Cautare

283 de rezultate pentru "predare anl" (4.59 secunde)
l 1 iulie - Participarea, la Constanta, la ceremonia de predare/primire a Presedintiei Comitetului de Coordonare al Procesului Reuniunilor Ministrilor Apararii din Sud-Estul Europei (SEDM-CC) si a Comitetului Director Politico-Militar (PMSC) al Fortei Multinationale de Pace din Sud-Estul Europei (MPFSEE) si de schimbare a comenzii Brigazii Multinationale din Sud-Estul Europei (SEEBRIG).
In acest sens, secretarul de stat din cadrul Ministerului Culturii si Cultelor (MCC) Adrian Lemeni a declarat ieri ca problemele au aparut "atunci cand Secretariatul General al Camerei Deputatilor a emis o adresa privind protocolul de predare-primire".
Patriarhia Romana si Secretariatul General al Camerei Deputatilor s-au inteles in ceea ce priveste ridicarea Catedralei Mantuirii Neamului, astfel incat in cel mai scurt timp posibil va fi semnat protocolul de predare-primire a terenului de pe Calea 13 Septembrie.
ßeful statului a multumit Consiliului Europei pentru sprijinul oferit in abordarea situatiei scolilor cu predare in limba romana din Transnistria, subliniind insa ca situatia nu este rezolvata definitiv.
In vederea deschiderii scolilor in 1941, primarii urmau sa consulte imediat obstile locale spre a stabili limba de predare a invatamantului (rusa sau moldoveneasca) dupa alegerea obstei (75).
Tinut sub semnul tricolorului, congresul a votat pentru crearea de scoli nationale cu predare in limba romana si alfabet latin, introducerea limbii romane in biserici, justitia in limba bastinasilor, medici romani la sate, moldovenii sa faca armata in oastea nationala si alegerea a opt reprezentanti in Rada ucraineana.
Actele pentru Rugaciune exista toate, dar pentru Cumintenie exista doar un Ordin de ministru al Culturii, un proces verbal de predare-primire, un opis, cu zeci de opere, in valoare de 1.381.000 de lei achizitionate de Directia Artelor, Muzeelor si Monumentelor si predate Muzeului de Arta al Romaniei, printre care si o statueta de C.
Este vorba de o baza de date intocmita de SRI pe baza proceselor de predare-primire a dosarelor de la Popesti-Leordeni.
Dupa aceasta a efectuat un stagiu de cercetare post-doctorala si de predare la Harvard College Observatory si la MIT, iar la ora actuala este astronom al observatorului Vaticanului.
Referitor la decizia declasificarii arhivei ICE Dunarea, Medar a spus ca, dincolo de stabilirea exacta a modalitatii de primire-predare a dosarelor respective, desecretizarea acestora nu poate fi facuta decat de institutiile abilitate de lege.
In majoritatea cazurilor e vorba de respectarea unor termene de predare", a mentionat Ileana Majina.
Cadavrele erau intotdeauna aduse de masini militare si insotite de ofiteri MApN, iar intocmirea documentelor de predare se realiza intr-un birou in care nu intrau decat aducatorii, procurorul, criminalistii si medicul de garda.
Hughes le-a scos din seif, au semnat de predare-primire si a fost ultima data cand le-a mai vazut. I s-a spus ca daca ar mai fi ramas ceva, ar trebui sters.
In alta ordine de idei, presedintele a precizat ca SRI trebuie sa continue procesul de predare a dosarelor pana la sfarsitul anului:
In alta ordine de idei, presedintele a precizat ca SRI trebuie sa continue procesul de predare a dosarelor pana la sfarsitul anului:
Comandantii americani din tara s-ar putea opune strategiei britanice de predare a provinciilor Maysan si Basra catre irakieni, parte a unui plan de retragere din tara.
Presedintele Romaniei a intreprins o vizita in Ucraina, unde a avut o intalnire cu reprezentantii comunitatii romanesti din Solotvino, apoi a vizitat liceul cu predare in limba romana din localitate, dupa care a mers la biserica maramureseana din localitatea Apsa de Mijloc.
Tökés sustine ca, daca va fi ales in Parlamentul European, va milita pentru autonomia pe trei nivele a comunitatii maghiare din Romania si pentru autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc, pentru reinfiintarea universitatii de stat cu predare in limba maghiara si pentru rezolvarea problemei educatiei confesionale.
PIN va trimite parlamentarilor europeni inca un raport anti-UDMR referitor la Universitatea Babes-Bolyai, in replica la declaratia celor trei europarlamentari ai Uniunii, de la PE, privind reinfiintarea universitatii cu predare in limba maghiara.
Cei trei UDMR-isti cerusera Parlamentului European sa emita o recomandare prin care autoritatile romane sa ia masuri de reinfiintare a Universitatii de stat "Bolyai" cu predare in limba maghiara, ei reclamand "comportamentul negativ si discriminatoriu" al Guvernului roman.
google-analytics.com