Cautare

283 de rezultate pentru "predare anl" (2.74 secunde)
Astazi, 22 aprilie, are loc festivitatea de deschidere oficiala a lucrarilor si predare a amplasamentului, in prezenta primarului Tusac si a secretarului de stat din cadrul MDRL, Razvan Murgeanu.
In procesul de predare-primire a fost stipulata suprafata de teren din dreptul Café Del Mar, despre care ei spun ca nu mi-ar apartine.
Aplicarea acelei hotarari judecatoresti anuleaza orice masura de predare-primire a bunurilor culturale vizate ce s-ar putea realiza intre Muzeul National de Arta al Romaniei si Administratia Prezidentiala, fara instiintarea si acordul administratorului judiciar.
Organismele sau organizatiile de cercetare, respectiv universitatile, institutele si statiunile de cercetare-dezvoltare din domeniul agricol, indiferent de statutul lor juridic sau de modul lor de finantare, al caror scop principal este de a realiza cercetare fundamentala, cercetare industriala sau dezvoltare experimentala si de a-si face cunoscute rezultatele prin predare, publicare sau transfer de tehnologie;
Lucrari in valoare de 200 de milioane de euro Lucarile la M43 au inceput in 2008, iar termenul initial de predare, si anume august 2010, a fost decalat din cauza inundatiilor de anul trecut.
Oprescu a precizat ca pasajul este gata si ca s-a semnat procesul verbal de predare-primire a constructiei. Totusi, Inspectoratul de Stat in Constructii considera ca primarul Sorin Oprescu nu a respectat legea, pentru ca nu a chemat institutia la semnarea receptiei lucrarii.
Am in mana procesul verbal de predare-primire, pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare. Este semnat si oficial.
Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare. Este semnat, e oficial, este rezultatul constatarilor facute de toti cei ceruti de lege", a spus Oprescu.
• S-a simplificat procedura de predare a documentelor pentru beneficiarii POSDRU; • S-a elaborat un Ghid de bune practici privind evitarea principalelor riscuri in achizitiile publice;
- simplificarea procedurii de predare a documentelor pentru beneficiarii POS DRU. - angajarea de experti privati pentru a evita pierderea de fonduri europene.
Cand a intemeiat propria scoala de balet, a conceput un program si o metoda proprie de predare. Metoda sa are la baza metoda Vaganova si este adaptata specificului fiecarei varste si particularitatilor individuale ale copiilor pe care ii formeaza.
si cu trecerea cu bacul) Duminica, 13 septembrie - Asaltul insulei Cursa insulei si Cursa de familie - 8:00-9:30 Preluare de kituri â€" Parcul Central, punctul de trecere peste Borcea - 8:00-9:45 Transfer participanti & biciclete cu barca, pe insula â€" din parcul Central, zona predare kituri - 9:45 Sedinta tehnica pe scurt - 10:00 START Cursa insulei - 10:20 START Cursa de familie - 14:00 Timp limita Finis - 15:00 Festivitatea de premiere
si cu trecerea cu bacul) Duminica, 13 septembrie - Asaltul insulei Cursa insulei si Cursa de familie - 8:00-9:30 Preluare de kituri - Parcul Central, punctul de trecere peste Borcea - 8:00-9:45 Transfer participanti & biciclete cu barca, pe insula din parcul Central, zona predare kituri - 9:45 Sedinta tehnica pe scurt - 10:00 START Cursa insulei - 10:20 START Cursa de familie - 14:00 Timp limita Finis - 15:00 Festivitatea de premiere
Punctele de predare/primire a stafetei se va face in urmatoarele puncte: Sos. Panduri intersectie cu Str. Rainer, Calea Victoriei, vizavi de Muzeul National de Arta, in zona Stadionului National Arena.
de la copii carora le-a deschis drumul spre un proces de invatare eficient si interactiv si profesori carora le-a usurat munca de predare, pana la fermieri carora le-a simplificat accesul la prosperitate sau la sisteme de sanatate pe care le-a ordonat cu ajutorul tehnologiei.
"O parte din produsele General Electric va consta intr-o scoala a viitorului unde un circuit TV inchis si programe pe banda vor ajuta procesul de predare" 14.
- Un sistem educational modern, adaptat secolului XXI, necesita, alaturi de metode noi de predare,utilizarea unor materiale digitale interactive care sa stimuleze creativitatea, sa fie practice si sa faciliteze oimplicare mai mare a elevilor la ore.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica de marti, 13 noiembrie sau la Balul Facultatii de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine) de joi, 15 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
In dosarele respective se afla doar un proces-verbal de predare a raportului sau eventual un raport administrativ foarte scurt. Rapoartele propriu-zise de sapatura au fost extrase intre timp, disparand fara urma.
Ideile pline de poezie, la sensul propriu sau la figurat, cu care sa mobilam impreuna un colt de oras si sa-l lasam mai frumos decat l-am gasit, au avut termen de predare 1.05.2019.
google-analytics.com