Cautare

283 de rezultate pentru "predare anl" (4.75 secunde)
Chiriasii locuintelor construite de catre Agentia Nationala de Locu-inte (ANL) le vor putea cumpara dupa cel putin cinci ani de contract, dar numai in anumite conditii.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va putea folosi propriile resurse financiare pentru finantarea constructiei de locuinte. Potrivit unei ordonante de guvern, ce modifica legea privind infiintarea ANL, fondurile vor fi reconstituite de la bugetul de stat.
Blocurile ANL vor fi date in administrarea Apaterm, a declarat directorul general al societatii, George Cubasa.
Saptamana trecuta, Ion Iovcev, Directorul Liceului cu predare in limba romana "Lucian Blaga" de la Tiraspol, contabila si soferul institutiei au fost retinuti de structurile de forta transnistrene. ... Abuzurile administrative si amenintarile la adresa celor 8 scoli cu predare in limba romana trebuie sa inceteze.
Programul in Maramures al primului ministru al Romaniei, Victor Ponta, presedinte al PSD a inceput miercuri, la ora 15.00, in Seini, unde a participat la punerea pietrei de temelie a primului bloc ANL din localitate.
"Saptamana trecuta am primit doua telefoane de la ANL Bucuresti si am aflat ca la licitatiile pentru infrastructura din Rast s-au prezentat foarte putine firme si nici una din Dolj.
Desi cunostea vechiul amplasament al terenurilor revendicate ilegal, Fotino a translatat acest amplasament, suprapunandu-l peste terenul atribuit in folosinta Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) in vederea construirii cartierului de locuinte Henri Coanda. Astfel, conturul terenurilor revendicate se suprapunea pana la centimetru peste conturul terenului atribuit in folosinta ANL.
Craiovenii interesati sa-si cumpere locuintele ANL au de asteptat ca guvernul sa treaca apartamentele din domeniul public al statului in domeniul privat al statului, prin hotarare de guvern, iar apoi casele sa fie evaluate de Primaria Craiova pentru stabilirea pretului de vanzare.
Votul dat de catre consilierii PSD in favoarea propunerilor PDL la bugetul Capitalei, lansarea proiectului ANL impreuna cu ministerul dezvoltarii, care prevede construirea a 10.000 de apartamente pentru tineri si angajatii serviciilor speciale si armata, sunt doar doua exemple ale noii prietenii Vanghelie-Udrea, desi in protocolul USL este interzisa orice colaborare cu PDL.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va construi anul acesta 84 de apartamente dotate cu instalatii care vor putea utiliza surse neconventionale de energie cum ar fi panourile solare, in judetele Constanta, Covasna, Harghita si Mures.
Traiul ieftin în locuintele statului a devenit un vis frumos, chiria crescând, de la 1 aprilie, de patru ori.Închirierea unei locuinte ANL, sociale sau din fondul de stat nu îi va mai costa pe craioveni o nimica toata, noile modificari legislative marind de patru ori chiria pe care acestia o datoreaza.
Chiriasii din blocurile ANL din Craiova care vor sa-si cumpere locuintele vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar, dupa ce Ministerul Dezvoltarii Regio­nale si Turismului a decis cresterea pretului pe mp (Ordinul MDRT nr.
Chiar daca acesta nu se va lasa dus din prefectura, procesul de predare-primire a atributiilor sale a fost deja demarat, iar in acest moment subprefectul nu mai poate semna nici un document al institutiei.
"Eu nu consider ca s-a facut o predare ideala", a afirmat ieri seful statului dupa vizita la depozitul de dosare ale CNSAS.
In ceea ce priveste acuzatiile cum ca actuala putere ar fi oprit construirea de ANL-uri, prefectul a negat vehement aceasta informatie, afirmand ca "ANL nu a fost oprit, ci se face o reevaluare pentru ca in veselia electorala PSD a promis mult mai mult decat se putea face.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) va elimina in acest an subventia de 20% acordata persoanelor fizice care isi construiesc case prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), astfel incat aceasta sa nu mai aiba o pozitie privilegiata pe piata.
e-politic.ro informeaza:Udrea, Oprea si Vanghelie, impreuna,la lansarea unui proiect ANL.
Astfel, in 2009 ar putea primi apartamente ANL la Potelu persoane care legal nu ar avea dreptul.Craiovenii evacuati din casele retrocedate fostilor proprietari, peste 500 de familii, nu si-au actualizat dosarele pentru obtinerea unei locuinte, desi criteriile de repartizare a apartamentelor sociale au fost modificate din mai 2008, potrivit Ordonantei de Urgenta nr.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a inceput lucrarile de constructie a locuintelor fara sa detina toate autorizatiile necesare, pentru ca Primaria Sectorului 1 nu a eliberat autorizatiile de constructie din cauza unor cereri de revendicare.
google-analytics.com