Cautare

612 de rezultate pentru "preda" (3.15 secunde)
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ca dorinta presedintelui PC, Dan Voiculescu, si a chiar a premierului ca acesta sa faca parte din Guvern este "o eroare" pentru care Alianta D.A.
In liceu chiar m-am certat cu profesorul de fizica, pentru ca el imi preda dupa manual si eu voiam o altfel de fizica. ... un om pasionat, care iubeste atat materia pe care o preda, cat si copiii.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat la Buzau, ca PD nu a avut, nu are si nu va avea propuneri pentru functiile de conducere in cadrul serviciilor secrete si l-a atacat pe aceasta tema pe liberalul Eugen Nicolaescu.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri ca excluderea lui Theodor Stolojan nu este o problema exclusiva a PNL, in conditiile in care aceasta ar avea repercusiuni asupra credibilitatii Aliantei D.A. Preda a spus ca fostul co-presedinte al Aliantei D.A.
Potrivit deputatului Cezar Preda, PD va trebui sa participe la alegerile pentru PE. "A sosit momentul adevarului", a spus ieri Preda, adaugand ca este sustinut si de alti colegi ai sai.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a exclus ieri posibilitatea "unui troc politic" PD-PSD. "Speculatiile care se fac despre relatia, despre trocul PD-PSD, nu au niciun suport", a spus Preda.
Cezar Preda: ... Nici vicepresedintele PD Cezar Preda nu i-a iertat pe liberali, sustinand ca jocul acestora este un santaj pe fata la adresa PD doar pentru cateva locuri in plus pe listele comune ale Aliantei de la alegerile europarlamentare.
Preda se intoarce la Cotroceni Alt membru marcant al societatii civile a fost inclus in echipa lui Basescu. Este vorba de Cristian Preda, care a preluat sefia Departamentul Educatiei si Cercetarii.
Liberalii au dovedit ca sunt tradatori si ipocriti, a replicat, joi, deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al PD, dupa ce vicepresedintele PNL Ludovic Orban a sustinut ca presedintele suspendat Traian Basescu este obsedat de putere si s-a schimbat "din rau in mai rau".
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda a declarat, sambata, la Galati, ca democrat-liberalii si-au propus sa castige peste 40% la alegerile parlamentare si sa formeze singuri noul Guvern.
Mircea Iustian a depus ieri juramantul de subprefect al judetului Constanta in prezenta secretarului de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, constanteanul Valentin Preda, a prefectului Liviu Brailoiu si a mai multor membri ai organizatiei PD-L Constanta.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda este convins ca partidul din care face parte va castiga alegerile europarlamentare, insa la o distanta foarte mica de PSD, din cauza ca electoratul democrat-liberal va canaliza o parte din voturi catre candidatul independent Elena Basescu.
Conform unor surse din PSD, el ar urma sa il inlocuiasca astfel pe actualul consilier prezidential Cristian Preda. Preda se afla pe un loc eligibil pe lista PD-L pentru europarlamentare, iar dupa alegeri va trebui sa renunte la postul de la Cotroceni.
Presedintele Traian Basescu a acceptat, ieri, demisia consilierului prezidential din Departamentul de Educatie si Cercetare, Cristian Preda, care a candidat la alegerile din 7 iunie din partea PD-L, obtinand un mandat de europarlamentar.
Conflictul izbucnit pe marginea proiectului de Ordin al Ministrului Transporturilor si Infrastructurii pentru aprobarea Metodologiei de atestare a instructorilor auto si a profesorilor de legislatie rutiera, a Normelor de autorizare a scolilor de conducatori auto, a Programei de scolarizare si a Metodologiei de organizare si desfasurare a cursurilor de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere a fost stins, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a comentat cu umor afirmatiile vicepresedintelui PD-L, Cezar Preda, si a declarat ca PSD nu va iesi de la guvernare:
La finalul audierilor Comisiei de control a SRI, Cezar Preda a spus, referitor la concluzia la care a ajuns Comisia, ca, de fapt, un asemenea caz nu exista, ci e un caz preluat si amplificat de presa, fara elemente reale si legale.
'Este posibil ca recentele critici ale europarlamentarului Cristian Preda la adresa sefului sau pe linie de partid, premierul Emil Boc, sa transmita indirect punctul de vedere al Cotrocenilor dar, totodata, sa ascunda si o serie de aspiratii individuale de acaparare a unor functii la varful PDL, explica presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Europarlamentarul Cristian Preda (foto) nu mai are unde sa-si expuna pozitiile critice la adresa PDL. ... Intrebat in legatura cu ceea ce s-a intamplat blogului sau, Cristian Preda ne-a declarat ca accesul la el a fost distrus cu buna stiinta si intentie de un autor ramas necunoscut.
Eurodeputatul PDL Cristian Preda (foto) a declarat vineri seara ca asteapta de la cei care il critica pe premierul Emil Boc solutii economice concrete, nu doar sa rada de el. ... Asta e problema, nu sa facem misto de Boc", a declarat Preda la Realitatea TV.
google-analytics.com