Cautare

283 de rezultate pentru "predare anl" (2.98 secunde)
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe constructia a 361 de locuinte destinate inchirierii de catre tinerii cu varste de pana la 35 de ani, programul urmand sa fie aprobat printr-o hotarare de guvern.
Pe lânga cele 4.000 de familii care cer case ANL, mai exista altele care nu se încadreaza în criteriile de selectie impuse de legiuitor, dar nici nu au venituri suficiente pentru a-si cumpara o locuinta cu credit ipotecar sau imobiliar.
Pe lânga cele 4.000 de familii care cer case ANL, mai exista altele care nu se încadreaza în criteriile de selectie impuse de legiuitor, dar nici nu au venituri suficiente pentru a-si cumpara o locuinta cu credit ipotecar sau imobiliar.
Beneficiarii imprumutului vor fi Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) si Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), cea din urma avand si obligatia de a contracta, prin licitatie, lucrarile de proiectare, executie si supraveghere a lucrarilor.
Printre proiectele aflate in derulare se numara si proiectul de extindere a retelei de iluminat public, introducerea a 2,8 kilometri de teren in intravilan, canalizarea si alimentarea cu apa cat si amenajarea aleilor la blocurile ANL din localitate.
Acest proiect este demarat de cativa ani, insa Nicolae Matei (foto) doreste sa obtina de la stat o subventie de 30% pentru tineri la cumpararea oricarui apartament, indiferent ca este ANL sau locuinta procurata prin intermediul agentiilor imobiliare.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat in aceasta luna 309 unitati locative finantate in cadrul Programului de constructii Locuinte pentru tineri.
Seful Departamentului pentru infrastructura si dezvoltare regionala al PSD, Sorin Bota, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa ca se cauta o solutie prin care ANL sa preia 50% din locuintele executate si abandonate de dezvoltatorii privati.
Va ajunge in cartierul ANL Henri Coanda. ... Se va intra in tunelul subteran din cartierul ANL Henri Coanda, din dreptul pistei aeroportului si se va iesi in spatele complexului comercial Baneasa.
“Predare civilizata de stafeta“ La Palatul Cotroceni, presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, si presedintele ales, Traian Basescu, s-au intalnit pentru a pregati transferul de mandat la nivelul institutiei prezidentiale.
Traian Basescu a intrat ieri, fix la 9.58, pe poarta principala a Palatului Cotroceni pentru prima oara in calitate de presedinte al Romaniei.
Inca din 2008 am demarat un proiect de predare de pompe, in administrarea RAJA, dar si continuarea extinderii primariei", s-a laudat edilul.
Daca va fi, si atunci cand va fi, o schimbare de guvern cred, sincer, ca trebuie facut un proces verbal de predare-primire, inclusiv contabilicesc.
La fel de important este sunarea de catre premier a vechilor ministri si a noilor ministri pentru a asigura protocoalele de predare-primire la noile institutii si a cere rapid o lista a "problemelor fierbinti" - cum sunt cele pe relatia cu Fondul Monetar International.
Secretarul Biroului Permanent (BP) al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca s-a aprobat amanarea termenului de predare a Raportului privind modificarea Regulamentului Camerei.
Faleza Cazinoului Constanta a gazduit ieri, 1 iulie a.c., ceremonia de predare - primire a presedintiei Procesului Reuniunilor Ministrilor Apararii din Sud-Estul Europei (SEDM-CC) si a Comitetului Director Politico-Militar al Fortei Multinationale de Pace din Sud-Estul Europei (PMSC/MPFSEE), precum si a comenzii SEEBRIG.
El a subliniat ca vor urmari „ca scolile cu predare in limba maghiara sa aiba asigurate fonduri pentru lucrari de renovare si reabilitare“.
Sterling are drept de folosinta si de acces la terenurile necesare desfasurarii operatiunilor petroliere, precum si la conductele petroliere, porturile, docurile si la alte instalatii, cu plata tarifelor aferente.Exclusivitate pe operatiunile petroliere...În limitele suprafetei contractuale, compania canadiana are dreptul sa execute toate operatiunile petroliere prevazute in acord, sa foloseasca surse de apa de suprafata sau subterane necesare desfasurarii acestor operatiuni, sa dispuna asupra cantitatilor de petrol ce ii revin, inclusiv sa le exporte, sa monteze conducte colectoare si instalatii proprii pentru transportul petrolului la statii de separare si tratare, la rampe de incarcare, la punctele de predare-primire si la consumatori, sa construiasca drumuri, poduri si cai ferate necesare efectuarii operatiunilor petroliere si transportului produselor rezultate din exploatare.
- Sunt cateva masuri luate de Guvernul USL care au permis acest progres si as enumera aici simplificarea procedurii de predare a documentelor pentru beneficiarii POS DRU;
Ieri, Tariceanu a declarat ca problema avizului conform pentru ocuparea unor astfel de functii, prevazut in Statutul minoritatilor, nu trebuie inteleasa ca o masura limitativa, ci ca un element de evaluare a cunostintelor persoanelor care vor sa participe la concursul de ocupare a posturilor in institutiile cu predare in limba minoritatilor.
google-analytics.com