Cautare

23856 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (3.06 secunde)
HotNews a sistematizat cele mai importante teme abordate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe 6 Ianuarie 2011, la postul public de televiziune. - intalnirea de astazi de la BNR este una dintre intalnirile periodice obisnuite cu acest for, a aratat, intr-o prima faza a discutiei, presedintele Traian Basescu.
Udrea vrea sa castige Capitala cu Piedone si Ontanu Prezenta la Conferinta Organizatiei Bucuresti a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) de joi, Elena Udrea a declarat ca spera ca la Primaria Capitalei, la alegerile locale, sa castige un candidat din partea PDL-UNPR.
Prioritatile PDL pentru 2012 - revizuirea Constitutiei, adoptarea noii legi a sanatatii, asigurarea locurilor de munca Premierul Emil Boc a declarat luni ca prioritatile politice ale PDL sunt revizuirea Constitutiei, reorganizarea administrativ-teritoriala a tarii, asigurarea locurilor de munca si modernizarea statului, precum si reforma in domeniul sanatatii si adoptarea noii legi.
Mizele ascunse ale cvorumului la referendum Cei care l-au sustinut pe presedinte in 2012 sunt interesati sa mentina pastrarea cvorumului de participare. ... Chiar daca presedintele a ramas in functie, se va putea spune, inca o data, ca a fost salvat de o decizie arbitrara.
Consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis cu partidele parlamentare s-au dovedit o mascarada. Persoana pe care presedintele Romaniei dorea sa o nominalizeze pentru candidatura la functia de prim-ministru era deja stabilita, inca inainte de demisia Guvernului Ponta.
Noua lege a sanatatii, haos si limba de lemn Reforma sistemului sanitar arata ca mintea lui Traian Basescu Cei care au nervi si timp de pierdut pentru a lectura noua lege a sanatatii elaborata de "specialistii" de la Cotroceni ai lui Traian Basescu, vor constata ca mult invocata reforma a sistemului sanitar seamana izbitor cu haosul din mintea presedintelui Romaniei.
Guvernul gestioneaza niste bani, care sunt luati de la cetatenii Romaniei, pentru a fi folositi pentru cetatenii Romaniei. ... "In ultimii patru ani, datoria Romaniei a crescut.
• 8 ian 2005 - Presedintele Traian Basescu declara ca abordarile de politica externa care sa consolideze pozitia Romaniei in structurile din care face parte, tinand cont de rolul sau strategic la Marea Neagra, vor constitui o prioritate a noii administratii de la Bucuresti.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a discutat cu oficiali francezi, in cursul vizitei sale la Paris, despre crearea in Senat a unui Forum Constitutional, care sa vina cu propuneri privind reforma Constitutiei si care sa reuneasca specialisti si reprezentanti ai parlamentelor din statele UE, informeaza Mediafax.
"Dupa alegerile din 2011, presedintele Basescu va avea doua optiuni. ... (1) Toata senzatia de inevitabilitate a victoriei USL, senzatie pentru inducerea careia Opozitia face eforturi masive, este in larga masura o incercare disperata de a camufla realitatea distributiei concrete a centrilor de greutate in decizia politica postelectorala in 2012.
Consilierii PDL craioveni au anuntat ieri ca vor sustine alocarea in 2012 a unor sume de patru ori mai mari pentru serviciul de ecarisaj Bugetul Craiovei face obiectul unor vii discutii politice si in 2012, in preajma adoptarii sale in legislativul local.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Presedintele ales Traian Basescu a refuzat sa comenteze decizia de gratierei.
Presedintele Romaniei a comis o eroare grava in indeplinirea atributiunilor sale constitutionale. ... Or, presedintele Romaniei nu si-a achitat aceasta obligatie, nici acum, si nici la prima editie a mandatului sau, preluat in 2004.
Presedintele Senatului Romaniei, Mircea Geoana, a declarat ca Romania este singura tara europeana care nu are un cadru bine definit in ceea ce priveste reglementarea arhitecturii institutionale pe tematici europene intre Executiv si Legislativ, fapt ce dauneaza procesului de decizie al autoritatilor romanesti.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Practic datele despre evaziune se impart in doua - pe de o parte este informatia pe care am primit-o cu totii anul acesta de la fostul sef al SRI, care ne spunea ca aceasta a coborat in ultimii ani la un procent 16-17% (din PIB - n.r.), un procent destul de ridicat, pe de alta parte avem datele Eurostatului si ale celor care fac aceste analize, din 2012, unde numai pe componenta TVA-ului avem o evaziune fiscala de aproximativ 44%, vorbim de datele din 2012, este posibil ca acest nivel sa fi coborat undeva la 35-37%.
"...Nu va grabiti cu concluziile privind alegerile din 2012.
Strategia fiscal - bugetara 2012 - 2014, o prognoza fara viitor Suntem si vom fi datori vanduti. ... Practic acest lucru se intampla, iar despre indatorarile viitoare citim negru pe alb, in Strategia fiscal - bugetara pe perioada 2012 - 2014, elaborata de catre Guvernul Romaniei.
Premierul a informat Senatul ca proiectul bugetului pe 2012 va fi depus dupa finalizarea discutiilor cu FMI si CE.
google-analytics.com