Cautare

283 de rezultate pentru "predare anl" (2.65 secunde)
Statul va stabili pana la sfarsitul saptamanii o grila foarte stricta de criterii insotite de punctajele aferente pentru acordarea de locuinte celor care vor sa beneficieze de programele Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL). ... In acest an, ANL va finaliza circa 5.000 de locuinte destinate tinerilor.
Pentru ca cererea de locuinte este mare si nu toti cetatenii au puterea de cumparare necesara achizitionarii unei case in zone rezidentiale, Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) le propune romanilor proiecte de case din prefabricate.
Aceasta crestere este insa nesemnificativa in raport cu necesarul de locuinte, estimat la un milion, potrivit Danei Florea, reprezentant al Autoritatii Nationale pentru Locuinte (ANL).
Mai buni platnici sunt tinerii din locuintele ANL, nu de alta, dar peste nu foarte multi ani vor avea posibilitatea sa le si cumpere, la o valoare sub pretul de pe piata, precum si chiriasii vechi.
Mai buni platnici sunt tinerii din locuintele ANL, nu de alta, dar peste nu foarte multi ani vor avea posibilitatea sa le si cumpere, la o valoare sub pretul de pe piata, precum si chiriasii vechi.
Asa incepe sesizarea facuta de Corina L., nemultumita de faptul ca in mijlocul cartierului ANL din zona Garii, pe locurile special amenajate pentru parcarea masinilor, a aparut un chiosc "care se vrea punct de desfacere de marfuri agroalimentare".
Aproximativ 1.500 de tineri din Ramnicu Valcea si-au depus dosarele pentru a obtine un apartament ANL din cele 108 care vor fi gata in aceasta vara in cartierul Ostroveni, pe faleza raului Olt.
Nici tinerii din comuna Tuzla nu sunt uitati, acestia se vor putea bucura de locuinte de tip ANL, planul respectivelor apartamente si garsoniere fiind derulat in perioada imediat urmatoare.
In plus, guvernantii vor ca si locuintele ANL sa poata fi achizitionate prin intermediul acestui program. ... Casele ANL ar putea fi cumparate de asemenea prin acest program.
Dorohoienii care sperau sa se mute in cele doua blocuri ANL programate a fi finalizate pana la sfarsitul anului vor mai trebui sa astepte pana la primavara.
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat vineri la lansarea unui proiect de construire de locuinte in regim ANL, ca participarea sa alaturi de doi ministri este primul pas spre normalitate in politica romaneasca, in momentul cand un guvern vine catre un primar din opozitie.
La tIMOn vor participa peste 100 de companii imobiliare dezvoltatori, agentii, brokeri, companii de consultanta, precum si Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL).
In urma discutiilor purtate cu colegii mei din grupul senatorial PSD am hotarat ca, in decursul acestei saptamani sa depun amendamentul cu privire la modificarea articolul 10 alin.(2) literele d1) si d2), cel care se refera la majorarea coeficientului de ponderare a pretului de vanzare al apartamentelor ANL.
Predare-primire la Palatul Victoria Calin Popescu-Tariceanu a plecat, imediat dupa depunerea juramantului de credinta si insotit doar de ofiterii SPP, la Palatul Victoria, unde a preluat fotoliul de prim-ministru.
Cele 10% procente aduse de Iliescu nu le-am fi pierdut daca ar fi fost mai putin vizibil, pentru ca acei 10% stiau ca Iliescu este in spatele lui Mircea Geoana, nu era nevoie de o "predare de stafeta".
In concluzie, conform contractului, regulamentului si procesului-verbal de predare-preluare, SC Cronos avea obligatia sa monteze parcometrele cel mai tarziu pana la 1 octombrie 2003. ... contract, proces-verbal de predare-primire, anexe la acest proces-verbal.
"CNSAS, in cadrul atributiilor de predare-primire, avea obligatia sa sesizeze Parchetul de pe langa ICCJ daca serviciile nu predau dosarele. ... Totodata, Emil Constantinescu a apreciat ca actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a demarat procesul de predare a arhivelor fostei Securitati din abilitate, si nu din vointa politica.
Rezultatele se afiseaza pe 24 iunie Testele nationale contin trei probe obligatorii pentru elevii care au absolvit cursurile in scoli cu predare in limba romana, respectiv limba si literatura romana, matematica si, la alegere, istoria romanilor sau geografia (Romaniei), in functie de optiunea fiecarui candidat.
Pana in prezent, protocolul de predare-primire nu a fost incheiat si semnat", spune ISC. Desi nu avea nici un drept de interventie asupra taberei, DJT Dolj a semnat totusi procesul-verbal de predare a amplasamentului.
, la ceremonialul de predare-primire a comenzii Grupului de Cooperare Navala din Marea Neagra - Blackseafor, organizat la Varna in Bulgaria.
google-analytics.com