Cautare

23856 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (3.09 secunde)
Simtind amenintarea pe care un asemenea nemeritat tratament o are pentru interesul national, minti lucide si responsabile din avangarda de intelligence a Romaniei s-au repliat de urgenta, in cadrul unei celule de criza ce a avut drept motto sloganul DACA EI NU NE MAI VOR, NOI TOT II MAI VREM.
Simtind amenintarea pe care un asemenea nemeritat tratament o are pentru interesul national, minti lucide si responsabile din avangarda de intelligence a Romaniei s-au repliat de urgenta, in cadrul unei celule de criza ce a avut drept motto sloganul DACA EI NU NE MAI VOR, NOI TOT II MAI VREM.
Conservatorii lucreaza de pe acum la "lipirea" de PNL din 2012. ... Neoficial, conservatorii lucreaza, in perspectiva alegerilor parlamentare din 2012, la ruptura de PSD si la "lipirea" de PNL. "PC va candida pe liste proprii la alegerile locale din 2012", a declarat, pentru EVZ, Bogdan Ciuca, vicepresedinte al conservatorilor.
"Basescu va face totul ca alegerile sa fie organizate la termen, in 2012" 'Presedintele Traian Basescu si PDL vor face absolut tot ce le sta in putinta pentru a se asigura ca cele mai apropiate alegeri vor fi la termen, in 2012, deoarece eventualele alegeri anticipate ar reprezenta o catastrofa pentru seful statului si partidul de guvernamant, explica analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Romania va intra intr-un proces de recuperare economica, iar in anul electoral 2012 este de asteptat un "mini-boom", potrivit Institutului de la Viena pentru Studii Economice Internationale (WIIW), care anticipeaza ca Guvernul va renunta la austeritatea fiscala si salariala in apropierea alegerilor.
Prima zi - cea de sambata - se anunta cruciala pentru viitorul PDL nu doar la conducerea Romaniei, ci si pe scena politica a tarii. Cei 1.409 delegati din toata tara urma sa-l aleaga pe presedintele partidului dintre cei trei candidati:
In 2012, partidele se vor confrunta cu cele mai mari provocari din istoria ultimilor 20 de ani de democratie: ... Din acest punct de vedere, e de asteptat ca partidele sa joace cartea promisiunilor din 2012 intr-un registru sobru.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Iata ca, asa cum anunta ufologul Anthony Bragalia, si in primavara anului 2012 s-a realizat un film, despre care s-a stabilit ca reproduce un caz autentic, infatisand un glob verde care trece lent, cateva minute, examinand parca, de sus, un grup de martori surescitati.
Un raportul al Institutului social-democrat "Ovidiu Sincai" analizeaza perspectivele politice ale anului 2012 si ce trebuie facut pentru a consolida sansele USL de a castiga alegerile de anul viitor.
Gradele acordate lui Kovesi, Turcescu si Kelemen au fost retrase la cererea acestora Ministerul Apararii Nationale a revocat ordinele de acordare de grade Codrutei Kovesi, lui Robert Turcescu si lui Kelemen Hunor, la solicitarea acestora, si anuntat ca a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor din anii 2011 si 2012 pentru care s-au constatat nereguli, pe listele publicate din august de minister aparand o serie de personalitati publice, de la Mugur Isarescu la Gheorghe Hagi.
Programul Rabla 2012 va demara cel mai probabil in luna martie, cu o intarziere de doua-trei saptamani fata de planurile initiale, a declarat ieri seful Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), Gheorghe Popescu, citat de 0-100.ro.
9/2012 prevede o reducere a taxei cu pana la 25%, in cazul in care taxa de poluare platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din aplicarea actului normativ cu pricina.
Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania.
Forma initiala a taxei auto, suspendata pana la 31 decembrie 2012, a reintrat in vigoare de la 1 ianuarie, insa Guvernul are in vedere modificarea acesteia in prima sedinta din 2013, pe 4 ianuarie.
Unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de patinaj artistic revine in 2012 in Romania:
Juniorii craioveni se afla in fata unei noi provocari, sambata si duminica urmand sa se desfasoare prima editie a Cupei Constructorul 2012, care se adreseaza copiilor nascuti in 2001 si 2002.
Bucurestenii vor putea urmari meciurile Campionatului European de Fotbal 2012 pe un ecran gigant in Centrul Vechi Meciurile Campionatului European de Fotbal 2012 vor putea fi urmarite de bucuresteni, pe un ecran gigant amplasat in Centrul vechi al Capitalei.
EURO 2012. TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
INOT SINCRON la LONDRA 2012. 104 sportive se lupta pentru medalii la JOCURILE OLIMPICE 2012 La JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, proba de INOT SINCRON incepe pe 5 august si se incheie pe 10 august. ... La JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, exista doua competitii la INOT SINCRON:
google-analytics.com