Cautare

23849 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (3.31 secunde)
EURO 2012:
Meciul dintre Olanda si Germania din cadrul EURO 2012, disputat miercuri, 13 iunie, si transmis in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, a adus Televiziunii Romane pozitia de lider de audienta pe toate segmentele de public, aseara, intre orele 21.45 si 23.36.
Atunci, in acea editie din 15 mai a emisiunii Dupa 20 de ani, George Maior, directorul SRI, a dezvaluit secretele Romaniei. ... combaterea terorismului si eventualele amenintari asupra Romaniei, lupta pentru combaterea crimei organizate, criminalitatea cibernetica, siguranta energetica si ascultarea telefoanelor.
Cristian Parvulescu) Anul 2012 se anunta deja ca un an apocaliptic si fara a mai recurge la fricile milenariste relansate cu ajutorul mitului mayas al sfarsitului lumii. ... In aceste conditii anul 2012 se va afla in Romania sub dublul impact a doua tendinte negative:
Care incita populatia Romaniei la razboi civil si la atentat impotriva ordinii constitutionale.
Chestiunea a fost complicata de introducerea pragului minim al prezentei la vot, minimum 50% +1 din alegatorii cu drept de vot inscrisi in listele permanente, aflati pe teritoriul Romaniei.
Romania are o singura varianta in fata Albaniei, victoria Nationala de fotbal a Romaniei joaca duminica, pe Stade de Lyon, impotriva Albaniei (22,00, ora Romaniei), cu calificarea pe masa in optimile de finala ale EURO 2016.
Bugetul pe 2012 trebuie sa fie extrem de prudent, este bine sa il abordam cu un deficit mult mai mic de 3 procente / Romania are probleme datorita Greciei, orice lucru adevarat nu deranjeaza pe nimeni in UE Presedintele Traian Basescu sustine la aceasta ora o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.
Unele decizii ale Curtii, pasi semnificativi in transformarea republicii din semiprezidentiala in prezidentiala Patru judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Valentin Zoltan Puskas, Acsinte Gaspar, Ion Predescu si Tudorel Toader - acuza, intr-o opinie separata, ca deciziile CCR de genul celei din 26 septembrie prin care s-a constatat ca sunt neconstitutionale dispozitiile art.
Guvernul arata ca dispozitiile privind indexarea pensiilor vor fi aplicate din 2012, dupa inghetarea pensiilor in 2011.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Senatorul PSD de Botosani Gheorghe Marcu, chestor al Senatului, a transmis presei o declaratie pe tema Bugetului de stat pe 2012. Bugetul de stat al Romaniei pentru 2012 exprima un amalgam ciudat intre dependenta fata de factorul extern si incompetenta si coruptie in relatia cu factorul intern.
Presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Romaniei i se solicita un raport detaliat cu privire la situatia financiara a acestei societati comerciale.
Ponta:"Lipsesc finantari pentru ultimele 45 de zile" Invitat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, premierul Victor Ponta a declarat ca prioritatea "numarul unu" a Guvernului pe care il conduce este sa gaseasca resurse financiare pentru finalizarea anului 2012.
Vezi strategia pe urmatorii ani a bancii centrale cu privire la componenta pe valute a rezervei La 31 decembrie 2012, rezervele valutare la BNR erau de 31,2 miliarde euro, fata de 31,1 miliarde euro la 29 noiembrie 2012, se arata intr-un comunicat al bancii centrale.
Suflul nou resimtit de economie s-a concretizat prin numarul total de companii active din Romania care a trecut pentru prima data, la finalul lunii august, de 714.000 de firme, in crestere cu 2,7% fata de 2012.
Guvernul Ponta a reusit sa redreseze economia Romaniei. ... Conform datelor statistice, la finele lunii iunie 2012 erau inregistrate 5.690.896 contracte active de munca. ... Asadar, cresterea din 2012 pana in acest an este de 103.663 contracte active. ... Incepand din 2012, numarul acestora a crescut semnificativ.
1989/2010 a Curtii de Apel Suceava - Guvernul Romaniei este obligat sa raspunda la solicitarea de expropriere a imobilului pentru cauza de utilitate publica prin decizia irevocabila nr.
Conform Constitutiei, presedintele este obligat sa o promulge in 20 de zile. In acest caz, referendumul se desfasoara conform OUG 41/2012, care nu stabileste un prag de participare la urne.
Proiectul de declaratie a fost propus de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si grupurile parlamentare au avut la dispozitie aproximativ 3 saptamani pentru a formula puncte de vedere. Puteti citi in continuare textul DECLARARTIEI PARLAMENTULUI ROMANIEI:
google-analytics.com