Cautare

15427 de rezultate pentru "presedintele romanieyoutube" (3.88 secunde)
Presedintele PNL, Crin Antonescu, este ferm convins ca anticipatele ar putea fi provocate prin demisia tuturor parlamentarilor opozitie.
Presedintele PDL Alba, Mircea Hava, a anuntat ca il va sustine pe Vasile Blaga pentru sefia Partidului Democrat Liberal deoarece crede ca acesta are "puterea", "experienta" si "autoritatea" sa reconstruiasca partidul.
Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Sunteti totusi presedintele interimar al Romaniei, a vorbit si un judecator al Curtii Constitutionale... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu:
In deschidere, presedintele fundatiei l-a prezentat pe profesorul italian Ernesto Carpentieri, presedintele Academiei Europene pentru Relatii Economice si Cultrurale de la Roma (AEREC), salutand cu satisfactie acceptul acestuia de a deveni primul membru de onoare international al Clubului de la Bucuresti.
Vizita lui Traian Basescu a consolidat relatiile de “incredere reciproca“ intre presedintele Romaniei si cel al SUA. ... Presedintele Traian Basescu a declarat ca discutia de la Washington cu George W. ... “Eu sunt practic la a patra intalnire cu presedintele Bush“, a declarat presedintele roman.
'Presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, regulamentele militare si normele bunului simt prin delegarea celui mai mic om in stat (si la propriu si la figurat), primul ministru Emil Boc, sa primeasca onorul garzii prezidentiale de Ziua Nationala a Romaniei, in locul celui de-al doilea om in stat, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Presedintele Iohannis are la indemana posibilitatea desemnarii unui candidat de premier din capul sau. ... Presedintele si-a incalcat o obligatie constitutionala fundamentala pentru ca n-a facut o asemenea desemnare. ... Prin refuzul sau, presedintele a adaugat la Constitutie, lucru nepermis nimanui.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
„Nu cred ca intilnirea dintre premier si acele trei personaje la care facea referire presedintele Basescu l-au determinat pe primul-ministru sa renunte la demisia din fruntea guvernului. ... Marius Petcu, presedintele CNSLR Fratia:
Presedintele Traian Basescu a criticat dur PSD si l-a acuzat ca incearca sa blocheze integrarea la termen in Uniunea Europeana a Romaniei. ... Actiunile interne si externe ale PSD l-au enervat pe presedintele Basescu.
Presedintele declara, pe 13 decembrie 2004, la o zi dupa castigarea prezidentialelor, ca garanteaza ca "presa va redeveni libera".
Daca ele ar fi provocate pana atunci, spune presedintele, ar fi o eroare politica. ... In fata celor aproape o mie de participanti la receptie, presedintele a afirmat ca ar fi o eroare ca cineva sa mai vorbeasca de alegeri anticipate pana la raportul de tara din aprilie 2006.
In cursul noptii de marti spre miercuri, presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a aflat pe litoral, unde a petrecut doua ore impreuna cu consoarta sa la hotelul Majestic din statiunea Olimp.
Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu au participat, ieri, la sedinta de bilant a Ministerului Administratiei si Internelor. ... Presedintele Traian Basescu a remarcat progresul facut de M.A.I. ... Totusi, presedintele a facut un apel la politistii de circulatie sa foloseasca un mod de adresare prietenos.
Comisia de ancheta va stabili daca presedintele Traian Basescu a incalcat intr-adevar Constitutia, asa cum au acuzat partidele din Opozitie. Presedintele comisiei, Dan Voiculescu, a declarat ca la audieri vor fi invitati atat seful statului, cat si o serie de politicieni printre care posibil si premierul Calin Popescu Tariceanu.
Episcopul reformat T´´okés László, presedintele Consiliului National Maghiar din Transilvania, a declarat, sambata, ca cele sase organizatii care ii sustin candidatura pentru PE sunt impotriva unei liste comune cu UDMR.
"In legatura cu eventualele consultari pe care le-ar putea organiza presedintele Romaniei, avem foarte mari dificultati in a raspunde pozitiv unei eventuale invitatii, cu atat mai mult cu cat presedintele, in ultima perioada, s-a afisat ca agentul electoral al PD.
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri ca i-a solicitat presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, "sa vegheze functia prezidentiala" cat timp el se afla la Beijing, la deschiderea Jocurilor Olimpice, insa a precizat ca nu i-a delegat puterea, ci l-a autorizat sa ia decizii in numele sau, in cazul in care nu poate fi gasit.
Presedintele Traian Basescu, a semnat marti decretele pentru revocarea din functia de ministru interimar la MAI a lui Dan Nica si de numire in functia de ministru al Internelor a lui Liviu Dragnea.
Declaratiile facute de presedintele Basescu la Paris, in fata unor reprezentanti ai diasporei, au fost taxate prompt de cei doi adversari ai sai in batalia pentru postul de presedinte, Mircea Geoana si Crin Antonescu.
google-analytics.com