Cautare

283 de rezultate pentru "predare anl" (2.69 secunde)
USL, prima motiune de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu Se lucreaza intens la redactarea unei motiuni de cenzura cu privire la infiintarea facultatii cu predare in limba maghiara la UMF Targu-Mures, scriepesurse.ro.
Astfel, elevii si studentii pot trimite copiile dupa facturi si procesele-verbale de predare-primire pana la 8 decembrie 2004, iar agentii economici pot depune pana la aceeasi data bonurile valorice, copiile dupa facturi si procesele-verbale de predare-primire, spre decontare, la Comisia Judeteana, respectiv la comisiile din institutiile de invatamant superior.
La Oradea vor functiona o agentie de distributie si alta de furnizare Dupa realizarea acestor operatiuni, fiecare societate comerciala supusa divizarii va transmite, prin protocol de predare-preluare, filialei corespunzatoare nou-infiintate acea parte din patrimoniul aferent activitatii de furnizare a energiei electrice, pastrand patrimoniul aferent activitatii de distributie.
Rodipet Group considera aprobat tacit contractul pentru privatizarea Rodipet de catre AVAS si va actiona in instanta Autoritatea daca aceasta nu semneaza procesul de predare-primire, a declarat ieri directorul general adjunct al companiei, Florin Lungoci.
Toata lumea se plange ca programa este stufoasa, ca elevii au teme multe, ca metodele de predare sunt plictisitoare si ca nu le trezesc interesul.
dezvoltarea si construirea competentelor pentru viata, individualizarea actului didactic de predare-invatare-evaluare, lucrul in grupuri mici si respectarea ritmului individual in asa fel incat fiecare copil sa-si atinga potentialul maxim", spune Carmen Lica, director executiv al Centrului pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala (CEDP) Step by Step.
In concluzie, desi exista o infrastructura tehnologica functionala si o deschidere a profesorilor si a elevilor in ceea ce priveste educatia digitala, in prezent nu exista materiale educative digitale disponibile care sa poata fi utilizate in procesul de predare.
Intalnirea a avut loc la periferia municipiului Satu Mare, la capatul strazii Poligonului, pe un teren pe care Ministerul Apararii Nationale l-a predat municipalitatii locale in vederea construirii de locuinte ANL, din care o parte sa fie repartizate militarilor din localitate.
Licitatia deschisa organizata de Bursa Romana de Marfuri (BRM), prin care Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va cumpara materiale de constructii pentru reconstruirea caselor sinistratilor din mai multe judete, a atras interesul a 14 firme, care vor participa cu oferte, a informat luni BRM.ANL va cumpara otel beton, ciment, lemn balast si nisip, pe care la va folosi la reconstruirea caselor din Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si Maramures, judete afectate de inundatii.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea si primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, vor inmana maine, miercuri, 29 decembrie a.c., ora 11.00, cheile a 97 de locuinte pentru tineri, construite in regim ANL, in strada Maior Vasile Bacila numerele 32 - 34 din cartierul Colentina (la podul peste raul Colentina).
Jocul de-a votul a fost generat de discutiile in contradictoriu vizavi de locul in care sa se amplaseze blocul ANL. In proiectul de hotarare se prevedea ca terenul in suprafata de 500 mp, propus sa fie dat in folosinta ANL-ului, se afla in strada Partizanilor, in zona blocurilor B12-I13.
In ceea ce priveste problema ANL-urilor, o problema care da sperante sau...
Marin Cotescu, directorul Directiei de Dezvoltare in Constructii din cadrul MTCT, a declarat ca nu vor putea fi incepute constructiile prin ANL pana ce actualii proprietari nu vor primi titlurile de proprietate pe noile amplasamente.
Pe langa realizarile din 2004-2006, primarul Tudorel Calapod a prezentat si obiectivele de investitii propuse pentru 2006-2008, care vizeaza, printre altele, retele de canalizare si apa in mai multe zone ale orasului, cat si in Mamaia Sat, asfaltare strazi, amenajarea falezei orasului, realizarea unui port turistic, construirea unor blocuri in regim ANL s.a.
In acest sens, inca de anul trecut au demarat lucrarile pentru constructia a 64 de apartamente in regim ANL si 132 de apartamente sociale.
Ieri, 16 aprilie a.c., Chirita a sustinut la Ministerul Dezvoltarii si Locuintei proiectul sau, obtinand OK-ul pentru ridicarea a patru blocuri in regim ANL.
In proportie de 90 la suta este gata programul locuintelor ANL. ... Un alt proiect consta in construirea a 300 de apartamente, jumatate ANL si jumatate destinate locuintelor sociale.
Corneliu Popescu, directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) va fi demis cel tarziu astazi, din cauza unui management defectuos al unora dintre proiectele institutie pe care o conduce.
"In afara de zona Daewoo, mai putem vorbi de cartiere de lux in zonele Drumul Muntenilor, ANL Parc, Paltinis, Siloz", a declarat Bibina Dica, directoarea agentiei imobiliare Biros Imob.
Pe de alta parte, cererile pentru locuinte venite din partea tinerilor nu sunt satisfacute nici de constructiile realizate cu fonduri ANL.
google-analytics.com