Cautare

17273 de rezultate pentru "predare anl satu mare" (7.43 secunde)
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
Chiar daca acesta nu se va lasa dus din prefectura, procesul de predare-primire a atributiilor sale a fost deja demarat, iar in acest moment subprefectul nu mai poate semna nici un document al institutiei.
"Eu nu consider ca s-a facut o predare ideala", a afirmat ieri seful statului dupa vizita la depozitul de dosare ale CNSAS.
Statul va stabili pana la sfarsitul saptamanii o grila foarte stricta de criterii insotite de punctajele aferente pentru acordarea de locuinte celor care vor sa beneficieze de programele Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL).
In urma discutiilor purtate cu colegii mei din grupul senatorial PSD am hotarat ca, in decursul acestei saptamani sa depun amendamentul cu privire la modificarea articolul 10 alin.(2) literele d1) si d2), cel care se refera la majorarea coeficientului de ponderare a pretului de vanzare al apartamentelor ANL.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Pentru ca cererea de locuinte este mare si nu toti cetatenii au puterea de cumparare necesara achizitionarii unei case in zone rezidentiale, Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) le propune romanilor proiecte de case din prefabricate.
Pentru ca varianta imbunatatita la Prima Casa vizeaza locuintele noi, bancherii au cerut ca valoarea imprumuturilor acordate sa fie mai mare de 60 de mii de euro. In plus, guvernantii vor ca si locuintele ANL sa poata fi achizitionate prin intermediul acestui program.
Un segment important din oferta imobiliara prezenta la targ este reprezentata de vile, cel mai mic pret pentru o astfel de locuinta fiind de 50.000 € (ansamblu rezidential in Corbeanca) Cel mai mare pret la targ este de 1,5 milioane590.000 €, pentru o vila in zona DomeniiIancu Nicolae.
In ceea ce priveste acuzatiile cum ca actuala putere ar fi oprit construirea de ANL-uri, prefectul a negat vehement aceasta informatie, afirmand ca "ANL nu a fost oprit, ci se face o reevaluare pentru ca in veselia electorala PSD a promis mult mai mult decat se putea face.
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) va elimina in acest an subventia de 20% acordata persoanelor fizice care isi construiesc case prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), astfel incat aceasta sa nu mai aiba o pozitie privilegiata pe piata.
e-politic.ro informeaza:Udrea, Oprea si Vanghelie, impreuna,la lansarea unui proiect ANL.
Astfel, in 2009 ar putea primi apartamente ANL la Potelu persoane care legal nu ar avea dreptul.Craiovenii evacuati din casele retrocedate fostilor proprietari, peste 500 de familii, nu si-au actualizat dosarele pentru obtinerea unei locuinte, desi criteriile de repartizare a apartamentelor sociale au fost modificate din mai 2008, potrivit Ordonantei de Urgenta nr.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a inceput lucrarile de constructie a locuintelor fara sa detina toate autorizatiile necesare, pentru ca Primaria Sectorului 1 nu a eliberat autorizatiile de constructie din cauza unor cereri de revendicare.
Aceasta crestere este insa nesemnificativa in raport cu necesarul de locuinte, estimat la un milion, potrivit Danei Florea, reprezentant al Autoritatii Nationale pentru Locuinte (ANL).
Mai buni platnici sunt tinerii din locuintele ANL, nu de alta, dar peste nu foarte multi ani vor avea posibilitatea sa le si cumpere, la o valoare sub pretul de pe piata, precum si chiriasii vechi.
Mai buni platnici sunt tinerii din locuintele ANL, nu de alta, dar peste nu foarte multi ani vor avea posibilitatea sa le si cumpere, la o valoare sub pretul de pe piata, precum si chiriasii vechi.
Asa incepe sesizarea facuta de Corina L., nemultumita de faptul ca in mijlocul cartierului ANL din zona Garii, pe locurile special amenajate pentru parcarea masinilor, a aparut un chiosc "care se vrea punct de desfacere de marfuri agroalimentare".
google-analytics.com