe cei trei democrati ca prim-ministrul, la solicitarea ministrului Apararii, a cerut punerea la dispozitie a sefului SMG si ca el va analiza si va lua o decizie in acest sens.
Presedintele Traian Basescu a cerut Europei sa gaseasca solutii pentru a reduce dependenta de gazul furnizat de compania ruseasca Gazprom si a criticat decizia britanicilor de a impune romanilor restrictii pe piata fortei de munca dupa aderarea la UE.
google-analytics.com